Valborg

Jaha, då är det Valborg igen då. Jag ska till någon skog utanför Södertälje med några kompisar ikväll. Så ska vi nog grilla.
 
Fast just nu skriver jag examensrapport. Imorgon ska det skickas in och jag är inte klar alls. Får liksom inte till det. Vet inte vad jag ska skriva egentligen. Jag har ju inrett Nalles kontor, på jobbet. Ett mycket fysiskt arbete och det är svårt att skriva teoretisk om det på papper. Vet inte hur jag ska analysera inredningsprojektet, eller vad som är teoretisk bakgrundsfakta om det offentliga kontoret? Vad det är för skillnad på nulägesbeskrivning och empiri? Vad är det för skillnad på problemformulering och problemdiskussion? GHAAAH!
Men som sagt. Idag är det Valborg och det ska firas med vänner.

1 år sedan

Det var ett år sedan du lämnade oss och vi saknar dig fortfarande lika mycket. Tomheten är stor utan dig men på något konstigt sätt fortsätter dagarna att gå.
 
Jag saknar din glädje, din humor och din positiva inställning till livet. Du var den bästa förebilden, mentorn och min svärfar.

Grattis min vän!

Ett stort grattis till min vän som fick sitt första barn i morse.
Grattis till den nya familjemedlemen. Åh så glad jag blir.
Den 28:e april är ett datum att minnas av två stor skäl.
Både glädje och sorg.
 
Jag blir tårögd.
Men, åh så underbart för dig min vän. Grattis till din fina bebis.
 

Helt klart värt att se

Igår var jag, Nalle och hans mamma och såg på Priscilla. Det var som en födelsedagspresent till Nalles mamma som tidigare har fyllt år.
 
Det är en jätterolig musikal om transor som dansar, sjunger och spelar upp en story. Björn Källman är med och Mikael Tornving och Pernilla Wahlgren, fast hon sjunger bara men Björn Kjällman spelar klart den bästa roller. Han är så bra och så roligt. Sedan är även Patrik Martinsson och Erik Høiby med som huvudroller. Jätteduktiga artister. Och Mikael som ska spela en manlig lantis, hehe, superbra.
Priscilla är helt klart en show värt att se.

Den känslan.... dumhet

Ni vet den känslan när man råkar ringa självmant till en telefonförsäljare? OCH köper erbjudandet!
 
Nähe.
 
Men då kan jag berätta för dig vad du inte ska göra. När du missar att svara på ett nummer du inte känner igen. Då ska du inte ringa upp. För då kan du kanske prata med en trevlig tjej som hade ett fint tvättmedelserbjudande. Tvättmedel!
Det skulle vara så bra och kosta så mycket mindre och räcka så mycket längre och bla bla bla.
 
Hon snackade på och jag kände mig så dum hela tiden att jag gick med på hela affären och ska nu få hem ett "bra" erbjudande om tvättmedel. TVÄTTMEDEL!
Fan att jag ringde upp. Fan att jag sa ja till erbjudandet. Fan. Fan.
 
Jag kunde ju inte säga nej, när det var JAG som ringde henne. Jag kunde ju inte säga nej när hon blev så glad när jag ringde upp. Jag kunde inte säga nej, hur många gånger jag än upprepade samma mening i mitt huvud. Nej, nej, nej.
 
Ring inte upp någon telefonförsäljare. Gör det inte.

Mer Påsk

Idag ska jag fira påsk med Nalles familj. Vi ska äta middag hemma hos hans mamma.
Och imorgon ska jag ta en påskfika med mamma.
 
Sedan är det dags att fortsätta med ex-arbetet. Inreda ett kontor. När allt är helt klart, kommer det bli jättebra. Men än så är det långt kvar tills dess.

Glad Påsk

Jag tror att det växer lite från mitt påskris. Men att låta naturen bara växa och leva måste väl ge bonuspoäng än att bara ha döda grenar att titta på inomhus.
 
Glad Påsk på dig iaf.
 

Eller...

 Eller varför inte en målare? Det kanske jag borde jobba som istället.

Eller...

 ... eller kanske spacklare?

Byta bransch?

 Jag borde kanske byta bransch och bli hobbyelektriker istället.

På väg...

... till "jobbet". Jag håller på att renovera Nalles jobb. Jag har rivit lister, gipsat vägg och idag har jag spacklat igen väggen. Imorgon blir det slipning och ett till lager spackel. Eventuellt hinner jag grundmåla lite också.
 
Alla väggar ska målas, fönster och dörrar ska få nya lister och det ska inhandlas lite nya möbler. Sedan är det bara att skriva en rapport på 18 sidor, redovisa allt i skolan och hoppas på det bästa.
 
Nu är det inte långt kvar.
 

Snabb uppdatering

Jag håller på med ett stort inredningsprojekt, till mitt examensarbete. Det är därför jag inte bloggar så mycket. Jag har inte så mycket tid över just nu i planeringsfasen.
Jag ska göra om en kontor och sedan skriva en jäkla stor rapport om det. Men det är inte långt kvar. I sommar slutar jag helt och hållet. Då är jag fri.
 
Så vi hör senare. Till helgen kanske.

RSS 2.0