I vecka 22

Det är fortfarande svårt att förstå att jag väntar barn. Att ett eget litet liv, med en egen personlighet, egen vilja och egna rörelser finns just nu i min mage och växer till en människa. Ett eget hjärta som slår. En egen hjärna som tänker.  
Men det är underbart.
Just nu är jag i vecka 21 + 6 dagar. Och jag mår jättebra, fast jag har spänningsont i magen varje dag, börjar få en stor mage, tappat konditionen, är stel och känner mig som en pensionär. Jag motionerar lite då och då och försöker äta nyttigt. Oftast. Allt för min bebis.
 
Bebisen har börjat röra på sig där inne och jag kan känna små "bubblor" i magen när bebisen sparkar. Än är den för liten för de "riktiga" sparkarna, men när som helst kan de komma.
 
Vi har börjat förbereda här hemma med att ta hem min gamla spjälsäng, som jag hade när jag var liten, och målat om den. Vi har kollat på barnvagnar och tillbehör och vi (mest jag för jag kan inte låta bli) har köpt en massa babykläder.
Nalle vill inte veta vad det är för kön på bebisen, men jag vet, så jag måste köpa saker och kläder i smyg. För jag vill att färger och former ska passa till min bebis. Allt ska inte vara så tråkigt neutralt med beige, vitt eller grått. Det ska vara färg på min bebis och det ska vara "rätt" färg.
 
Jag längtar efter bebisen och kan inte tänka på annat.

Skriv tillbaka
Postat av: Anonym

Köp rött! Snyggt! För alla! Puss

2016-06-20 @ 20:30:09
Postat av: Louise

Ne, rött är inte en passande färg för nån av oss.

2017-07-01 @ 00:16:22
URL: http://turqoise.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0