Skottdagen!

Vilket härligt väder det är ute idag. Klockan är över fem och solen skiner fortfarande ute. Det har vart över tio plusgrader ute också.

Det är skottdagen idag, som du säkert vet. En extra dag vart fjärde år. Den sällsynta dagen och sommar OS. Kvinnans år sägs det också. I år är det kvinnornas chans att fria till sin älskande. Hennes "tur" liksom. (Fast jag gillar det klassiska när mannen går ner på knä istället).

Har hela världen skottdagen idag? Eller är det bara vi svennar?

Från ingenstans

Vart f*n kom min hosta ifrån?! Jag känner mig inte sjuk, har inte vart med sjuka människor (förutom barnen på förskolan) men jag känner mig trött och idag har jag plötsligt fått hosta, från ingenstans.

Kul. Jag har bara vart frisk i kanske tre veckor så åker jag på någon sån här skit igen. Jag har ingen tid att vara sjuk. Jag har ingen lust att vara sjuk. Jag har ingen ork att vara sjuk.

Bortskämd med tider

Jahapp, då är det bara fyra arbetsdagar kvar då på denna vecka. De två senaste vecorna har jag jobbat halvtid på en "lugn" förskola men nu är det heltid en hel vecka igen.

Jag har vart så bortskämd med bra tider de senaste två veckorna så att jag nu tycker att jobba senare än klockan 16 är skitjobbigt. Eller att börja innan klockan 9 också är jobbigt. Men man vänjer sig.

Ny plånka

Jag är kär i min nya plånbok. En stor och rymlig plånbok med många fack. Samt i den finaste färgen av de alla, turqouise. Sommrig och fin från Bozzini.

Köpte den på kryssningen i helgen för ett par hundra bara. Rimligt pris för en sådan fin plånka.

Kryssning a la Cinderella

Vilken kryssning det blev då. Skitrolig med mycket mat och dryck. En hel del dans och shopping blev det också. När vi kom ombord började vi med att äta buffémiddag. 3-rätters och hur mycket mat man orkade. Proppmätt blev jag men gott var det.

Därefter svidade jag om till partyklädsel och vi gick ner till baren. Tog några glas. Tog några danssteg och såg på Barbados sångare Magnus Carlsson sjunga live på scen. Jag smällter för hans röst alltså. Han sjunger ju så himla bra.  
            
Drink efter drink. Dans efter dans. Efter ett tag hade alla deckat, en efter en (av trötthet) och det var bara jag och Nalle kvar. Men då gick vi också och la oss. Fast jag hade orkar att vara uppe ett par timmar till. 

Dagen efter, på söndag, shoppade jag i taxfree:n. Köpte en ursnygg turqouise plånbok. Helt förälskad är jag i den. Blev lite flaskor också. Dagen gick allmänt segt men allt flöt på bra.

 


Förspel

Snart bär det av mot Östersjön. Kryssning väntar och här hemma sitter jag, Nalle, Hugo, Lina och Micke och spelar Fia med hutt. Bra start!

Jag har aldrig kryssat med den båten, hoppas den är bra. Ses i dimman.

Kryssning ikväll

Ikväll blir det kryssning för hela slanten. Cinderellas partykryssning på Östersjön. Men först ska jag bara vakna lite och äta frukost. Samt duscha, städa, packa och byta om innan ett kompisgäng kommer över hit på lunch klockan 14. (Panikstress).

Vem har rätten att döma?

Estelle ska hon heta, Estelle Silvia Ewa Mary Bernadotte, den nya lilla prinsessan som kom till världen igår morse. Ett ovanligt och annorlunda namn i kungasläktet, men vem har rätt att döma? Det är ju Kronprinsessan Viktoria och Prins Daniels ensak vad deras egna dotter ska heta.

Prinsessan ska bli Hertiginna av Östergötland. Schysst att vara det som bebis.

Old habits

Trodde jag hade glömt och förträngt hur "håll" känns. Men idag kom den tillbaka, på träningen. Efter snart 4 månader "håll-uppehåll" fick jag tillbaka mitt gamla välkända hugg i magen när jag tränar. Skönt att veta att min kondition är som vanligt då....

Lill-Sessan

Grattis till lill-Sessan
som kom till världen tidigt imorse. Ja, Kronpsinsessan Viktorias och Prins Daniels första tronarvinge föddes imorse. Grattis till den fina flickan. All lycka till er.

Ibland är jag allt för bra va

Fick en "tack-gåva" på jobbet idag av en arbetskollega för att jag är så himla bra och duktig och tar mycket ansvar. Jag lät henne även gå lite tidigare igår så att hon skulle hinna med viktiga ärenden, vilket hon gjorde fast det var stopp på tunnelbanan. Jag är så himla bra ibland, väldigt ofta faktiskt.

Tack så mycket.

Min andra semla

Jahapp. Då har jag tryckt i mig en semla då. Blev en kaffe till det också. Och en bit mat innan med ett trevligt och glatt sällskap; Petra, Rolle och ett gäng barn.

Min andra semla för i år.

Nu har jag kommit hem. Nalle är och vinterfixar med båten. Jag har tagit en alvedon och sitter och chillar i soffan. Har en svag huvudvärkar som börjar bli värre och värre. Kanske ska somna på soffan?

Snart mer semla

Igår kväll fick jag en släng av magsjuka eller något liknande. Hade skitont i magen, krampaktigt och låg och kallsvettades och hade ett svagt illa mående. Kunde inte somna heller för att jag hade så ont och frös och svettades varannan minut.

Idag är det lite bättre men det är något konstigt med magen fortfarande. Fick ont i magen och huvudet(?) då och då under dagen. Men jag jobbade hela dagen för det. Slutade trots allt klockan 15 idag.

Snart ska jag iväg till Rolle och Petra på middag. Nalle har köpt med sig några semlor som vi ska festa loss på efter maten. Jag längtar till dess. Yummie.

Fettisdagen

När jag kom hem efter träningen hade Nalle fixat middag och till efterrätt en god semla. Nammi. Det är ju trots allt Fettisdagen idag.

Har du själv ätit någon semla idag?

Jag har sju nu

Jag jobbade sent idag. Slutade halv fem och fick springa på en gång till träningen som började halv sex. Jag hann precis. Fick ju vänta nästan tio minuter på tunnelbanan först bara...


När man ställer in sin spinningcykel väljer man efter en sifferskala på sadelstödet. Kicki frågade vilken jag hade och jag svarade högt rakt ut:

Jag hade sex förut! . . . . Men nu har jag sju.

Vänta nu, vad var det jag sa egentligen. Efter att jag precis hade sagt det började jag skratta.


Drogfri

Det har precis gått en vecka sen jag slutade med nässpray. Det har vart svårt att avvänja mig från den beroendeframkallande drogen. Jag hade använt det i nästan två månader i sträck och kunde inte sova utan spraydrogen direkt insprayad näsan varje kväll. Kunde inte andas.

Men sedan förra veckan så slutade jag bara tvärt och jag har inte fått ett återfall sen dess. Nu kanske jag snarkar högre om nätterna eller andas tungt, men jag lider inte av det. Jag sover ju.
Däremot kanske min Nalle lider mer av det nu....

Måndag nu igen

Tänkte skriva några rader om något intressant, men det har inte hänt något intressant idag. Jag har jobbat. Haft en lugn och kort dag (slutade kl.15).

Börjar nästan bli rastlös här hemma nu. Men snart börjar bra humorserier på tv, så som The Simpsons, Family Gay och How I met you mother som kan roa mig.
Får väl vänta snällt på det.

Melodifestivalmys med vänner

Igår fick jag sovmorgon, sedan var det dags att äta frukost, städa hela lägenheten, handla mat och börja laga maten innan Lina, Hugo och Micke skulle komma över på middag.

Vi körde tre-rättersmiddag med avokado och skagenröra som förrätt, kycklingfilé i svampgräddsås med ris som varmrätt och glass och melon som efterrätt. Gottigottgott.

Maten blev tydligen lyckad och god. Tack för det. Efter maten tittade vi på Melodifestivalen. Och jag skäms verkligen över det svenska folket som röstade fram Ranelid och Sara Li i finalen. Pinsamt att de gick vidare. Deras låt var riktigt dåligt, både han som inte kunde sjunga och texten i sig. Fast Sara Li var ganska bra faktiskt och Molly Sandén som också gick vidare till Globenfinalen. Men det är en stor skam att Björn Ranelid gick vidare till final.

Slutade 14.30 idag!

Nu tar jag äntligen helg. Slutade tidigt idag och har precis kommit hem. Men det har gått bra och jobba, ifall du undrade. Har gått bra hela veckan. Sena mornar och tidiga eftermiddagar. Jag har hamnat på en ganska lugn förskola också, för tillfället. Ska vara på samma ställe nästa vecka också.

Men nu har jag kommit hem som sagt. Sitter med en kaffe i handen och har precis ätit en frukt. Njuter av det fina vädret. Plusgrader och sol och snön som ligger vit på marken och glittrar.

En arbetsdag kvar på veckan

Gud vad trött jag är just nu. Har haft en sen och jobbig träning på friskis idag och innan det jobbat och stressat i mig middag. Skulle inte ha slängt i mig mat sådär direkt inpå träningen, men hade inte så mycket att välja på.

På vägen hem från träningen fick jag även vänta på bussen/tåget i 20 minuter vilket gjorde mig ännu tröttare.

Imorgon är det jobb igen som gäller. Men det blir nog en väldigt soft dag för jag börjar nio och slutar halv tre. Sköönt.

Lilllördag i kärlekens spår

Igår var det ju Alla hjärtans dag som du säkert fortfarande kommer ihåg(?).
Men idag firade jag och Nalle vår kärlek med att äta på restaurang istället.
Tre-rätters med ett glas cider till det.


Nachoförrätt


Pasta med lax och räkor

                        Och världens minsta blåbärspaj med vaniljsås.

God mat men servicen var världelös. Servetrisen var trevlig men duktig på att ignorera oss. Vi fick sitta ovanligt länge och vänta på notan. Säkert en halvtimme, utan att överdriva. Men annars så.

 


Halsdukens tvist

Vad är meningen med att ha halsduken utanför jackkragen? Jag förstår inte vitsen. Trodde den skulle sitta runt halsen innanför jackan.

Är det för att det är snyggt? För det är det inte.
Är det för det blir varmare? För det blir det absolut inte.
Är det för att det är modernt och "inne"? Nä, skulle inte tro det.

Det är bara fult och ser konstigt ut. Så sluta med det. Punkt!

Rosor är röda


 


Glad Alla Hjärtans Dag

Glad Alla Hjärtans Dag! Hoppas du har haft en kärleksfull dag med någon käresta eller en god vän. Själv har jag jobba och tränat idag.

Men imorse gav jag Nalle lite godis, en hjärtsten och en fint kort och igår fick han blommor av mig och imorgon ska vi gå ut och äta på en fin restaurang och fira i kärlekens tecken.

 


Dagen innan kärleksdagen

Det är ju Alla hjärtans dag imorgon
, som du kanske vet. Då har jag inte tid att vara den perfekta flickvännen för då ska jag upp tidigt, jobba hela dagen och sen åka och träna till sena kvällen.

Så idag har jag köpt lite vackra rosor till min söta Nalle istället. (Plus städat, vikt tvätt och lagat mat här hemma).

Back in business

Chefen ringe imorse och behövde mig på en förskola, som jag tidigare har jobbat på. En hel del faktiskt.

Så nu ska jag jobba två veckor i sträck, skönt att veta men jobbigt att jobba så länge i sträck. Men jag ska inte klaga. Jag mår faktiskt bra idag. Slutade tidigt idag. Är pigg och glad. Känner mig inte så sjuk längre, även fast jag vet att jag fortfarande är förkyld.

Vart på barnkalas

Det var roligt på barnkalaset. Födelsedagsbarnet verkade tycka om presenterna och tårtan som jag åt var väldigt god. Ja, all mat som jag fick där var gott och sällskapet var trevligt.

Här leker barnen med presenten hon fick av oss. En självgående och låtande hamster med tunnel och springhjul. Och på bilden under är det en prinsesstårta till en prinsessa (och en bonustårta).  

Sedan åkte vi vidare till nästa kalas. Nalles pappa som fyller år idag bjöd på middag och trevligt sällskap med fördrink och efterrätt.

Den här helgen har gått jättefort tycker jag. Ovanligt fort, fast jag har vart mycket ledig i veckan som vart.

 


Kalasdags

 

Idag ska jag på dubbelkalas, nej trippelkalas
blir det. Först ska jag till Nalles båtkompis Rolle och dotter som har fyllt år, eller ja dottern fyller år imorgon egentligen. Så nu blir det mest barnkalas med ballonger och saft. Sen på kvällen ska jag fira Nalles pappa som fyller år idag. Grattis Nalles pappa. Grattis Rolle och dotter också.

Men nu först ska jag slänga i mig lite käk och sen ta en dusch. Höres senare någongång. (Stress!) 

Kompis, det går bra nu

Woho! Mina favoriter gick vidare till Globen, i Melodifestivalen. Fan va bra. Ibland har man tur.

Tittar på Melodifestivalen

Jag mår bra
, trots omständigheterna med min cp-mobil. (Såg precis att Erik Munter gick vidare till Globen. Bra. High five på den liksom. Nu kan det kvitta vem mer som går till final. Värst vad jag låter som en fjortis nu).

Jävlar!

Jävla skit. Jag har förlorat alla mina nummer på mobilen. Fan också. Dumma konstiga mobilinställningar som återinställde telefonen utan att jag ville. Nu har jag inga nummer kvar och livet blev plötsligt mycket jobbigare.

Sitter nu hemma och tröstäter gigantiska vindruvor och väntar på att Melodifestivalen ska börja.

Då blir det lördagsmys med ost och kex och Nalle brevid mig i soffan. Weii.

 


Har åkt skriskor

Jahapp, då har jag äntligen fått åka skriskor, på sjön. Provade mina nya skriskor och det gick jättebra, efter att jag hade "försökt" att åka skriskor i en kvart eller så. Jag åkte tre varv runt Hellasgården och det gick bara bättre och bättre och fortare och fortare. Roligt var det också.

Tack för sällskapet mamma och Nalle. Det här får vi göra om snart.

Skriskor

Idag blir det en tur med de nya skriskorna på sjön. Jag och Nalle ska åka till Tyresö och träffa mamma och sen åka en sväng på Dreviken. Ska bli kul att äntrligen få prova mina nya långfärdsskriskor som jag fick i julas. Ha en trevlig helg du med. Jag kommer att ha fullt upp.

Fredagsmys

Mmmm, fredagsmys med popcorn och QX galan. En helt okej fredag liksom.

Julgransplundring

Idag har jag och Nalle kastat ut julgranen. Jag vet att det är sjukt sent. Den barrade så fort man bara tittade på den, så det var nog dags att plundra granen idag. Bara att plocka bort alla kulor fick granen att barra som bara den. 

Bokstavligt talat så kastade vi ut granen genom fönstret. Japp. Annars skulle det finnas mer barr i lägenheten än på granen själv. (Vilket det redan gör).

Bilderna säger kanske mer än tusen ord men jag har aldrig sett en gran som barrar mer än den vi hade. R.I.P old tree R.I.P.

Dagens frukost

Jag har slut på pålägg här hemma så jag fick göra två äggmackor istället. Så himla goda. Två koppar kaffe blev det också. Skönt att vara ledig en fredag.

Snart ska jag städa undan julen här. Jag har fortfarande kvar alla julsaker framme. Fint och mysigt men det känns som att julen är över nu.

Roligt träningspass

Vad är det för fel på mig? Har haft ont i huvudet hela dagen och nu efter träningen började jag må illa också. Vad ska jag göra för att bli frisk? Sova verkar ju inte fungera. Äta ordentlig verkar inte heller fungera. Träna eller inte träna spelar ingen roll. Alvedon eller inte verkar inte heller spela någon roll.

Men aja, jag ska inte gnälla. Tränade idag och det gick bra. Roligt som satan. Jag har en rolig tränare på torsdagar. Han har mer humor än muskler, om jag säger så. Vilket jag föredrar under träningspassen. Pratar mer än gärna också.

Nu sitter jag hemma, trött med huvudvärk och mår illa när jag står upp. Jag fryser och ska snart gå och duscha. Men jag orkar egentligen inte.
Undrar om jag ska jobba imorgon eller om jag får en till sovmorgon?

Drar och tränar

Äsch, jag drar och tränar nu. Har vart hemma hela dagen. Sovit länge. Sett på film. Softat och slappat. Sorterat en hel del papper också.

Så nu drar jag till Friskis och tränar arslet av mig. Ha de'!

Gillingebanan är avklarad

I made it! I made it! Gillingabanan är avklarad. Nu återstår bara en j*la massa teoriplugg och sen slutproverna. Snart sitter jag med mitt körkort i handen, men än så länge får jag nöja mig med alla diplom och intyg från alla kurser och utbildningar jag har.

Jag var jättenervös hela tiden men det var roligt ändå. Började med att åka dubbeldäckad buss dit. Sl:s nya blå bussar med två plan. Helt okej faktiskt.

Sedan började vi med lite teori och gruppuppgifter. Övergick sen till små testövningar, småfilmer och mer fysiskt teori. Under en testövning skulle vi sitta i en bill upp och ner och känna hur det känns när bilen ha voltat och innebörden av att använda bilbälte. Det var skitroligt och när jag hade snurrat en omgång ville jag åka en gång till, vilket jag fick utan problem. 

Vi övergick sedan till de riktiga fysiska körövningarna. Jag skulle köra en automatbil på en rund bana helt själv och sedan efter en viss hastighet inbromsa hårt, först på "strävt" underlag och sedan på "halt" underlag. Sen var det ju så att det både snöade och redan var halt ute överallt, vilket gjorde att allt blev extremt halt.

Jag råkade köra alldeles för fort första gången. Men sedan gick allt bara bättre och bättre. På sista övningen var jag den ända som lyckades väja undan för ett hinder (plastpålar som skulle föreställa 5 små barn) på riktigt halt underlag. Det kändes bäst. Sjukt roligt att köra också. Ville inte sluta, fast jag hade vart nervös hela dagen. Väldigt trevlig och skämtsam instruktör var det också.

Nu sitter jag ensam hemma med ett diplom i handen och en välförkänt kaffe i den andra. Firar min vinst. Yes! 

Gillingebanan imorgon

Usch, jag är nervös och kan inte sova. Imorgon bitti ska jag åka till Gillinge och köra halkbanan (riskutbildning 2). Konstig magkänsla och darriga händer har jag. Måste försöka att sova snart...

Tjuvstart på fettisdagen

Det blev en kvällsfika hos Hugo och Lina efter träningen idag. Lina hade bakat en cheesecake och semlor som var jättegoda. Och en skvätt kaffe på det så var allt bra och jag kunde lugna ner mig från all stress.

Nu har jag kommit hem. Är trött. Måste dusch. Imorgon blir det Gillingebanan. Wish me luck.

Blir lite träning

Dum som jag är ska jag även åka och träna snart. Blir skivstång och spinning på Friskis, som vanligt nu för tiden. Men det är roligt och det känns bra att träna där. Fast jag är förkyld. Aja.

Ska till Hugo och Lina efteråt och äta semlor sedan. Mums.

Puckot vill bli frisk nu

Jag må vara sjuk med förkylning i halsgropen men "pucko" kanske är mitt andranamn, för jag städar faktiskt. Japp. Dammsuger hela lägenheten. Byter påslakan i sängen. Plockar undan allt skräp.

Jag borde ligga i sängen och vila, men jag kunde inte sova speciellt länge i natt. Nu har det gått några timmar sedan jag vaknade och det börjar klia i fingrarna och jag börjar klättra på väggarna.

Så jag råkade faktiskt ta fram dammsugaren och dra en runda på golvet. Flera veckor sedan sist. Usch. Men om jag ska bli frisk någongång måste jag få bort allt damm och alla baskilusker som finns i lägenheten.

Började äta naturläkemedel i morse också. Få se om det hjälper också.. Andra förslag?

Halkan är bokad

Gillingebanan är bokad och kommer att ske nu på onsdag. Jag är nervös över detta och kan inte tänka på annat.

Alltså, jag vet att man inte kan bli direkt underkänd på halkkörningen, men mitt största problem är att starta och köra en ny bil som jag aldrig har kört tidigare. Utan att få en massa kärringstopp och "ryck". Resten kan väl knappast vara så svårt? Gasa - Svänga - Bromsa - Överleva?

Idag övningskörde jag i över 1½ timme. Jag åkte för första gången ut på Essingeleden mot Haga norra. Det var ganska mycket trafik, mörkt och jag som åkte på vägar jag aldrig har kört på tidigare. Men allt gick bra och det känns som att jag kan köra bil nu, förutom att jag glömmer att titta på alla skyltarna hela tiden.

Körde en kort stund på en tom parkerigsplats och sladdade runt lite också. För att känna på hur det känns nu innan halkbanan på onsdag. Blev lite nervös när polisen kom till p-platsen så jag körde hem istället. Men annars så.

"Bara" förkyld nu

Skönt att jag har fått tillbaka min aptit nu i alla fall. Jag åt frukost utan problem. Igår åt jag f*n ingenting. Men idag mår jag bättre och är "bara" förkyld. Tog ledigt från jobbet idag och tänker vara det ända fram till på torsdag. Ska försöka bli frisk nu från min förkylning.

Blev inga skriskor

Det blev inga skriskor idag för jag mår f*n inte bra. Ont i magen och mår illa. Försökte äta frukost förut men fick bara i mig en halv macka. Inte ett dugg likt mig att inte kunna äta. Något måste verkligen vara fel då.

Ska förmodligen vara ledig från jobbet imorgon. Orkar inte må så här. Ville ju prova de nya skriskorna idag... Suck.

Skriskor

Usch, jag mår inget bra idag. Vet inte vad det är, men huvudvärk, ont i magen och mår smått illa mår jag. Blöh.

Trots detta mående ska jag, Nalle och min mamma åka skriskor på isen idag. Vet inte om det blir i Nacka eller i Tyresö än, men det ordnar sig.

Jag ska prova mina nya skriskor jag fick i julklapp av Nalle. Ska bli väldigt intressant. Mina första långfärdsskriskor i historien.

Kryssning a la Birka Paradise

Kryssningen var bra och trevlig. Dock gick den väldigt fort, av någon konstig anledning.

Först fick jag och Nalle stressa oss dit för att stiga ombord på båten några minuter innan de stängde portarna. Sedan fick vi sitta och vänta i tre timmar i baren på vår a la Carte middagen.

Middagen var god. Jag åt and för första gången. Vet inte om det var jättegott, men det slank ner i magen ändå. I drygt två timmar satt vi och åt och snackade om allt möjligt.

Därefter gick vi ner en våning till baren och dansgolvet, där vi spenderade resten av kvällen, i stort sätt. Bra musik, trevligt sällskap, dans och goda drinkar. Sista timmen innan stängning åkte vi upp till ungdomsdiscot på högsta våningen. Där sög musiken men en drink hann jag få i mig mellan dansstegen. När musiken tystnade var det nog dags att gå och lägga sig. Klockan var väl runt 4-5 då på morgonen.

Dagen efter var jag aptrött. Vi sov fram tills vår lunchbuffé vi hade bokat klockan 14. Jättegod mat och man kunde äta hur mycket man orkade. Varm mat, kall man och efterrätt. Nammi.

Tackar för denna kryssning. Den blev bra. Sjukt j*la kallt var det att åka hem sedan. Minus 10°C.

Kvällens aktivitet

Se på Melodifestivalen hemma hos Hugo och Lina och äta godis och dricka läsk/cider. Låtarna var riktigt dåliga. Sean Banan och Torsten Flink får man ju skämmas för. De var riktigt dåliga så att jag spyr. Pinsamt dåliga. Men tur att de bästa bidragen gick vidare i alla fall. För en gång skull. Alltid något.

Snart kryssning

Snart drar jag iväg på kryssning och partar hela natten lång med goda drinkar och gott sällskap. Ha en trevlig kväll så hörs vi imorgon. In i dimman....

Packar inför kryssning

Jag tog ledigt från jobbet idag och förbereder mig för kryssningen som är i ikväll, eller snarare sen eftermiddag. Någongång ska man ha tur och he det bra också. Inte bara kämpa och slita.

Hur som helst var det skönt att få sova lite längre än 6 timmar i alla fall. Deckade igår kväll på soffan och sov ett par timmar också. Var helt slut. Men skönt att få sova lite i alla fall. Nu är det packning och städning innan det bär av till Östersjön.

Nu tar jag helg

Jag vet att det bara är torsdag idag men jag har lite grejer jag måste ta itu med imorgon. Ärenden som jag har skjutit upp i flera dagar, flera veckor. Tråkiga men viktiga ärenden.

Sen är det även kryssning på kvällen. Jag ska åka Birka Paradise. Woho.

Idag på jobbet har det vart jobbigt igen. Krävande barn med sina behov som måste tillfredställas.
Men på förmiddagen var jag inne med några av barnen och pysslade och målade lite. Skönt att slippa -10°C. Var dock ute på eftermiddagen istället bland minusgraderna. Snön har fallit hela dagen.

*Host*

Jag hostar på nätterna och blöder näsblod på dagarna. *Host* Kommer ni ihåg för ett par dagar sedan då jag skrev om en j*la massa snor jag hade i näsan? Mmmm! *Host* Nu är det mest ett konstant blodlager i uppgångarna (näshålorna). Inte alls skönt.

Det rinner varken ut eller försvinner in. Tror att det kommer från allt nässpray jag använder varje dag, vilket jag måste göra på nätterna i alla fall för att kunna andas och somna. Vet inte hur jag ska klara mig utan nässpray då. Inte ett allternativ.

Annars håller jag på att jobba på dagarna. Fast jag är sjuk och borde ligga hemma. *Host* Ska tydligen jobba imorgon ockå och borde jobba på fredag, men då har jag sagt att jag inte kan längre. Jag måste få vila upp mig och hinna packa till en kryssning på fredag. Kommer f*n att gå in i väggen som 25 åring om det fortsätter så här. *Host*  

RSS 2.0