Postat och klart

Nu äntligen har jag fått ändan ur vagnen och tagit mod till mig att posta min ansökan till skolan. Min framtidsutbildning som inredare. Jag har inte tidigare riktigt vågat att ta det steget, att verkligen posta iväg allt och få ett besked, "Ja" eller ett "Nej" senare. Det handlar ju om mitt liv, min framtid, mina drömmar. Jag vet inte om jag kommer in, men jag vill verkligen, jag vill.

Earth Hour

Ikväll klockan 20.30 är det Earth Hour. Jag som många många andra kommer att släcka ner alla lampor och tv-aparater m.m. och spara på elen. I en timme kommer det att vara mörker, tystnad och extra mycket socialitet. Det kommer att hjälpa hela världen, alla människor och alla djur. För jordens klimat. Kommer du att hjälpa till? Joinar du oss? Snart två timmar kvar....

Fan va bra

Fy fan vad jag kan vara bra ibland alltså. Riktigt duktig. Som bara idag t.ex. då har jag:

#  Promenerat en timme
# Varit på jobbcoaching i två timmar och snackat/lyssnat om CV och personliga brev
# Promenerat igen en timme i hagel och snö
# Skrivit om mitt CV
# Skrivit om många personliga brev
# Letat jobb
# Sökt sju jobb
# Skattedeklarerat

Alltså det är ju helt underbart att man kan klara av så mycket viktiga saker på en dag. Jag är helt fascinerad.
Imorgon ska jag också vara duktig. Städa en hel scoutstuga. Vi ska röja och fixa i hela huset, så det kommer typ ta hela dagen. Sedan ska jag försöka att träna lite också, träffa Björn, kanske övningsköra och sen delta i Earth Hour kl.20.30.
Släcka ner alla lampor, stänga av alla tv-aparater, datorer och radion. Allt ska bli svart, allt ska bli tyst. Till och med mjölken är svart (och plastig) nu. Bara de inte stänger av all el på alla sjukhus. Då kommer folk att dö och det är ju inge bra.
Kommer du att vara med? Delta? Stänga av allt och istället vara social med dina nära och kära? Eller bara sitta stilla en timme och ta det lugnt? För det kan ju också vara skönt att få göra det ibland. Jag tror att jag ska vara med Björn då. Han tycker om levande ljus och sånt så det ska nog gå bra. Vi lär ju överleva detta mörker som kommer.....
(På söndag kommer det ljusare tider, tänk positivt. Ljusare tider....)

Övningskört!

Idag har jag äntligen övningskört. Papprerna på tillstånd kom i tisdags (weii) så idag var det grundträning på en stor stor parkeringsplats, ni vet, det klassiska. Jag har sen tidigare redan övningskört väldigt många gånger, men det var för minst ett halv år sen, så. Men fy fan vad kul det är! Tänk att man skulle klara av att starta, krypköra och stanna bilen redan första gången, UTAN att krocka. Det är ju underbart. Hehe. Se upp på vägarna bara när jag kör där, det lär väl bli om några veckor eller så och då lär det inte vara roligt för närliggande trafikanter.
Satt innan med teoriboken framför mig och försökte få in lite viktig information om körning. Det känns lite mer meningsfullt nu när jag väl får köra bil också, inte bara sitta brevid och titta på. Är på landsvägskapitlet nu men tröttnade så fort på allt. Det är ju så mycket upprepningar och självklara saker som står. "Ligg på höger sida om du ska svänga höger, ligg på vänster sida om du ska svänga vänster". "Våga avbryta en omkörning". "Väjningsplikt här och väjningsplikt där". "Var uppmärksam för vilt vid skogsvägar". Alltså skulle det vara svårt eller? Svårt att förstå att man ska vara nära höger kant när man ska svänga till höger? Är det något som jag har uppfattat fel? Ibland undrar jag faktiskt hur folk tänker.......
Men det var i alla fall superkul att övningsköra och fantastiskt att jag klarade av så mycket också redan första gången. (Jag gjorde lite småövningar med parkering, backning, starta i backe också med mera). Det finns alltså hopp. Det finns en Gud som tror på mig. Tack.
Tack till Björn också som står ut med mig. Det kan inte vara lätt.

Kicki blev 22!

                                  
Igår fyllde Kicki 22 år! Grattis stora tjejen. På kvällen bjöd hon på kalas, massa tårtor och kaffe stod på menyn. Gott gott. Jag var väl där i några timmar, med en massa andra vänner och hennes släkt. Så grattis ännu en gång, Kicki.

Glass med jordgubbssås

Igår så fick jag äntligen träffa Björn också. Åtta dar sen sist och nej, jag är inte sällskapssjuk, jag har inte saknat Björn. Bara lagom mycket.

Och gissa vad som kom hem med posten igår också? Övningskörningstillståndet! Nu får jag äntligen börja övningsköra igen. Yes. The road, here I come! Watch up!
Jag ska testa redan nu på torsdag, så vi får väl se hur det går.

Idag har jag inte gjort så mycket faktiskt. Åt en otroligt god glass med jordgubbssås hemma hos Björn. Åh det är ju så gott med jordgubbssås. Mmmm, me love it. Ser det inte gott ut eller?

Sedan har jag pluggat teori igen. Körkortsteori. Yeay..... kul va? Usch..... Typ stora delen av dan satt jag med det, lite då och då liksom. Blä. Men men, måste man så måste man. Och nu så får jag ju köra bil igen, så det är ju bra att kunna lite trafikregler och skyltar och allt sånt.

Imorgon händer det också en massa grejer. Jag ska på jobbcoatchutbildning, Kicki fyller år och sen ska jag träffa Björn på kvällen också. Men det berättar jag mer om imorgon. Kram kram och ha det så bra.

Hajk med kårens miniorer & juniorer

I helgen så har jag vart på hajk. En utflykt med övernattning i skogen i en liten stuga med ett tjugotal barn i 8-11 års åldern.
Vi samlades kl.9.00 på morgonen. Åkte sedan ut till en stuga i Vissvass. Där började vi att fixa i ordning allt, packning och förberedelser för lunchen. Vi skulle göra en "hajkbomb". Man lägger en massa god rå mat i aluminiumfolige (typ korv, köttbullar, potatis och grönsaker) och sen lägger in matbollen på en glödbädd. Efter typ 20-30 minuter är det klart. Smakar jätteklart också sen när det är klart. Min mat var lite för rå för min del.
Sen skulle scoutbarnen få lära sig att bygga en nödbivak. En grankoja ungefär, som de sedan fick leka med/i. Fredrik visade och berättade hur den skulle se ut och sen fick de hålla p åmed kojan i några timmar. Samla granris och pinnar och lägga de på ett visst sätt, åt ett visst håll. Jag tror faktiskt att barnen uppskattade att få bygga en bivak/koja. Det såg att vara kul iaf.
Framåt kvällen sen gjorde vi en lägerbål, en eld men en massa roliga sånger till som vi sjön för glada munnar. Det blev väldigt kallt efter ett tag. Det är bara framsidan som blir varm, när man sitter så nära elden, resten av kroppen tyckte att det blev kallt och dags för att gå in i värmen. Så efter lägerbålen gick vi in och käkade godis och popcorn. Barnen var som djur när de fick syn på allt godis. De bara slängde sig över allt. Smällde i sig allt godis så fort.
Läggdags blev väl senare nångång vid elva, halv tolv nångång. Trött som en bebis var man. Sliten och skitig, fast man hade tvättat sig, gick man och la sig. Som tur var, eller tur och tur, men i alla fall så var alla skitiga, trötta och stank rök. Så man kunde somna tillslut i alla fall.

Väckning vid 7-tiden av alla barn som hade vart vakna i nån timme eller så. Måste barn vakna så otroligt tidigt? Sov barn, sov! Efter frukosten sen så var det packning, städning och diskning som gällde. Barnen gick ut och lekte medan vi ledare fixade i ordning allt inomhus. Jag och Hugo diskade och som vanligt när vi två diskar så slutar det alltid i skumkrig och vatten över hela golvet. Disken blev ju ren tillslut och likaså golvet. Hehe.
Ute sen så lekte vi med barnen, satte de i rörelse så att de slapp frysa i det kalla snöiga vädret. Vi grillade korv till lunch under den fallande snön och hade det allmänt trevligt den sista tiden. Det verkade som att barnen hade kul i alla fall på hajken. För många var det den alldra första gången de var på hajk, eller ens sov hemifrån. Så allt gick jättebra. Inga brutna ben och inga borttappade barn. (Lite svinn får man ju annars alltid räkna med XD ). Ibland ska man lyckas som ledare också, med en bra hajk.

Jag tog ett varmt bad när jag kom hem från skogen. Det är väldigt sällan, väldigt sällan som jag badar. Men skönt var det och ren blev man. Trött, ont i tassarna och sliten sitter jag nu här och skriver värsta uppsatsen om en äventyrshajk på två dagar, som jag/vi lyckades med. Kanooners

Haft en bra helg du då? Gjort nåt skoj? Jag ska väl gå och nanna kudden nu. Nattuggla som man är.... Gonatt och sov så gott.

Målat klart!

Hepp, inte fick jag träffa Björn igår. Så det blir en hel vecka utan honom. Visst kommer det att gå bra ändå, men jag hade planerat att vara med honom och så blev det inte så. Jag hade ju tänkt att plugga lite teori hemma hos honom idag, för här hemma blir det aldrig gjort, men så blev det ju inte. Fick sitta själv hemma i mörkret istället och ha långtråkigt. Aja, det är inget att gå och grubbla över.

Idag så har jag målat klart min oljemålning! Den blev inte riktigt som jag hade tänkt mig från början, men den blev "okej" ändå. Det är ju trotts allt min allra första målning jag gör över huvudtaget.
Så de första tavlorna man gör är bara på "test". Övningsmålningar som inte är perfekta, tills man kommer på en egen bra teknik. Övning ger färdighet. Nu ska det bara torka i några månader. Jag har några små idéer på hur nästa målning ska se ut. Har du några tips får du gärna dela med dig så kanske det blir en oljemålning av den.
Sedan idag var jag ute och promenerade i det underbara vårvädret. Solen sken och himlen var nästan klar. Visserligen så blåste det lite kallt och jag kände inte alls för att gå ut och gå just denna dag (av någon anledning) men det är alltid så skönt efteråt. Var ute i ungefär en timme.
Ska äta middag nu så vi hörs en annan gång. Ska sen packa och städa undan lite grejer. Borde plugga teori också, men pallar inte. Aja, nu fiskpanetter. Hare och kram kram.

Träning och annat

Hej hej
Sitter här igen och tänkte skriva några rader. Vet inte riktigt om vad egentligen.
Jag väntar på ett samtal från en butiksägare angående ett eventuellt nytt jobb för mig, men hon har inte ringt än. Börjar tro att hon inte heller kommer att göra det. Börjar tappa hoppet nu när det tar en sån lång tid. Ring mig bara, det är väl inte så svårt? Ring mig!

Annars så har jag vart ute och tränat idag. Joggade en runda på eftermiddagen när solen höll på att glida ner i horisonten. Det har vart ett sånt underbart vårväder idag. Hyffsat varm och soligt. Nice.
Jag har motionerat väldigt mycket de senaste 2-3 veckorna. Ovanligt mycket för lilla Lollo. Men jag känner mig väldigt nöjd och stolt över mig själv som motionerar så mycket. Jag kanske inte springer 1 mil varje dag, men jag går ut och går nästan varje dag och så springer jag lite ibland. Bra jobbat Louise! Det skulle ju sitta fint om man kunde gå ner några kilon till sommaren också.
Tänkte måla klart min oljemålning idag också, men pallade inte. Det är så mycket förberedelser som ska göras. Mycket som ska fram och monteras. Så det får bli en annan gång.

Ska kanske träffa Björn ikväll också. Om han nu ringer mig nångång. Han skulle på något möte ikväll och visste inte när det slutade. Hoppas att det inte blir så sent. Vill ju träffa honom nångång denna vecka. Imorgon ska jag packa lite för jag ska ut på en utflykt i skogen med övernattning i helgen och på fredag ska jag på jobbcoachmöte igen så då kan jag inte heller. Och helgen kan jag ju som sagt inte heller.... Ring mig!

Jobbcoachutbildning

Ja, min jobbcoachutbildning började idag. Den ska hjälpa mig att "sälja mig själv" till olika arbetsgivare och företag. Just nu så har jag inget fast jobb så denna utbildning ska hjälpa mig att bli ännu bättre på att söka jobb, formulera mig bättre i mitt CV (mitt var redan väldigt bra tyckte de), lära mig hur man ska vara på en arbetsintervjuer m.m.
                             
Man kommer både jobba i grupp och individuellt och få en massa tips och råd. Jag är ju skitdålig på att berätta om mina egna egenskaper och kompetenser. Säga varför just jag är så bra och vad jag egentligen kan. Det är inte min grej att "skryta" om mig själv riktigt. Tycker inte om sånt. Alla är ju lika bra, ingen ska vara bättre än någon annan. Inte sant?

Utbildningen kommer sen att hålla på i några månader. Men visst kan det vara en merit i framtiden sen va? Jag tror det i alla fall. Ska dit på fredag sen också. Så nu idag har jag suttit flera timmar och fixat och ändrat på mitt CV. Ny design, andra ord och mindre snack om mig själv.

PS. Väntar fortfarande på ett samtal. Lite nervös faktiskt.

Kram kram å hare

Ring, ringer, ringde

Min handledare tipsade mig förra veckan att jag skulle ringa till en liten butik i närheten där hon kände ägaren. Angående jobb för min del och personalrekrytering för de. Så idag ringde jag till butiken. Skitnervös var jag. Jag hatar att ringa. Usch. Jag har en slags telefonfobi. Men det var bara att  bita i det sura äpplet och slå nummret till butiksägaren om det ska hända något. Men hon var jättetrevlig och sa att jag skulle komma dit så hon fick träffa mig i alla fall, även om hon inte visste om hon behövde anställa någon i dagsläget.

Så jag knallade över dit efter min joggingsrunda idag. Nervös då med. Typ kallsvettas och darrar lite ibland. Men det gick över sen när jag väl kom in i den lilla butiken. Och butiksägaren Anette var jättetrevlig och ställde lite frågor och så. Allt verkade gå bra och det slutade med att hon sa att hon skulle ringa tillbaka i veckan så att jag kunde få provjobba i några timmar någon annan dag. Så nu kommer jag att sitta spänd varje dag och bara vänta och vänta på hennes samtal.
Det kanske inte är mitt framtidsyrke, men det kan alltid vara något i alla fall. Bättre än inget liksom. Var bara tvunget att skriva några rader om denna händelse. Jag blev så glad.

Imorgon ska jag till arbetsförmedlingen igen på en säljcoatchutbildning. Lite pirrigt, men det ska nog gå bra. Så länge det inte krockar med det eventuella jobbet som kanske kommer. Bäst att gå och lägga mig snart så att jag orkar gå upp lite tidigare imorgon än vad jag brukar. Sweet Dreams och sov så gott.

Melodifestivalsfinalsavslutning

Veckan som har varit har gått så fort. Mycket har man gjort. Jag har vart ute och gått eller sprungit nästan varje dag. Bra va? Starkt av mig iaf. Sedan har jag träffat Håkan en dag, min pappa har fyllt år, jag har träffat Björn, pluggat körkortsteori m.m. Lite allt möjligt.

I fredags skulle jag träffa Björn igen. Vi åt middag tillsammans, pomfritts, pepparstek till Björn, pannbiff till mig och bea-sås. Nam nam.
På lördagen sen skulle Lina, Hugo, Hensch och Micke komma över på middag, men redan mitt på dan hade de vägarna förbi. Hugo hade precis köpt en till bil som han ville visa upp. En rostig gammal Saab, bra Hugo, bra val... Han äger typ redan 4 bilar.. (!) Vad ska han med en till liksom? Aja, hans val.
Jo men på kvällen sen kom de tillbaka. Vi började laga mat, potatisgratäng och lövbiffrullader med svamp och vitlöksost. Asgott var det. Verkligen. Efter maten var det dags för att titta på Melodifestivalsfinalen. Hugo ville inte missa en sekund på det.
Jag vet inte riktigt om rätt låt vann, men den var ju inte dålig iaf. La Voix eller nåt tror jag att den hette. Med Marlena. Operapop. Såg du på det? Vad tyckte du? Vann rätt låt? Jag tyckte annars att E.M.D, Måns Zelmerlöw eller Alcazar skulle vinna. Men men *rycker på axlarna* 

Igår fick jag sitta hela kvällen med att sortera om all min musik. Alla låtar hade fått samma artist, av nån anledning. Jag är fortfarande inte klar med allt, så ska väl fortsätta lite om en stund. Jag satt säkert 5 timmar med det igår. Jag skojar inte. 5 timmar. Haft en bra helg du då?

Duktigt bra

Ja, det blev lite spelande men även hann jag med att städa och att springa en runda med min mor också. Det var länge sen. Jag har ju vart sjuk en del men det gick bra att träna i alla fall. Vi tog det ganska lugnt.

Nu har jag duschat och ska iväg till Björn snart och käka middag. Det blir "Lets Dance" ikväll också. Skoj skoj och imorgon ska vi ha Melodifestivals mys med Hugo, Lina, Hensch och Micke också. Det ser jag fram emot. Så jag kommer hem först på söndag kväll och kanske skriver något.

Skönt att känna sig duktig idag. Hunnit med mycket. Både skoj och trist. Vad ska du göra på helgen då? Nåt skoj kanske? Aja, ha det så bra, nu måste jag rusa.

Teorikunskap

Japp, det har jag sysslat med största delen av idag. Pluggat körkortsteori. Kul va? Det är ju så otroligt tråkigt bara. Men nångång ska det ju bli av, att man tar körkortet. Nångång..... Orkar inge mer nu i alla fall. Ska göra lite skoj nu istället. Typ dricka lite kaffe och kanske spela nåt kul spel eller titta på tv.
Ha det gött så hörs vi lite senare. Kram kram

13 år och gravid?!

Råkade fastna framför tv:n idag. Det var ett talkshow program som Tyra Banks höll i, på trean. Hon hade bjudint in ungefär tio ungdomar, alla flickor runt tolv-artonårsåldern och typ hälften var gravida och den andra hälften ville ha barn. Asså det var inte klokt. En trettonåring som var gravid! Tretton år! Och en sjuttonåring som hade vart gravid tre gånger, en abort, en bebis och den sista bebisen adopterade hon bort. Sjutton år och redan fött två barn?! Det är ju f*n inte klokt. Jag vet att man kan få en sån där barnnojja. Ni vet att man vill ha ett barn just nu, för stunden, men man kanske inte riktigt har tänkt igenom alla följder som ett barn bär på.
De flesta av graviditeterna var inte ens planerade. Det var bara dumhet. Alltså när man är så und, typ fjoton-femton, då är det bara idiotiskt att skaffa barn. "Mammorna" själva kan ju inte försörja sitt barn, inte ens de själva. Skolan avbryts, inget jobb, inga pengar och så har man fått ett barn nyligen också. När man är så ung. Bara idiotiskt.... Eller, har jag fel?

Fjollbloggar

Hejsan
Jag läste just en massa andra kända bloggar nyss, ni vet, Kenza, Stina-Lee, EmsEdge, Vimmelmamman, Milk, Tesslundin m.m. Blev lite besviken faktiskt. Det var väldigt trist och jag har redan tröttnat på alla andra bloggar. De allra flesta skriver om klädmode, smink, modelljobb och ännumera kläder och mode. Är det verkligen intressant att läsa vad någon annan har för kläder? Vad som är "inne" just nu? Den nyaste trenden? Hur kan de verkligen ligga på topplistan? De skriver ju om skit. Fjollgrejer, Gulligull och Rosa små kaniner.

Vad är det egentligen som får en blogg att bli bra? Hur blir en blogg bra? Måste man skkriva om "mode" eller om ett liv som "modell"?
Jag är inte bitter, eller negativ, jag bara undrar. (Jag är ganska bra på att kritisera, jag vet... men alltså, äsch, jag vet inte. Ska det vara så?).
Klart att du får tycka vad du vill. Jag har sagt min åsikt iaf.Flygande Jakob & Banankaka!

Trotts att både jag och Björn är sjuka, så träffades vi i onsdags. Vi drack honungste för att lindra irritation i halsen men hostade i takt iaf. Vi såg på Melodifestivalen i fredags också, "Andra chansen". Skit också. Fel låt gick ju vidare. Star Pilots var ju klart hundra gånger bättre än Caroline Af Ugglas. Medelåldersdam i mormors gamla klänning och turkosa gummistövlar som har benryck och sjunger "Snälla snälla" lidande. Eller coola snygga killar i flygplanndräckter som gör ackrobatkonster? Hur f*n gick det till?! Tur att Sarah gick vidare iaf. Hon hade ju en hyffsat bra låt iaf.

På lördagen sen sov vi sjukt länge. Jag har ingen aning om varför, men herre gud vad länge vi sov på lördag. Ganska skönt ändå, trotts allt. Jag har ju sovit dåligt nästan hela veckan.
Jag käkade mysig tre-rätters middad med Björn också. Jag gjorde stösta delen av "Flygande Jakob". Ätit det någongång? Det är sjukt gott. Snacka om att blanda ihop massa goda saker i samma maträtt. Hehe.
Förrätt med advokado och skagenröra och efterrätt med marängsviss med jordgubbsås. Klart mycket godare än chokladsås. Mmmm, vad gott det är med jordgubbsås. Nam nam.
Idag så hade jag ett överskott av energi igen. Trotts att jag är sjuk. Men fick en sån stor lust att baka något efter frukosten. Så jag bakade en banankaka. Vi hade så mycket bananer kvar efter gårdagens mat och sockerkakssmet är ju så himla gott. Och faktum är, att den blev god också. Riktigt god. Massa bananer och massa vaniljpulver. Mums.
Internationella kvinnodagen idag också, så grattis till oss alla tjejer i världen. Tack tack. Min kusin fyller 18 år idag också. Grattis lille-store killen.
Nu är det fortsättning av Beckfilmen så den ska jag titta på. Facebooka lite sen också. Ha det så bra så hörs vi en annan gång.

Strumpdockor och bloggande

Lilla Sebbe ville så gärna komma med i min blogg nångång så nu tänkte jag skriva några rader. Han har snackat om min blogg nu varje måndag under några veckor så nu blir det av. Hoppas att han blir nöjd då. 
Ikväll på miniorträffen gjorde vi strumpdockor med miniorerna. En vanlig strumpa som man fick smycka ut lite som man ville. Jag gjorde en svart häst, hyffsat snygg va? Sen ska vi göra dockteater med de.
Efter miniorträffen så hälsade jag på hos seniorerna, 15-18 årsscouterna. Sebbe var där och började genast prata om min blogg.

Asså på seniorerna slutar det alltid med att man börjar flumma med alla. Det är så roligt och alla jävlas med alla där.
Min bror Fredrik får ju även busa av sig lite på scoutträffarna. Så slipper jag få all jävelskap hemma. Idag bjöd Emma på muffins också. Hon fyller år i morgon, så grattis i förskott tösen!
Sa jag förut också att jag är sjuk nu igen? Asså jag fattar inte. När jag var mindre var jag aldrig sjuk, jag skojar inte, 99% av min barndom var jag frisk. Så vad händer nu liksom? Sjuk lite då och då hela tiden under åren. Blä

Dåliga bidrag och förkylning

Go'kväll mina vänner. Hoppas allt är bra(?). Grattis Håkan på 21 årsdagen idag. Hipp hipp hurraa!

Det här med att sova, det är väl ganska överskattat? Måste man verkligen sova varje natt? Måste man verkligen sova 8-10 timmar varje natt? Räcker det inte med bara 5 timmar?  Är det något fel om man inte längre kan sova 8-10 timmar? Äsch då, det är väl inte så konstigt va? Förlåt, men jag kan inte rå för det längre. Jag har svårt att somna på nätterna, vaknar då och då under natten och ibland tidigt på morgorna och kan inte somna om mer. Jag som brukar sova flera hundra timmar om dygnet. Vad f*n har hänt? Jag vill sova! Jag vill sova!

Annars så igår kväll var jag hemma hos Björn tillsammans med Hugo, Lina, Henning och Björn. Lina ville ha en "prova nya drinkar kväll" så vi hade tittat lite i en drinkbok, valt ut några drinkar som såg goda ut och sedan handlat allt som behövdes. Vi åt middag hos Björn innan också, Tacos, och såg sen på melodifestivalen med olika drinkar + chips + väldigt gott sällskap. En väldigt trevlig kväll blev det. Det ända som var mindre bra var melodifestivalsbidragen. Skitkassa allehopa.  Töntiga fjortis-popartister, gamla dansband, opera (!). Alltså sånt kan man väl inte skicka upp till ESC de som ska representera Sverige?!

Och nu idag, vaknade runt halv sju, bakfull, pigg men samtidigt trött, ont i huvudet, ont i magen m.m. ja sånt där det vanliga...... Gick upp och drack lite, tog en alvedon, gick och la mig sen igen och kunde inte sova. Hade svårt att somna om. Låg och slumrade lite. Fick väl någon blund tillslut. Vaknade sen igen vid ett-tiden tror jag. Bakfull då med. Ont överallt. Och så j*vla sjuk. Jätteförkyld med nästäppa och halsont. Underbart, eller hur...? Pallar inte med sånt...

Var väl vaken några timmar innan Björn vaknade. Sen det där vanliga, frukost, vila, VM i skidor på tv:n... Hemma sen så är allt som vanligt. TRIST.....

Vad har du gjort under helgen då? Något skoj?RSS 2.0