Grattis Kungen

... Och ni andra. Ha nu en trevlig Valborg.
 

Det gjorde min dag

Jag har börjat ett s.k. "jobbprojekt" på jobbet (enligt mig). Jag ska jobba på samma ställe, under samma tider, fyra dagar i veckan i fem veckor. Det är en ökning på ca. 90% för mig, för det har tyvärr blivit ganska lite jobb den senaste tiden. Men nu så har det börjat.
Jag började där i måndags och det ska bli skönt att tjäna ihop de pengarna, för man blir ju inte miljonär på mitt jobb, som försäljningskonsult i butik i alla fall. Listan är lång på vad jag ska göra för pengarna och allt jag ska köpa.
Och idag på jobbet kom det fram en kvinna till mig och berömde mitt hår. Hon tyckte att jag hade världens vackraste hårfärg och det fanns inget att klaga över. Det syntes verkligen hur avundsjuk hon var. Hon tyckte nästan synd om mig för att det var så snyggt.
 
Tack så mycket snälla dam. Det gjorde min dag mycket bättre.

Uppdatering hundvakt

Det gick bra att vara hundvakt. Förutom det att på andra kvällen spydde hunden upp sin middag två gånger och var trött och hängig hela dagen. Och vi visste inte hur allvarligt det var. Åker man in till vetrenären direkt? Är det normalt att hundar spyr? Har han hemlängtan? Vad ska göra nu?  O.s.v. 
   Men det gick bra och redan morgonen efter mådde hunden bra igen. 

Hundvakt

Ikväll och fram till på måndag kväll ska jag och Nalle vara hundvakt till det här lilla charmtrollet.
Han är så snäll och mysig så. Sötnosen. Jag har faktiskt längtat, även fast jag vet att det är jobbigt att vara hundvakt med alla tidiga mornar, promenader stup i kvarten och sysselsättning för hunden. Men gäller det bara i några dagar kan jag gärna offra mig.

Villalivet

Det är väl det här som är halva grejen med att bo i villa.
Äta frukost ute på tomten. Utan att frysa ihjäl.

Fotbollssäsongen börjar

Idag drog äntligen fotbollssäsongen igång (för mig). Dock tidigare (på dygnet) än planerat, men det gör inget. I höstas drog jag och en tjejpolare igång ett inför-korpen-fotbolls-lag. Så idag började andra säsongen med fotbollsträning och träningsmatcher. Allt är ju på basic-nivå och vi är ju några stycken (inklusive jag själv) som absolut inte kan fotboll. Men det är så himla roligt och det är så otroligt jobbigt att träna/spela fotboll. Superroligt. Fast man inte kan något.
Plus så var jag ju sjuk förra veckan och har absolut inte återhämtat mig från varken förkylningen eller träningens frånvaro. Men om ett par träningar till (och typ några veckor till) så är jag på banan igen och kanske lyckas hålla konditionen uppe, utan att flåsa eller få håll efter 2 minuters uppvärmning. Och lyckas jag hålla konditionen uppe så kanske, kanske, kanske lyckas jag med passar, dribblingar och mål på fotbollen också.
Vem vet?
Annars behöver jag väl bara tur när jag spelar.
 
Det är också väldigt bra att ha. Tur....

RSS 2.0