Inredningskursens sista dag

Jaa, idag var det då den sista inredningskursdagen. Tråkigt och så synd.... det var ju så otroligt roligt. Det är ju verkligen jätteroligt med inredning och att inreda.
Men idag då, det började klockan 9 på morgon. Vi gick igenom mycket om färger, gjorde färganalyser och övningar. Mycket om kulörer och nyanser. Kan du skillnaden mellan de? Jag kan det nu.  =P

Bilden i mitten är då den chockröda receptionen på redaktionen. Det första som man såg när man kom in.
De lila bilderna på sidorna är en snygg kakelvägg. Ascoolt. Och sen en halvtaskig bild på mig framför, för kakelpropotionens skull. Men en snygg lila kakelbård var det. Nice att ha i badrummet eller i köket.

Det här är då salen som vi satt i. Ett mysigt litet rum med mintgrön heltäckningsmatta. Här lärde vi oss allt, alla planritningar, alla skisser, alla inredningstips. En harmonisk och lugn miljö.

På eftermiddagen idag så gjorde vi ett inredningsprojekt. Vi fick en person/behovs analys för en familj. Den beskrev intressen, behov och vardagslivet för en familj i 30-årsåldern. Sedan skulle vi inreda ett rum efter deras behov. De hade ett 60-talsradhus, älskade blommor, tyckte om form och design, en ren stil med en modern tappning. Det var lite knepigt att få ihop 60-talsstil med en modern tappning.
Vi valde några starka färger till beiga, nästan vita väggar. En fondvägg i svart och beige till ett svart och ljusbeige vardagsrum. Soffan matchade fondväggen precis. Assnyggt blev det.
Man ser kanske inte så bra på den här bilden. Men tänk dig ett väldigt ljust vardagsrum. Med oranget och rött som starka "60-talsfärger". Textilier, puffar, blommor och dekorationer i rött och oranget och resten i stilrent svart, vitt och beiget. Supernice blev det. Klart bästa projektet i hela kursgruppen.

Det är så tråkigt nu när kursen är slut. Vill ju fortsätta. Det är ju så roligt. Love it!
Men ja, det här blev ju ett långt inlägg, hoppas att det smakade bra. 

// L

Skriv tillbaka

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0