Sjuklingen skriver

Idag har jag underhållt mig med att packa, tassa om stolar, oljemålat och legat på soffan och tittat på dåliga serier. Jag har haft en fruktansvärd hosta idag igen som inte verkar vilja gå över, fast jag äter hosmedicin stup i kvarten.

Men imorgon hoppas jag att det blir bättre för då ska jag åka på kryssning. Yey!

Blompinnar och avbrutna skjälkar

Under kvällen har jag ägnat mig åt att plantera om blommor. Två blommor jag älskar p.g.a dess lila luddiga blad.
Det här blomtrasslet blev....

En annorlunda lila boll istället. Med större kruka och stödpinnar. Och de här vacka skjälkarna i vasen blev tillslut.....

I den här lilla krukan med blompinnar åt alla håll. Även om jag är skitdålig på att plantera om blommor så tror jag att jag lyckades hjälpa de här växterna till i alla fall några veckors framtid.


Motionerat

Eftersom jag är sjuk och inte kan träna har jag vart ute och promenerat två korta gånger istället den här veckan. Idag är det riktigt fint och varmt ute.

Less på att hosta

Nu är jag fan less på att hosta. Jag kan ju inte sova något. Hostar så att jag inte kan somna, hostar mitt i natten och hostar tidigt på morgonen. Hur ska jag kunna "vila" bort hostan om jag inte kan sova något?!

Vissa dagar

Vissa dagar är man populär, andra inte
. Det här är föresten min nya mobiltelefon också. Blå och fin med tuch. Rolig att leka med.

Det är jobbigt att hosta

Det är svårt att ligga still och vila när jag har 50 saker jag behöver göra. Jag vet att jag borde vila, men jag borde även handla, städa, träna och det är bara få av sakerna.
Så idag passade jag på att promenera till polisen och hämta ut mitt nya nationella ID-kort. Tänk var bra det är nu, nu med det nya ID-kortet så slipper jag använda pass när jag ska resa utomlands. Det går lika bra att bara visa upp det här
ID-kortet istället. Schysst säger jag bara.

Sen på hemvägen gick jag till Nacka forum och kollade igenom lite butiker. Kollade på vinterjackor, men hittade inget. Köpte med mig ett mobilskydd till min nya mobil istället samt lite påfyllning av alvedon, nässpray och hostmedicin.

Usch vilken hosta

Vilken tur att jag inte jobbade idag för så mycket jag hostade imorse, så skulle jag inte klara av mitt jobb ordentligt. Så här mycket hosta har jag nog aldrig haft. Jag har liksom inte kunnat sova så mycket. Bara hostat.
Hostmedicin och nässpray hjälper ju inte. Andra alternativ?

5 veckor går fortare än vad man tror

Det blev tydligen min sista dag på jobbet idag. Förskolan är stängd på torsdag och fredag och imorgon skulle jag ha jobbat men var så sjuk idag att jag sjukanmälde morgondagen.

Men jag ska komma tillbaka nästa vecka och jobba en vecka till. Så det blev ett avslappnande och skönt "hejdå" till alla idag när jag gick hem tidigt från jobbet. Lite tråkigt är det faktiskt, att sluta där. Jag kommer sakna barnen där. Mina småtjejer som håller handen, springer fram och kramar, vill sitta i mitt knä och vill att jag ska leka med de. Söta små barn.

Men nu ska jag mest fokusera på att dricka hostmedicin och bli frisk.

Ett stycke blomma

Jag fick ett litet blomsterarrangemang
av svärföräldrarna härom dagen. Söta små lila blommor i ett fint litet knippe.

4 veckor förkyld

Efter 4 veckors förkylning orkar min kropp inte längre och jag måste sjukskriva mig imorgon från jobbet.
Jag har kämpat mig igenom hela dagen idag med tappad röst (kan jag skriva så?), hosta och ont i halsen. Jag har ätit både hostmedicin, vitaminer och halstabletter.

Men nu är jag hemma och ska vila upp mig i en vecka. Ligger på soffan och ser på tv. Orkar inte göra någonting. Det gör ont att bara svälja kaffet.

Black and blue

Oj vad skönt det är att träna poledance en vanlig sen måndagsskväll....

Blåmärken, röda brännmärken och träningsvärk. Mycke smärta måste jag genomgå under de träningspassen. Men roligt är det. Tro inget annat.

Helgens bilder

Men jag har ju glömt att lägga upp bilder från helgen och inget säger du.

Här är från middagen hemma hos Milla och sen efterfesten hemma hos Kicki.

Hostig

Igår kväll började jag känna en hosta på väg och idag har jag haft hosta hela dagen. Ont i halsen också. Det är f*n inte okej att vara sjuk i 4 veckor... Men som tur är så slutar jag tidigt imorgon och är ledig både på torsdag och fredag. Det är skönt för då kan jag få vila upp mig och kanske till och med bli frisk också.
Det är min sista vecka på vik-perioden, sen vet jag inte vad som händer.

En seg söndag

Eftersom jag festade igår och gick och la mig runt 7 imorse har jag typ sovit bort hela dagen nu. Men pappa ringde och ville ha hjälp med sin dator, så han kom över hit. Vi satt och pysslade lite med den och sen kom Nalle hem och vi drog iväg till pizzerian och käkade alla tre.

Ingen bra start

Alltså vilken dålig start på dagen jag hade igår. Skyndade mig till bussen för jag hade ett ärende till polisen. Bussen kommer inte. Väntar lite till. Nästa buss kommer inte. Blir irriterad men väntar snällt ändå på nästa buss. Den kommer inte heller. Blir stressad och ännu mer irriterad. Till slut kommer det en buss.

På väg in till stan sedan, för att träffa tjejorna, blir det broöppning vid Henriksdal och jag får sitta och vänta ännu mer. Börjar bli riktigt stressad nu. Först missa tre bussar och sen broöppning. Men sen gick allt bra resten av dagen och jag hade roligt och festade på kvällen. Vitt vin, mat, chips, drinklekar och underbart gott sällskap.


Party all night long

Vilken dag det var igår då. Först shopping inne i stan med tjejorna, Kicki, Milla och Emelie. Sen drog Milla och Emelie hem till sig och jag och Kicki drog hem till mig och bytte om och flummade loss.

Sen åkte vi hem till Milla och åt middag och drack vin. Runt 12-tiden drog jag och Kicki vidare hem till henne och fortsatte festen med Danne, Thomas och David som redan var där. Vi körde drinklekar och jag förlorade typ och fick dricka en hel del.
Runt 6 på morgonen åkte jag hem till mig och somnade runt 7 på morgonen ensam hemma i min säng.

Nalle är fortfarande på kryssning den här helgen.

Härligt med en lördag som denna

Ska leka med Kicki och Milla idag. Vi ska shoppa loss inne i stan och ha en egen tjejdag + kväll. Ska bli roligt. Jag måste passa på nu när Nalle ska åka på kryssning utan mig.

Men först ska jag åka till farbror polis och hämta ut mitt id-kort, om de har öppet nu förståss. Ha en bra dag. Gå ut idag för solen skiner.

Solig höstdag

En sån underbar höstdag det har varit idag. Solen sken och himlen var klarblå. Blåste lite kalla men friska vindar dock.

Även fast jag var trött blev jag ändå glad av det vackra höstvädret och av att jag slapp stänga på jobbet. Woho.
Åkte hem till "familjen Rolle" på middag efter jobbet också. Det var gott och trevligt. De där söta små busungarna som gör mig så glad.

Men nu ska jag sitta och pilla på min nya mobil. Min första tuch mobil. Ja, jag vet, jag ligger två år efter i utveklingen.

Petrol blue X3

När jag kom hem från jobbet idag möttes jag av Nalle med en låda i handen. Det var min nya mobil som hade kommit med posten. Min nya blå Nokia mobil. Så fin så. Återkommer mer om det imorgon. Nu börjar det bli så sent. Dags att sova. Natti

Hösten är här nu

Snart är det bara en vecka kvar på långvikket. Sen får vi se om jag får jobba kvar där terminen ut eller om jag blir förflyttad till en annan avdelning.

Jag är ganska trött idag. Eller jag är trött nu i alla fall. Hade sovvilan på jobbet idag för de minsta barnen. Gick väl ganska bra, fast det var första gången jag "sövde" 4 barn samtidigt. Så nu har jag väl gjort det mesta inom den här branchen.
Var kvar sista av alla förskolelärare på avdelningen också. Hade trötta och griniga barn längs benen hela eftermiddagen som svansade efter mig o.s.v.

När jag sen kom hem från jobbet idag gick jag ut och tränade. Det var kallt och ruggit och det märktes verkligen att hösten är här nu.

Snuttepluttar

Ännu en sen dag på jobbet är avklarad. Idag stängde jag och jobbade till halv 6, men jag hade få barn att ta hand om då, så allt var helt okej och gick bra. Trött blir jag dock, av att jobba så "sent".

Annars så har jag mina två favoritbarn (åh nej, så får jag ju inte säga) som gör mig så glad om dagarna. Det verkar som att de har mig som favoritfröken också.

Det är roligt att se deras utveckling, förståelse och leende. När de springer fram till mig och ler och tittar på mig med deras stora ögon och förstår vad jag säger. Åh, nästan så att man själv bara vill  skaffa egna barn. Snutteplutt.

En körlektion närmare mål

Har vart på min allra första körlektion idag, efter jobbet. Med en trafiklärare alltså. Jag var supernervös och kallsvettades. Det var egentligen inte så farligt, inte svårt heller, men bilen var ny och jag har aldrig kört en ny bil som har känsliga pedaler och växlar. Så jag fick ett kärringstopp och körde ryckigt på småvägarna.

Men annars gick allt bra. Fick lite bra tips och råd på detaljer jag bör träna på. Får hoppas bara att vår bil blir lagad inom kort (kopplingen) så jag kan övningsköra och träna på dessa detaljer.

Borde kanske inte köra

Är lite nervös inför morgondagen. Imorgon ska jag nämligen övningsköra efter jobbet. Övningsköra med bilskola för allra första gången.

Näst senaste gången jag körde backade jag in i en pelare och senaste gången jag körde gick kopplingen sönder. Vad tror du går sönder imorgon när jag kör då? Dragkroken? ABS-bromsarna? Vindrutan? Jag vet inte men det börjar kännas nervöst nu.

Friskare

Idag har jag känt mig friskare än någonsin på två veckor. Kanske var det medicinkurer jag åt till frukost igår, eller så hade jag bara tur den här dagen, eller så är det min tur att bli frisk nu. Det har ju som sagt gått två veckor nu.

Men idag som sagt har jag känt mig piggare och gladare. Slutade klockan 16 så jag slapp stressa till dansen också. Skönt det. Var taggad på dansen och det var jättejobbigt och roligt. Ovanligt jobbigt. Skönt att den bästa instruktören är tillbaka nu så der blir riktig träning varje måndag.

Härlig söndag

Det är så skönt med dagar man inte behöver göra någonting på. Dagar då man känner att man orkar städa, tvätta, laga mat eller andra tråkiga vardagssysslor. Dagar som denna.

Imorse tog jag en stor alvedon- och vitaminkurir. Förhoppningsvis den sista på länge. Nu har jag vart sjuk i två veckor och orkar inte vara det längre. Jag har sovit hyffsat länge idag också. Skönt att känna sig piggare än vanligt. Ätit en massa onyttigt. En massa gott.

Ja, en skön och efterlängtad söndag. Imorgon ska jag upp tidigt och jobba och sen är det dans på kvällen. Det blir en lång dag helt enkelt. Ser inte riktigt fram emot det egentligen.

Muffins och tårta

Tack för en trevlig dag med min familj och släkt. Solen sken och jag hade längtat efter den här dagen hela veckan. Jag och Nalle åkte hem till min mamma på trippelkalas. Vi åt middag och fikade med mina hemmabakade vanilj-björnbärs-choklad-muffins och tårta. Det var supergott. Jag fick lite paket och mamma och mormor fick också paket.
Det var så mysigt och värmande i hjärtat att få träffa de igen.


När jag skulle köra hem sen gick bilen sönder. Något fel med kopplingen.... Happ, det var ju inte så bra. Nalle som har kämpat så mycket med den bilen de senaste månaderna och nu helt plötsligt utan förvarning lägger kopplingen bara av och dör. SUCK.

Fira trippelkalas

Om en timme åker jag över till mamma där bror, mormor, morfar och hunden Moa är så ska vi fira lite födelsedagar. Jag har bakat muffins som ser helt konstiga ut och sen ska jag köpa tårta så ska vi fika och äta middag där.

Men just nu sitter jag och halvsover på soffan. Är trött. Det blev sent igår. Nalle är bakis. Jag ska få i mig lite frukost, slå in paket och fixa i ordning mig. Sen så. Vad ska du göra denna lördag?

Bakar

Jag har bakat idag..! Japp. Gjorde det när jag kom hem från jobbet. Vet inte om det blev så bra, men jag tror att de smakar gott i alla fall.
Jag har blandat i alla möjliga smaker. Hoppas att det smakar gott ändå.

Imorgon ska jag över till mamma på trippelkalas. Jag, mamma och mormor ska fira vår födelsedagar med tårta och middag imorgon. Borde egentligen förbereda mer för det, men jag orkar inte. Orkar inte ens duscha.

Ont slasch haltar

Jag har haft ont i foten hela dagen idag och haltat omkring. Och då överdriver jag inte. Jag kan inte gå normal.

Jag fick typ nageltrång/klämd/skavsår på stårtån igår när jag var ute och gick i regnet i stan och letade polishus. Idag kan jag knappt gå på foten på grund av smärtan. Det liksom svider/bränner/sticker i hela tån, även fast jag bara sitter still och inte rör på foten.

OCH det finns ingen här hemma som kan tycka synd om mig heller... Nalle är ute med en polare, så jag sitter ensam och haltar och tycker synd om mig själv.

Krongligt värre

Tydligen fuckar det upp sig på jobbet imorgon så jag måste stänga där ändå, för tredje gången den här veckan. Det är f*n inte normalt, det är inte schysst. Skitjobbigt. Hoppas att det blir lugnare nästa vecka.

Vilken tur att jag slutade tidigare idag än planerat. Slutade klockan 16.00 istället för klockan 16.30 och åkte direkt in till stan, till polisen vid Mariatorget, för att fixa ett nytt id-kort. Men när jag hade lyckats ta mig in till polisen på egen hand kunde de inte hjälpa mig utan skickade vidare mig till polishuset vid Rådhuset. Mmm och det gick ju bra.
Jag skulle åka tillbaka till T-Centralen och sen ta buss 3 till Kungsholmen och gå den sista biten.

Men jag hittade ju för f*n inte bussen ifrån T-Centraler heller! Så jag gick fram och tillbaka och letade och frågade en massa människor om hjälp och sen kom regnet och jag fick nageltrång och skona läckte in. Efter nästan en timmes letande hittade jag den förbaskade busstationen, åkte till rätt station och letade mig fram till det rätta polishuset. Där fick jag vänta i en timme innan jag kunde ta ett löjligt foto och skriva under på ett papper inna jag betalade och gick därifrån. Skönt att jag hittade hem utan problem i alla fall.

 


Hur tänker de?

Hur f*n kan man klä sitt barn i shorts och sandaler en dag som denna?! Det är kallt, har regnat och blåst som bara den. Hur tänkte man som förälder då?

Tränat

När jag kom hem från jobbet idag tog jag för en gång skull en lugn joggingrunda runt sjön. Det tog 45 minuter och det kändes verkligen bra att springa, trots att jag fortfarande är förkyld, inte har sprungit på över 2 veckor och fick ont i magen och i bena när jag sprang.

Nu sitter jag helt slut i kroppen och tittar på film. Magen är fylld med pannkakor och jag borde egentligen gå och duscha nu. Men jag gör det senare.

En bra dag

Idag började jag dagen med en sovmorgon. Började klockan 11. Woho. Sedan gick allt bara bra på jobbet. Det är även lilllördag idag och jag har kommit halvvägs på mitt långvik.
Nu är det bara 2½ veckor kvar och sen får vi se vad som händer.

På jobbet har jag två små flickor som favoriserar mig. Det gör mig glad. De är ju så söta.
Så fort de får syn på mig kommer de genast fram och håller handen eller vill att jag ska leka med de. De går hellre till mig än till de andra förskolelärarna. Hehe. Känner mig hedrad.
När de två är ute på gården innan mig och jag kommer precis ut så springer de mot mig och går brevid mig och håller gärna min hand. Det är jätteroligt att se, för mig, men det kanske kommer bli jobbigt för de två sen när jag slutar där.

Tankeställare till alla föräldrar

Vissa människor borde f*n inte få vara föräldrar.

Alltså, när en mamma ska hämta sin dotter på förskolan och ser sin dotter göra något vanligt, som att äta med gaffel eller cykla på en trehjuling eller helt enkelt gå på toaletten. Och frågar mig sen: "Kan min dotter göra det?"

Jaeh, det borde väl mamman veta, vad sitt eget barn klarar av att göra. Eller? Ska jag som vik-dagis-fröken verkligen lära alla barn hur man är en snäll kompis eller hur man äter äpple med skal på? Eller borde föräldrarna lära sitt eget barn att gå på toaletten själv eller äta med kniv och gaffel? Föräldrarna ska veta vad deras barnn klarar av. That's it.

Sena jobbdagar

Tydligen skulle jag stänga tre dagar den här veckan. Tre långa och sega dagar. Men jag snackade till mig en sovmorgon och så slipper jag stänga en av dagarna. Pjuh. Imorgon börjar jag klockan 11. Åh så skönt. Få sova till klockan 9.

Det är lite trist att jobba så länge. Jag har varken ork eller tid att träna eller göra något annat efter jobbet. Vill träffa vänner, handla eller som nu när jag måste skaffa ett nytt id-kort. Jag hinner inte göra sånt efter jobber.

Ännu en vecka

Ännu en ny vecka på jobbet är här att avverka. Snart har jag kommit halvvägs på långvicket.

Jag ska stänga två dagar i rad nu vilket kommer ta kål på mig. Men lite sovmorgon får jag ändå. Imorgon börjar jag klockan 9 och i övermorgon börjar jag klockan 10.

Annars har det gått bra idag. Det regnade imorse och jag var ute på gården med barnen. Var sist kvar med de på eftermiddagen också.

Har stillat mitt shopping begär

Har vart och shoppat idag. Eller egentligen skulle jag reklamera en grej, men det slutade med att jag köpte saker för över 700 kronor. Några grejer var i för sig Nalles, men en hel del var mina.

Två löpare, en ny handväska, en förvaringslåda, en skitsnygg skoskulptur sen blev det en present till mormor, ett litet diskställ och lite annat smått och gott.

Middag med pappa

Pappa har vart här och vi åt middag tillsammans på Sjökrogen i kvarteret. Nu är jag trött och ligger på soffan och kollar på film, Die Hard. Täppt i näsan och har ont i halsen. Jag orkar inte vara sjuk längre. 
Vad gör du själv för något denna afton?

Piggare nu än nyss

Pappa kommer över hit snart så ka vi gå ut och äta middag på Sjökrogen här i närheten. Jag ska hjälpa honom lite med hans dator också och han ska ta med lite grjer som vi har glömt hos honom i somras.


När jag vaknade imorse kände jag mig sjukare än någonsin. Var täppt i näsan, hostade och kände mig jättesliten. Men nu har jag tuggat i mig lite medicin och vitaminer så nu har jag piggnat till.

Blev fest här hemma

Ikväll kom Hugo och Lina över på grillmiddag för att gratta mig och umgås med mig och Nalle. Vi grillade lite nytt, så som lammentrécote, sparris och bruchetta tillsammans med klyftpotatis med zucchini och palsternacka. Det var zebragott. Drack vin till det och sist ananas efterrätt med glass och drinkar.

Gott sällskap och en trevlig kväll. Vi har många framtidsplaner tillsammans nu. Utflyker och semester ska bli verklighet.

Trotts att jag gick upp klockan 5 i morse så är jag inte tillräckligt trött för att gå och lägga mig än. Hugo och Lina åkte hem för en timme sen och jag sitter uppe och taggar ner och fixar i ordning här hemma. Jag ska snart gå och lägga mig ändå. Så godnatt på dig så länge.

Frukostgröt och sagostund

Jag öppnade på jobbet imorse. Klockan 5 gick jag upp och klockan halv sju var jag på jobbet. Det var min allra första gång som jag öppnade och allt gick jättebra. Kokade frukostgröt till barnen.

Hade läsvilan för de äldre barnen sedan på eftermiddagen. "Somnade om" de yngsta barnen på sovvoilan. Klockan ett slutade jag och gick hem och vilade mig. Sov i ett par timmar innan jag tog en snabb städning i lägenheten och fixade i ordning mig innan Lina och Hugo kom över på middag.

Jag glömde bort

Imorse fick jag värsta skuldkänslorna. Jag glömde bort det totalt.
Skäms en aning.

Imorse glömde jag bort att borsta tänderna efter frukosten. Jag hade varken bråttom eller ingen lust, jag bara glömde bort det och det fick mig att känna mig jätteofräsch när jag var på väg till jobbet. Hade jag brödsmulor mellan tänderna? Stank jag kaffe? Hade jag ost på ena kinden? Nä, jag var inte så annorlunda den morgonen, men jag kände mig äcklig och ofräsch ändå.


Annars har det gått bra på jobbet idag. Barnen gillar mig mer och mer och vill hellre sitta brevid mig (gärna på mig) än vid de andra fröknarna. Det kanske beror på att jag är ofta själv med de också.


Anyway. Imorgon ska jag vara på jobbet klockan 07.45. Jag ska öppna och förbereda allt. Så jag kommer att gå upp ungefär 5 på morgonen. Borde verkligen gå och lägga mig nu. Men ville blogga lite innan.
Jag slutar klockan 13 i alla fall. Skönt eftersom Hugo och Lina kommer över på middag imorgon kväll.
Godnatt på dig så hörs vi en annan gång. Kram.


Blir aldrig arg

Jag brukar inte bli arg, inte arg på riktigt liksom. Men idag var min tålamodsnivå på max. Jag pallar inte lika mycket nu när jag är sjuk.
Så efter att jag hade tjatat på samma unge tio gånger, vart tydlig och sagt vad jag ville, kokade locket över på min kastrull och jag slänge ut ungen från rummet. Gjorde jag rätt eller fel?

Någon måtta får det vara liksom. Och eftersom jag inte har några egna barn själv, vet jag inte riktigt hur.... ehm.... barn... jag... ehm..... fungerar.....
Men jag har kommit fram till att om jag skulle få egna barn skulle jag vara värsta curlingmamman men samtidigt vill jag ju ha "väldresserade" barn. Så någon blandning mellan curlingmorsa och bitter bitch.  

Blåst tålamod

Inte nog med att jag är sjuk och har ont i ryggen, jag har blivit blåst på två dagar på busskortet från SL också. Samt var jag kökspersonal på jobbet idag.

Men till något positivt. En ny liten flicka på jobbet håller på att favorisera mig. Hon kan knappt va någonstans utan mig. Så fort jag lämnar rummet blir hon ledsen och följer efter. Det är ju så gulligt. Men jag hoppas att jag kan lära henne ett och annat här i livet. Håller redan på att träna på språket och att få bort napp- och snuttefiltsvanan. 

Förkylning pågår

Usch vad sjuk jag känner mig just nu. Täppt i näsan men samtidigt snorig. Ont i halsen, hostar och är trött.
Jag har legat på soffan och slappat sens jag kom hem från jobbet idag. Har inte orkat göra någonting alls. Tänkte snart gå och lägga mig. Måste jobba imorgon.

I'm sick

Idag kunde jag knappt behärska mig. Inte nog med att jag blev sjuk igår kväll och har ont i ryggen, idag lackade jag ur på en unge som redan från början inte lyssnade på mig. Sen gjorde han dumma saker mot andra barn och då pallade jag inte mer. Visste inte vad jag skulle göra, jag skrek inombords och pulsen steg fort. Jagade ungen och skrek lite på honom, sedan gick jag hem.

Trots

Vi var bara fyra på dansen idag. Kicki var sjuk så det var jag och tre till tjejer som dansade till sen sämre poledanceinstruktören. Men det är ju så roligt, trots att det gör skitont på benen varje gång och trots att instruktören är så dålig.

Det gick bra på jobbet idag också, trots att det var ovanligt mycket kaos där. Vi var bara två barnskötare där på förmiddagen, sen blev vi tre och den sista timmen var jag själv med barnen. Det är inget oförväntat längre.

Imorgon börjar jag klockan 8 men slutar tidigt, klockan 15. Hoppas att det följs slaviskt. Vore skönt att få komma hem och ta det lugnt lite någongång. Men jag ska ju iförsig åka till banken och uträtta ett ärende efter jobbet.

Födelsedagsmiddag

Har vart på kinarestaurang och ätit födelsedagsmiddag idag. Trerätters middag med vårrulle, kyckling och friterad banan. Mumsfilibaba. Nammi.

Tänk, imorse åt jag kladdkaka till frukost och till kvällen blev det kinamat till middag. Vilken lyx. En god födelsedagsmat helt enkelt.
Det gäller att passa på när man får chansen.

Ett år äldre

Ja må hon leva, ja må hon leva, ja må hon leva ut i hundrade år! Hurra!!

Idag fyller jag 23 år och blir officiellt myndig på alla krogar. Tur för mig. Ryggen har redan pajat och jag känner mig sliten, kul att bli gammal. Skämt åsido.

Igår var det kalas här hemma med kräftskiva som tema. Vi var 13 personer som skålade och åt gott och hade det superskoj. Fick paket och åt ostbricka. Drack fördrink och åt kladdkakor. Jag åt nonstop hela kvällen.

Kräftskive-kalas

Här har vi haft kalas idag. Ätit kräftor, hemmagjorda kladdkakor och druckit gott vin. Det kom vuxna, barn och ungdomar som bjöds på välkomstdrink, ostbricka och drinkar.

Jag hade jättetrevligt. Så roligt. Tack för det fina beöket, mina vänner. En bra start på min födelsedag helt enkelt.

Kalas imorgon

Imorgon blir det kalas för mig och Nalle. Vi har bjudit över en massa kompisar så ska vi äta kräftor och dricka vin. Åh så roligt.
Så det är därför som jag har städat och fixat här hemma hela kvällen. Nu är jag helt slut. Och ont i ryggen har jag fortfarande. Blä.

Städar och springer

Tog en lugn träningsrunda efter att jag hade städat lite här hemma. Det var inte alls jobbigt att springa men jag fick ont i ena foten och sen ont i det andra benet plus lite smått håll. Men det känns ju så underbart skönt efteråt när man har tränat. Nu saknas en varm dusch. Men innan måste jag städa mer, baka och hänga tvätt.
Hörs senare. Ha en trevlig kväll.

Trött & ont i rygg

Är hemma nu från en sliten och lång jobbvecka. Är så himla trött nu att jag skulle kunna somna när som helst, men jag har mycket att göra ikväll. Tvätt, städ, disk och träning ska hinna med samt dusch, mat och fix här hemma.

Sträckte svanken idag på jobbet idag också. Halkade ner från ett berg och sträckte ut hela ryggen i all chock. Då fick jag ont och har det fortfarande. Men men.

Snart är min lilla bloggrast slut och jag måste återgå till städning här hemma. Hare'

Tårta på en torsdag

Har vart på Hugos kalas nu med kaffe och tårta. Behövdes ingen middag idag. Bara socker och grädde och vänner med glädje. Så nu är jag mätt och mår bra.

Imorgon är det jobb som gäller. Börjar klockan 8.30 och slutar runt 16.30. Hemma sen är det disk, städ, tvätt, träning och bak som gäller inför morgondagens kalas. Känner mig stressad men orkar f*n inte hålla på som en dåre. Den här veckan har det vart jobb och kvällsaktiviteter varje dag. Hinner varken träna, duscha eller äta hemma innan jag ska upp till jobbet igen. Men det är skönt att det är helg snart så jag kan ladda batteriet. Ha det gott för nu tänkte jag däcka på soffan.

Hugos B-day

Har jobbat idag och kom hem för en liten stund sen. Har slängt mig i duschen och ska snart åka till Hugo på födelsedagsfika. Ja han fyller år idag alltså.

Grattis Hugo på födelsedagen. Hipp hipp hurra! Ses snart. Bye.

RSS 2.0