Onödigt

        
Känns ju värt sina pengar.... Nyöppnad vitaminburk med vitaminer upp till en fjärdedel av burkens volym. Känns ju som en onödigt stor burk. Plus att jag känner mig lite lurad.

Smakportion a la banan

När Theo nästan var fyra månader fick han prova lite smakportioner. Det var pappa som insisterade på det. Banan fick bli mat-invigningen. Theo älskade banan. Han tyckte att det var himla gott. Mer mer.
Så himla gott att han börja äta på bordet när han ville ha mer.
 Det var inte lika gott.

Lugnet före stormen

Ibland (sällan), när man får tid och tur, kan man sitta ner och läsa en tidning hemma. Jag fick läsa min tidning och Theo kunde läsa sin bok.
 
Men redan efter några minuter var Theo klar med sin bok, långt före mig, så då fick vi resa på oss och göra något annat skoj. Sen hade jag inte tid att läsa klart den tidningen.
 
Den här ungen kan inte sitta still eller ligga stilla längre stunder.

Alla hjärtans dag

På alla hjärtans dag firade jag och fästmannen vår kärlek med att äta ute på restaurang barnfria. Lillpojken var hos sin mormor och mormor var barnvakt för första gången. Det gick bra för oss alla fyra. Stundvis i alla fall. Förutom att ungen vägrade äta.
Men  det var skönt att få äta en hel måltid utan att bli störda eller avbrutna. Vi hann till och med äta 3-rätters.
Innan vi for fick jag fina rosor av min sambo och han fick fin choklad på kvällen. Sen åkte vi hem och myste med vår son som både vägrade äta och sova.

Träning ger färdighet

Idag är Theo 14 veckor och 1 dag och idag är han så stor att han kan sitta själv i matstolen utan hjälp eller sele. Min stora lilla kille. Tiden går så fort. Mamma blir så stolt.

RSS 2.0