Fika, blommor och bussen

Oj oj vilken dag det har vart idag alltså. Helt sjuuukt. Och bussresan hem ska vi ju inte ens snacka om. Jag kan bara skratta åt den.

Men först började min dag med en fika hemma hos Hugo. (Efter min frukost då alltså). Vi snackade mycket och drack kaffe. Kanske blir det till och med en kryssning i slutet av sommaren, vem vet.
Hemma sen städning och blomfixning. Ja, jag klippte och vattnade och fixade mina blommor, vilket verkligen behövdes. De såg mer döda än levande ut... innan.....

På kvällen sen skulle jag till ett informationsmöte angående ett eventuellt jobb. Det var inne i stan på Sveavägen. Företaget skulle berätta vilka de var och vad de hade för vision och framtidsdrömmar. De berättade hur en "bra säljare" bör vara. Som om man inte visste det innan eller?! Hur som helst så satt vi en bunt vilsa människor i ja, ungefär 1 ½ timme och lyssnade på deras snack. Så nu väntar jag på att de ska ringa mig så det kan bli en intervju.

Men på bussresan hem sen, oj oj alltså. Ja efter några 100 meter släktes laporna på bussen. Okej, inget mer med det tänkte jag. Sånt kan ju hända liksom. Men kort därefter började bussen sänka farten och tillslut stanna vid vägrenen. Stanna på en motorväg!?
F*n också: sa jag tyst för mig själv. . Jag var trött, hade inte ätit middag och klockan var runt halv tio då liksom. Orkaaa! I högtalaren sa busschuffören att det var nåt tekniskt fel och att det skulle komma en helt ny buss om ca. 15 min.
Vi väntade och väntade. Väntade lite mera och väntade lite till. Jag började tillslut le för mig själv. Hur kul är inte detta liksom. Jag hörde flera som sa att det skulle ta flera timmar att GÅ hem. Jag förstår de. Det skulle ta jättelång tid. Så där står vi som en vilsen fårflock utan herde. Övergivna vid vägkanten och kan inte komma hem. Hehe. Komiskt va?

Det åkte förbi flera bussar och en massa bilar som tutade på oss. Skitkul. Men tillslut, efter ca. 20 min, kom det en helt ny buss till vår räddning. Ännu tröttare och segare åkte jag nu hem. Fy vad illa jag började må på bussen. Det luktade konstigt. Väldigt konstigt. Tur att det var ett sånt friskt och skönt väder på promenaden hem sen. Väldigt uppskattat. Tack Gud för detta.

Skriv tillbaka
Postat av: David

Haha, typiskt dig Lollo ;)

2009-05-27 @ 13:20:47
Postat av: Emelie

Hamnade ni under en tunnel, eller vad är det för nåt ovanför? Hehe, ja lite roligt är det iaf. Vilken tur att det inte spöregnade iaf.

2009-05-27 @ 22:27:16
Postat av: Sandra

Haha det bar ju lite komsikt faktiskt hehe, en liknanade sak hände mej igår när jag va p väg hem från vår personal fest. Men jag hade sån tur att de bussen som jag skulle byta till redan stog inne å så var det inte vid motorvägen hehe. Jag va lite lost å lite smålullig så fattade ingenting lixom hehe tänkte typ "Nää jag sitter redan på vänersborgs bussen" hehe. Puss på dej

2009-05-29 @ 11:10:23
URL: http://fallendarkangel.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0