Sjuk igen

Usch, jag har gått och blivit sjuk igen. Men det är "bara" en förkylning. Den kom från ingenstans i torsdags med halsont. Sen blev jag snorig och ja, ni vet nog hur man brukar vara som förkyld. Jag blev det sist i påskas och nu igen. Det är inte sant liksom. Skit också.
Är ledig från jobbet idag, men måste jobba tisdag och onsdag innan jag är ledig igen. Och i helgen ska jag åka till Åland och fira en kusin som tar studenten, så tills dess behöver jag bli frisk. I alla fall må bättre.

Uppiggande

Känner mig jäkligt färgglad idag. Mycket uppiggande. 

AW

Ikväll ska jag på AW med några kompisar. Och då måste jag ju ha jobbat idag. Och eftersom jag är ledig från mitt konsultjobb idag så får jag åka till Nalles kontor och skriva lite papper istället. Då blir det ju verkligen after work ikväll. 
Ha det så gott så länge. 

Hemlis

Jag bär på en hemlighet jag inte kan berätta. Det är fler personer inblandade, men snart måste jag släppa bomben. Kan inte hålla mig så mycket längre till. Det är jobbigt. Jag vill bara berätta för er. Men kan inte än.

Eurovison Song Contest

Igår under Eurovisonfinalen var jag och Nalle hemma hos mamma och åt middag. Vi snackade och drack god dricka till. Uppdaterade oss om varandras liv.
På kvällen sedan tittade vi på Eurovision Song Contest tillsammans.
Det var många bra låtar med i år. Eller bra och bra. De var helt "okej". Men det var ingen som riktigt var överlägsen eller någon som jag egentligen hejjade på. Tycker nog ändå att fel låt vann. Varken Ukraina, Ryssland eller Australien var speciellt jättebra. De var bara "okej" liksom. Och alla våra grannländer var ju inte med så vi fick inte många kompis-röster där inte. Synd.
 
Mina favoriter var Israels Made of Stars, Ungerns Pioneer, Spaniens Say Yay, Lettlands Heartbeat, Litauens I’ve Been Waiting for This Night och Frankrikes J'ai cherché.
 
Men aja. Vi kom topp 5 i alla fall. Topp 5 av 42 länder. Det är ju riktigt bra faktiskt.

Valborg

På Valborg hade vi bjudit hem några vänner på middag. Vi träffades hemma hos oss mitt på dagen och började med en gemensam lunch.
Sedan inhandlade vi lite nödproviant och hamnade sen ute på tomten i solen med en öl/cider i handen. Där snackade vi skit i timmar och njöt av det fina vårvädret.
På kvällen sedan lagade vi 3-rättersmiddag med tomat-mozzarella-toast till förrätt, helgrillad ryggbiff, klyftpotatis och hemmaslagen bearnaisesås till varmrätt och bananasplit/marängsviss med hemgjorda maränger till efterrätt.
Alltså jag är dålig i köket men grabbarna som var där inne visste vad de sysslade med. Fasen vad gott allting blev. Alldeles perfekt. Lagomgrillat kött. Såsen skar sig inte. Drickan var god. Marängerna var lagom gräddade. Nam nam.
Vi tog oss en tur till en majbrasa några kilometer bort också. Såg lite av den traditionella elden. Smällte maten. Snackade ännu mer skit.
Nämen det var en perfekt Valborg. Inte för mycket och inte för litet av något. Några drog hemåt framåt småtimmarna medan andra sov kvar.
 
Grattis Kungen och ni andra, hoppas ni hade en supertrevlig Valborg.

RSS 2.0