Gott nytt år!

Gott nytt år önskar Theo med familj.

Julafton

Vår julafton spenderades med familj och släkt. På förmiddagen gick vi till Theos kusins familj (Nalles syster) och åt jullunch, hälsade på tomten, såg på Kalle Anka och gav julklappar. Där var även Theos farmor, gammelfarmor och kusinens pappas släkt. Så det blev en stor släkt att fira med. Maten var god och släkten trevlig. Theo fick en massa julklappar också. Till och med jag och Nalle fick julklappar. Så jag antar att vi har vart snälla i år igen.
På kvällen gick vi hem till oss och då kom min mamma och bror över för lite julmat och julklappar. Blev efterrätt och lite godis också. Theo fick ännu mer julklappar att leka med. Han fick nog allt från sin önskelista.
Tack för alla fina julklappar och god jul och gott nytt år.

God Jul

God Jul önskar Theo med familj.

Lucia

Trevlig Lucia på er. 

Vi firade Lucia med att vi bjöd över "familjen Rolle" på julmiddag. För oss var det årets första julmat som åts. Julskinka, prinskorv, köttbullar, sill, lax, glögg och lussebullar m.m. 
Himla trevligt i alla fall. Och gott.  
 
 

Blåa lilla smurf

Min blåa lilla smurf har en superstark nacke. Han har fått beröm från flera barnmorskor som blev förvånade över hur stark han är. Så stark är man tydligen vid 2 månaders åldern. Theo blir 6 veckor gammal idag.
//Stolt mamma

RSS 2.0