5 månader

Hipp hipp hurra! För idag fyller Theo 5 månader! Min lilla plutt som nyligen ploppade ut ur mig. Nu fyller han hela 5 månader. 


Theo kan sitta i matstolen själv och snart även helt själv utan nåt stöd. Han kan stå och bära sin egen kroppsvikt, med lite balansstöd. Theo tycker om att äta mat. Han älskar att ligga på mage sitta och stå upp. Nu har han också tränat mycket på att rulla runt. Och han snackar en hel del med oss. Än så länge verkar det som att han är vänsterhänt, för han håller ofta i sin vänsterfot med sin vänsterhand. Och håller gärna leksaker med vänsterhand också. 

Jag är så stolt över min duktiga son. Grattis Theodor på månadsdagen. Älskling. 


2 år

Idag firar jag och fästmannen 2 år som förlovade. Nu har vi vart tillsammans i 9 år, 2 år som förlovade, bor ihop i en villa och har en underbar son tillsammans. Älskar de två killarna otroligt mycket. 


Vi bokade in oss på Wenngarn herrgård över natten och åt 3-rättersmiddag igår, drack vin och hade en lugn och snäll son. Allt gick jättebra och vi kunde fira vår förlovning i lugn och ro. Fick till och med beröm av servitören att vi och vår son var jätteduktiga och satt lugnt och åt hela menyn utan att slänga i sig maten och stressa iväg. 

Och både maten igår och hotellfrukosten imorse var jättegod. Snart ska vi fara hemmåt.   

2 år som förlovade alltså. 


Vaccinerad

Lillplutten fick sitt 5-månaders vaccin igår och mådde inte alls bra efter det.  Hela kvällen var han gnällig, grät och var otröstlig. Det sved i hjärtat att se han så dålig. Men vaccinet håller honom friskare så det ätbara att härda ut. 


Han fick ingen feber men mådde dålugt. 

Idag mår han bättre. Lillplutten. 


Pulkaåkning

Idag åkte vi lite pulka igen. Det gick bra till en början, varken skratt eller gråt. Men efter ett tag blev det inget roligt. Då ville han absolut inte sitta ner. Då fick jag ha honom i famnen och dra pulkan efter mig istället. Och
snön var inte så lockande idag heller. Det var inget intressant alls.
 
Förra gången Theo åkte pulka, det var någongång i början av januari, då kunde han inte sitta själv. Då låg han i pulkan. Nu har han växt och utvecklats. Nu kan han sitta själv (med lite stöd bara) och han har växt ur sin gamla overall.

RSS 2.0