Svettigt skönt

Från typ klockan två till fem idag har jag legat i solen och svettats i värmen. Så himla skönt. Så varmt.

Sedan framåt kvällen tog jag en skön springrunda som gick ovanligt bra också. Jag fick ingen håll men herre Gud vad svettig jag blev. Nästan rekord. Och värre blev det när jag kom hem och in i huset. Det ville inte sluta. Usch vad äckligt det låter, men det var ju sant.

Sola!


Ska ut och bränna mig mer idag. Tänkte sola en liten stund. Hare      

Sol, bad och bränna

Efter min duktiga långpromenad idag så hade jag inget att göra och alla andra skulle typ iväg på annat håll. Men Kicki hade inte heller något att göra, förutom att hämta hennes hund, så vi hämtade hunden och badkläder och åkte och badade hemma i Nacka. Kickis sambo kom också över och vi alla tre badade och simmade omkring som små barn (igen). Fast det kändes som om det var kallare i vattnet idag än vad det var igår, fast det var ändå 21 grader (igår 21.5 grader). Hyffsat.

Sen gick vi upp och la oss i solen en stund innan vi blev jättehungriga och bestämde oss för att äta middag tillsammans. Så vi åkte till ICA och handlade mat och åkte sen hem till mig och lagade pasta carbonara som var supergod. Glass till efterrätt blev det också. Vilken lyxonsdag det blev idag alltså.

Fast jag hade ställt klockan på 10 imorse men vaknade en halvtimme innan. Bitter start men en resterande strålande dag. Så otroligt varmt det har vart idag alltså. Helt sjukt varmt. Hade linne på mig så jag har fått en charmigt snygg röd bränna på armarna och halsen. Underbart med en kommande fjäll.

Nyttig långpromenad.

Vilken himla skön dag det har varit idag. Solen har skinit non-stop och det har vart extremt varm hela dagen. Underbart.
Så jag åkte till Tyresö imorse för att träffa Kicki, Milla och Nattis med sonen. Jag kom först dit av alla, fast jag bor längst bort av alla. Mmm, sen när vi alla fyra var där fick jag reda på att två till skulle komma, så vi väntade en liten stund till.

Eftersom det var ett sånt fint väder tänkte vi ta en promenad. Vi gick och gick och gick tills vi kom fram till Tyresö Strand, ca 2 timmar bort, köpte lunch och satte oss i gräset och åt. Blev en glass på det och sen gick vi tillbaka hem igen, ca 2 timmar till.

Så idag har jag alltså tagit en långpromenad i fyra timmar med bra vänner. Schysst. Hoppas att man gick ner några kilon nu när man till och med åt en sallad till lunch. Nyttigt värre.

Till Tyresö

Ska till gamla hemorten Tyresö idag. Så jag har vart så duktig och ställt klockan och gått upp tidigt imorse också. Ska träffa lite kompisar. Så ha en otroligt varm dag idag. Kramar

Bada som små barn

Jag hämtade ut kedjan som det var sagt. Jag slapp till och med betala, eftersom den hade gått sönder på samma ställe där de lagade den förra gången. Bra va? Inte för att jag hade tänkt att betala om frågan kom upp. Men ändå.

Råkade få syn på en turqouise vas som var på rea också, så den fick slinka ner hem med mig sen. Så himla snygg färg. Nice.

Helt plötsligt ringer Kicki och undrar om hon och Milla får komma över och sola och bada med mig. JAA det fick de självklart. Så de kom hit och vi solade lite och badade sen faktiskt. Det var 21,5 grader i vattnen och var riktigt skönt, när man väl hade doppat sig det vill säga. Då simmade vi omkring och hoppade från bryggan och hade det superskoj. Som små barn.

En sväng till centrum

Nu tänkte jag gå till centrum och hämta ut en guldkedja som har vart inne på reparation (IGEN!). Kanske blir det lite shopping också.

Ringde nyss till chefen igen. Usch så läskigt. Men det kändes ganska bra ändå. Inte lika läskigt som vanligt. (Jag har ju annars telefonfobi). Det saknades pengar på lönen, men nu är det fixat. Får de nästa månad istället. Helt okej för min del.
Aja, jag skulle ju gå till centrum nu. Ha det bra.

Tydligen sommarlov nu

Jag har tydligen sommarlov nu. Jag lyckades våga ringa till min chef idag, efter mycket tvekande och velande, och eftersom chefen aldrig ringer till mig (och vill att jag ska jobba) och fick höra att de inte behöver någon vikarie på flera veckor. Så jag är ledig nu.

Happ, vad ska man göra nu då? Jag har redan tvättat två maskiner, bytt lakan i sängen, plockat undan disk och tänkte nu ta en liten kort promenad. Men sen då? Förslag?

Run forest, run!

Vädret har skiftat mellan regn och sol hela dagen idag. Och mitt i ett uppehåll drog jag iväg på en liten springrunda. För att komma tillbaka till verkligheten och ta en paus från soffan en stund.
Det var väldigt varmt och svetten rann. Skönt när jag ändå hade planer på att duscha idag.

Tror att jag glömde skriva vad som hände mig förra gången jag var ute och sprang. Då höll jag på att trampa på en liten äcklig(!) orm som låg helt stilla på en nerförsbackestig i skogen. Ljusbrun med svarta fläckar på. Fy vad rädd jag blev. Jag hatar ormar. Var livrädd hela skogsbiten jag sprang. Tänk om det finns flera ormar där? Tänk om jag fick syn på en till? Hjärtat skulle hoppa upp ur min kropp och lämna mig av rädsla. Tänk om en orm biter mig? Förgiftar mig? Vad gör jag då? Dör? Skriker på hjälp?

Min midsommar

Här kommer lite bilder från min midsommar. Först hade vi sillunch hemma hos brorsan med gubbrörstårta, rostbiff, potatissallad och ägg med mera. 

Vi var 9 personer och vi drack vin, öl och nubbar. Vi sjöng snappsvisor och hade det jättetrevligt.

Sedan drog vi iväg till en midsommarstång och jag och Kicki köpte glass och dansade runt stången med småbarnen. De andra killarna pallade (vågade) inte dansa bland alla människor och det var verkligen mycket människor där. Proppat med folk.

Efter ett tag gick vi hem och åt jordgubbar med grädde, spelade kubb och hittade en liten midsommarstång som vi lånade ett tag så att även killarna kunde hoppa små grodorna runt den. Gu' vad roligt det var.

Sen blidde det grillning. Middagen bestod av grillat kött, svamp, ananas, majskolvar, ost, grönsaker och till det färskpotatis, vitlöksbröd, såser och en grönsallad. Det var supergott. Jag hade så trevligt.

Framåt kvällen drog vi igång en till runda kubb och Kicki drog igång alla till dans. Ostbricka och chipsen kom fram och vi dansade i flera timmar, killarna också. Gruppdans, pardans och solodans. Fy f*n vad kul det var.

En av de bästa midsommarna jag har firat. Vilken tur vi hade med vädret då, uppehåll och till och med sol. Ingen blev så där odrägligt full heller. Jag hade bara roligt med mina bästa polare och de hade superkul de med. De är ett sånt himla skönt gäng de där. Underbara och skitroliga.
När blir nästa gång!?

Dagen efter

Bilder beskriver ganska mycket om hur jag mår idag. Bakis och seg. Sitter och dricker kaffe. Orkar inte göra något alls idag. Bara sitta ner och dricka lite kaffe eller juice eller något annat gott.

Jag har ont i benen, ont i magen och jag har skavsår på fötterna. Ja, ni vet kanske själva hur man kan må efter en sådan här underbar midsommar.
Tänkte lägga upp lite bilder senare också.

Midsommar

Solen skiner, spriten flödar och mitt lag vann kubb-matchen. Nu är det midsommar på riktigt. Vi har dansat runt midsommarstången, allehopa, 9 pers. Snart blir det grillmiddagoch ännu mer dricka. Glad påsk, eller hur det nu var.

Glad midsommar

       GLAD MIDSOMMAR! TREVLIG MIDSOMMAR! GLAD MIDSOMMAR!

Så himla bra, solen skiner nu. Jag blir så glad. Idag är en bra dag. Idag ska det firas. Ha en superbra dag idag. Kramar

Duschning

Nu ska jag slänga mig i duschen och sen ansiktsmask och måla naglarna och fixa håret och allt möjligt. Godnatt och glad midsommar.

Midsommarförberedelser

Sådär, då var det mesta fixat inför midsommar imorgon. Jag har vart vart över hos brorsan och städat uteplatsen där vi ska vara. Langat över lite dricka och kläder dit också.

Imorgon ska vi käka sillunch, sen gå till en midsommarstång och sen tillbaka hem och dra igång en grillmiddag med jordgubbar, ostbricka och chips som efterrätt tillsammans med nubbar, vin, groggar och min hemgjorda shots. Det ska bli så kul.
Ha en glad Midsommar!

Men idag

Imorgon gäller det, imorgon smäller det!

Men idag är det beslutsångest, packning och fix inför midsommar. Vet fortfarande inte vilka kläder jag ska ha på mig. Paniiik!

Ikväll ska vi också handla mat till imorgon, jag ska försöka få in lite träningstid och sent ikväll blir det hemma-spa. Wehee.

Impulsmiddag med Milla och Kicki

Det blev en (lång) sväng över till Milla på middag med Kicki och två flaskor vitt vin. Supergott och jättetrevligt. Jag gillar verkligen de där två tjejerna. Vi har hållt ihop sens gymnasiets första år. Jag säger som alltid: Det är synd att vi inte träffas så ofta. Vi har ju så roligt tillsammans.

Gjort egen shots

Jag har gjort min egen midsommarshots! Mmmm, smakar som godis.


Idag har det inte hänt något speciellt faktiskt. Jag har vart ute och promenerat i ca. 50 minuter. Kollat lite på film. Det är ju ganska dåligt väder här, även om solen försöker att komma fram stundvis.

Igår planterade jag om en blomma. Den blomman som Nalle hade ner från fönstret en natt för några veckor sedan. Förra veckan åkte vi och köpte en ny lila blomkruka och nu står blomman fint på fönsterbrädan.

Ska kanske träffa Kicki och Milla ikväll. Fick nyss fram förslaget. Nalle har ju lämnat mig för att träffa sin båtpolare för att  masta på segelbåten. Hare.

Hjälp, beslutsångest

Åh, jag har värsta beslutsångesten. Jag kan inte bestämma mig för vad jag ska ha på mig på midsommar. Hjälp mig att bestämma nu.
Ska jag ha på mig

En svart (snygg) klänning
eller
En sommrig kjol och en ljus topp?


Woman in work

Jag målar och målar och nu har jag så ont i ryggen att jag vet inte vad. Det är inte speciellt ergonomisk att oljemåla. Ryggen tar skada. Men det är det värt. Det är såååå roligt. Och resultatet är det bästa (förhoppningsvis). Nu ska den torka några veckor och sen ska jag fortsätta med den igen.

Nalle tog en bild på mig när jag var så koncetrerad att jag knappt märkte det.

Oljemålar

Nu har jag målat en stund. Det går inte fort fram om man är noggrann. Jag är långt ifrån klar också. Men det tar tid med oljemålning.
Tänkte ta en paus och gå ut och springa lite. Börjar få ont i ryggen. Kanske fortsätter att måla efter det, om jag pallar. Vi får se.

Lyxfrukost

Våfflor till frukost! Det är inte dåligt det va. Gårdagens våfflor som blev över, blev en god frukost idag.

Igår lyxade vi till det lite och gräddade våfflor till middag. (Det kanske mest var för att jag ville bli av med paketet som stod i skafferiet, men Nalle tackade inte nej i alla fall). Sylt och grädde och en glas vitt vin till det. Mums. Söndagslyx.

Chefen verkar inte våga ringa mig idag heller, så jag tänkte oljemåla då istället. Och sen springa och sen kanske plantera om en blomma och städa och ha hemma-spa. Men vi får se hur långt jag kommer.
Hare                                                                                

Nalles dag

Grattis Nalle på din riktiga namnsdag. Puss puss.

Ombytta roller

Jag och Petra (mamman i familjen) fick riva bod medan Nalle och Rolle (pappan i familjen) fick vara barnvakt och kökspersonal. Efter 2-3 timmars rivande av bod var boden borta och jag fick också leka med barnen och sitta och vila mig i solen. Vi spelade fotboll med barnen, sen övergick det till bandy och sen lego inomhus.

Fick grillad mat, spett, marsmallows och kaffe med choklad. Nu är jag mätt men Nalle ville promt köpa chips på hemvägen så jag lär väl trycka i mig lite chips innan jag slocknar på soffan framför en halvtaskig långfilm.
Jag har haft en rolig och trevlig dag idag. Ha det så bra. Natti

Barnvakta

Ska över till Rolles familj och riva bod, vara barnvakt och jag tror att vi får middag där också. Ha det gott så höres vi senare.

Okej får duga

Har vart ute och övningskört i 1 ½ timme nu. Gick inte så jättebra kanske, men jag krockade inte och körde inte på någon heller. Så "okej" gick det väl snarare då. Okej är ett bra ord. Det får duga.

Tryckte i mig en pizza precis, efter att vi hade åkt och köpt en ny blomkruka till blomman som Nalle hade ner på golvet en natt för några veckor sedan. Han valde en lila(!?). Det är ju jag som tycker om lila, inte han ju. Men han valde en stor och fin lila kruka. Nice. That's my boy.

Hemma-spa

Tog en skön och lång nattdusch idag. Med en massa krämer, oljor, skrubbning och filning med mera. Sist en superläcker ansiktsmask gjord på lera från Döda havet. Såg ut som en liten alien från yttre rymden.

Sexigt va. Vilken läckerbit jag kan vara ibland alltså. Känner mig så himla ren och fräsch nu i alla fall. Så skönt.

Weird food?

Nu idag när jag skulle laga mat kom det ut något oväntat ur fryspåsen. Något ovanligt, något läskigt, något från yttre rymden.

Gräddstuvad pyttipannan ska det föreställa men klumpen i mitten hade en annan färg än resten av maten. Lökbitarna var gröna till skillnad från resten av maten och det mesta av klumpen kan jag inte ens urskillja på vad det ens är för nåt.
Jag slängde skiten helt enkelt.

Mininamnsdag

Mitt lilla mummeldjur har mini-namnsdag idag. Grattis Nalle.

Virrigt vägval

Eftersom jag inte hade någon lust att springa idag så tänkte jag spexa till det lite med att ta en ny väg.
Spontant sprang jag in i en skogsdunge och höll inte på att komma därifrån. Jag virrade fram och tillbaka bland stigar och backar tills jag tillslut hittade en stig som ledde tillbaka till civilisationen.

Det var nog det sämsta vägval jag någonsin har gjort. Jobbigt läge.


Har ingen lust

Jag har ingen lust att träna idag. Men jag känner att jag måste så det kommer bli av, snart. Ska bara....

Midsommarplanerat

Idag har jag, Hugo, Fredrik och Micke käkat middag på IKEA och sen fikat och planerat inför midsommar. Det kommer bli så bra. Jag längtar som f*n.

Time to be beauty

Här är "the beauty stuff" jag köpte igår lite impulsartat och hastigt. Hoppas nu att grejerna funkar. Har du provat något innan? Vet du om något fungerar?

Me the superleader

Idag var det avslutningsmöte på juniorerna. Vi gjorde lite kom-ihåg-lekar och pratade om vad vi har gjort det här året samt vad vi har lärt oss. Fikade lite framåt slutet och eftersom jag är den bästa ledaren fick jag dela ut märken till barnen. Det var bra och kul. Superledaren du vet. Me!

Kommer kännas tomt nu när både dansen och scouterna är slut och inte jobbar man varje dag heller. Vad ska jag då hitta på på kvällarna?

En tripp till Fompan

Tog en tripp till Nacka forum idag och investerade i lite skönhetsprodukter så som krämer och sånt och sen så lämnade jag in en guldkedja som har gått sönder (igen!!! På samma ställe som för några månader sedan!). Kan ju knappt ha på mig kedjan förän den går sönder. Tråkigt ju. Den är ju så fin.

(Oj vad mycket "ju" det blev i det här inläggen (samt paranteser))
Lägger upp lite bilder senare idag, eller imorgon. Hare

Aaaaand she did it! She did it! She did it again!

Hon velar, tvekar, ångrar, men skäms att hon inte har gjort det tidigare. Till slut tar hon mod till sig och slänger i de sista (översta) kroppsdelarna.

Hon blir blöt.... Hon badar! Första doppet för i år, i Svenskt vatten. Fast det tog flera minuter för henna att doppa sig, men till slut var hon i. She made it!

Det blåser, solen håller på att gå ner. Men jag tar faktiskt några livrädda simtag runt en brygga. Flera gånger. Sen gick jag upp från vattnet och kände mig stolt under handduken.
Kall, blöt men stolt att jag äntligen har badat i Sverige det här året.
Sommaren är här.

P.S. Bilden är tagen från Teneriffa i vintras. Kunde inta ta bildbevis på mitt första dopp idag.

Gissa vad jag har gjort?

Jag var tydligen ledig idag igen så jag passade självklart på att sola mig och få lite rödare hy på kroppen. Ja för brun kan jag ju inte bli. Blev 2 ½ timme i svag sol och blåsigt väder. Men det var skönt och avkopplande. Solen bet nog tag i min rygg idag ändå. 

Tog en springa runda på 40 minuter runt sjön också. Både skönt och varmt, men det skulle ju vara så skönt att få gå ner några extra kilon som man har lagt på sig den här vintern.

Barfota i gräset

Solen kom fram till slut, men den var inte lika stark som den var igår, eller hela veckan faktiskt.

Aja, hur som helst.
Idag har jag vart med Nalle och hans båtpolare Rolle när de har fixat lite på båten, eller ja.. på masten och bommen mest. Slipat och fernissat en massa.
Sen blev vi bjudna hem till Rolles familj på grillmiddag och lekstund med barnen.


Det blev inget bad idag heller. Men blöt av deras vattenslang blev jag och sprang barfota på tomten gjorde jag (+ gjorde illa min stackars ovana barfota-fot).

Solen?

                Vart är min sol? Vem har tagit min sol? Snyft.

Men idag så

Idag har det vart en till sådan där varm och solig dag att man inte vet vart man ska ta vägen. I solen var det runt 35 grader och i skuggan vill man ju inte vara hela tiden heller. Så det fick bli balkong-bastun i solen några timmar.

Doppade fötterna i sjön här utanför också. Det var kallt men badvänligt ändå. Blev badsugen, men hade inga badkläder på. Så det får bli en annan gång, typ imorgon kanske.

Sen gjorde jag värsta schyssta middagen. Kycklingsallad med fetaost, advokado, lite bacon och grönsallad. Blev nöjd faktiskt och det var ovanligt gott också. Jag som annars aldrig äter sallad, för att det inte mättar i längden och brukar inte vara så jättegott heller. Alldeles för nyttigt. Men idag så.


Så idag har jag annars gjort:

[X] Solat

[X] Promenerat

[X] Lagat nyttig mat 

[ ] Lördagsmys framför tv:n

Nä, just det. Inget lördagsmys framför tv:n idag. För tv-hel-vet-tet fungerar inte. Igår dog den och har inte funkat sen dess. Allt är bara svart. Skit också. Här betalar man (Nalle) flera hundra i månaden för att ha många kanaler att titta på, och så fungerar inte skiten. Bra....

Aja, maten var god och cidern smakar bra. Får väl nöja mig med det då.

Sol, sol, strålande sol

Sitter på balkongen och solar lite. Skönt med eftermiddagssol. Skönt med helg.

Grattis arbetslösa ungdomar

Massa ungdomar tog studenten idag, eller har gjort det den här veckan i alla fall. Grattis till alla arbetslösa ungdomar. Grattis till ert vuxna liv.

Tänk, det var 4 år sen jag tog studenten. 4 år sen! Vart tog de åren vägen? Vad har jag gjort sen dess? Jo jobbat och flyttat och målat och gjort lumpen m.m.

Här är i alla fall en bild på mig när jag tog studenten. Glad och lycklig. Nu saknar jag inte skolan ett dugg heller. Så skönt att man har klarat av skolgången och lyckats här i livet med ett och annat. Skönt att slippa.

Dagens skörd

Ja, det ska föreställa mat. Potatis faktiskt. Potatisräflor. Dagens skörd (från frysen). Smakade väldigt gott däremot. Passade superbra till beasås och allt från dagens grillning så som svamp, lök, ost, paprika och majskolv med mera. Yummie.

_______________________________________________________________

Idag har jag vart ute i solen. Både sprungit i drygt 40 minuter och solat på balkongen i typ 2 timmar. Skönt. Men nu är jag trött. Sleeten.

Men du, det är gott med vin. Jag har sipprat det i ett par timmar nu. Kanske därför som jag är så trött också? Eller för att jag inte kan ta mig en lång sovmorgon? Humh...

Dagens dag

Jag sitter här i min ensamhet. Skalar ett ägg, dricker en kopp kaffe, tar en till kopp kaffe.
Slår på tv:n, inget bra att se.

Undrar när min chef ska våga ringa mig också och vill att jag ska jobba. Sist gnällde jag på lönen som jag inte hade fått.

Ska ut och jogga senare idag. Kanske ligga lite i solen också. Vi får se.
Ha det gott.

Torsdagen den 9:e juni

Hej. Jag vet inte vad jag ska skriva om. Tiden går hela tiden. Solen skiner. Dagarna går.

Jag har vart ensam hemma idag. Softat hemma i solen eller framför tv:n. Jättevarmt har det vart.

Om jag är ledig imorgon också ska jag nog ut och springa lite. Tänkte grilla på kvällen också. Blir soft.
Aja, du får ha det så bra så hörs vi en annan gång. Ska titta lite på tv nu.

Light my fire

Efter begravningen hann jag precis åka hem och byta om innan det var dags att åka iväg till juniormötet. Förra veckan missade jag eftersom jag var på Åland då men idag så gjorde vi upp en eld med tänddon och grillade en fryst sockerkaka med bara två barn (resten av barnaskaran var på klassfest eller typ sjuka). Kakan smakade brännt däremot, om ni vill veta det. Den hade en svart kant rund hela. 

Det var lite roligt, alla försökte få upp elden med hjälp av ett tänddon. Flera minuter höll de på. Gnistor kom, smärta i fingrarna kom men ingen eld. Då tog jag tag i tänddonet, skrapade det hårt och vips började brasan brinna.

Ärligt talat så var det min allra första gång som jag tände en brasa på det sättet. Stolt innombords var jag då. Stolt innombords är jag nu.
Scout sen barnsben har jag vart men aldrig tänt en brasa med tänddon förut. Men nu så har jag gjort det också. Bra.


Vita liljor och svart kaffe

Jag har vart på begravning idag, det är därför som jag inte har vart så aktiv eller svarat på mail/mess.

Det var Nalles släkting som har gått bort. Vila i frid. Vila i frid Guds ängel.

Det var riktigt rörande och jag grät som bara denn under cermonin. Fin kyrka var det, blommorna var jättefina och efteråt-fikat var gott med trevligt sällskap (Nalles släkt som jag aldrig har träffat).
R.I.P. fina människa. R.I.P.


Cry baby cry

Imorgon kommer jag att gråta. Jag bara säger det. Jag vet det.
Så får se när jag bloggar igen. Kommer bli en mörk och lång dag.....
 

Hej vätskebrist!

Idag har det vart strålande sol och en temperatur på närmare  
30+ grader  och självklart skulle jag ut och träna när det var som varmast. 

Tog en drygt 40 minuter lång springrunda i gassande sol. (Man får ju passa på när man är ledig). Det var jobbigt och svetten har inte runnit så här mycket på väldigt, väldigt länge. Blöööt.  

Till och med från knäna rann det ifrån. När jag kom hem var jag så trött att jag satte mig på balkongen och solade en stund. Orkade inte göra någonting. Men nu efter några timmar känns det jättebra, även fast jag känner en svag huvudvärk.

Det klassiska affärsspelet

När jag var på Åland spelade jag och Nalle en hel del Monopol. Flera timmar i sträck kunde vi bara sitta och spela. Nätterna blev väldigt långa. Men det var inte det jag ville säga. Mer hur det gick och vilket resultat det alltid blev.

Bilder säger mer än ord så jag visar lite bilder från vårt spelande istället


Det klassiska affärsspelet Monopol.


Nalles spelplan.

             
                                                   Min spelplan.

Och värre blev det för mig. Varför förlorar jag alltid i Monopol? Hur lyckas jag liksom? Det kan börja skitbra och jag kan till och med leda, men efter ett tag blir det bara rött för min del....


Sverigedagens shopping

Här är lite bilder från gårdagens shopping. Lite smått och gott blev det.


Stor guldring från Gina Tricot

             
                                       Orm-armlänk från Gina Tricot 

             
                Turqouise(!) t-shirt från Lindex och skor från Skopunkten

             
Snyggt va? Jag gillar det i alla fall. Färgglad bas tröja och lite finare skor.
 


Sveriges nationaldag

Idag är det Sveriges dag. Hurra! 

Jag ska fira den genom att bränna pengar på kläder, skor och smycken. Skoj skoj. Vad ska du göra denna dag?

Sen på kvällen ska vi träffa grabbarna och käka en pizza. Skönt med semster.

Ska träffa Kicki

Shopping med Kicki idag. Full rulle hela tiden. Kul. Höres

Är hemma från utlandet nu

Jag har haft en trevlig liten minisemester på Åland nu. I 5 dagar varade den. Nalle tyckte om den också.

Vi har vart på två studentmottagningar, träffat mycket av min släkt, spelat spel, sovit för lite, strosat runt i stan, käkat glass, promenerat, plockat blommor, kört bil, suttit i solen och hört regnet slå ner. Lite allt möjligt helt enkelt.

Det är så skönt att komma dit. De röda vägarna, grönskan runt omkring och den blåa himlen påminner mig ständigt om mina semesterveckor jag alltid har tillbringat där varje år, men samtidigt om en jobbig barndom med många minnen.

Är på Åland

Hej hej.
Nu är jag på Åland och softar. Har druckit vin och ätit gott. Imorgon tar min kusin studenten så då ska jag och Nalle över till henne och fira henne.

Annars idag har jag tagit en lång sovmorgon. Gått på promenad till och med. Igår natt när jag skulle gå och lägga mig var det svinkallt. Jag kunde inte somna och låg bara och frös. Efter en timme gick jag upp och hämtade ett till täcke och höjde värmen på ett element. Då äntligen kunde jag slumra in.
På fredag kommer pappa hit och på lördag har min andra kusin en studentmottagning. Skoj skoj. Höres när jag är hemma i Sverige igen.
Ha det bra. Kram

RSS 2.0