Turbulens

Det har vart lite turbulens med mitt jobb den senaste tiden. Kontraktet på lagret har rivits och jag har blivit förflyttad till ett nytt ställe. På två veckor var allt borta liksom. Jag har sökt lite nya jobb, vart på intervju, men det händer ju liksom inget mer.
Jag jobbar fortfarande kvar på bemanningsföretaget men har bytt arbetsplats nu. Det har vart skit nu i några veckor utan jobbtillfällen men i tisdags var jag på en introduktionsutbildning på det nya jobbet. Jag blev uppgraderad till säljare med högre timlön, men färre arbetstillfällen, än det förra jobbet på lagret.
Och i tisdags började det bra. Först skulle jag vara i Bromma klockan 7 på morgonen. Okej. Det är väl bra att börja tidigt. Men det var inte skönt att gå upp klockan 04.15 på morgonen. Inom första timmen gick ena nageln  av också. Långt in på nagelbandet så det sved och jag blev halvt handikappad. Okej. Bit ihop bara. Jobba på bara.
Och när jag hade vart där i 1,5-2 timmar och "provjobbat" så gick brandalarmet. Så det var bara att gå ut i minusgraderna och snön, i t-shirt och stå där och vänta och vänta. Två brandbilar med blåljus kom och konstaterade att allt var lugnt så vi kunde gå in igen. Det var ingen brand. Det var något som hade börjat ryka, typ. Vet inte riktigt. Men inget farligt i alla fall.
 
Sedan fortsatte utbildningen och det blev en ganska bra dag faktiskt. Roligare än det förra jobbet i alla fall. Mer variation. Mer glädje. Mer ljus. Mer frihet. Så snart ska jag börja jobba där på riktigt också.

Alla hjärtans dag

💕 Glad alla hjärtans dag. 💕
Vi har kärlek hela dagen.
 
Idag har jag och min älskade fästman köpt vår perfekta och efterlängtade sänggavel till vår perfekta (nya) säng, till vårt (nya) hus. Den har verkligen allt. Bord, hyllor, inbyggd belysning och rätt material, samt så är den jäkligt snygg. Och att köpa välplanerade möbler, det är kärlek för mig.
 💕
Sedan kollade vi lite på ringar. Ett par kärleksringar som vi senare ska få ett kostnadsförslag på och eventuellt köpa. Det är också kärlek.
 💕
På eftermiddagen/kvällen gav vi kärlek till vårt hus. Fixade iordning lite saker, rensade, städade, tvättade och lade undan saker. Det är en annan typ av kärlek det.
På kvällen beställde vi hem kina-mat och satt och drack vin och pratade framtidsplaner till sena timmen. Det är kärlek.

Kul med kalas

Lite kalas livar alltid upp stämningen. 
Nu är jag och fästmannen på väg till utkanten av Södertälje för att gå på kalas. Det är en vän till oss som fyller år. 20 + ungefär. 
Vi känner egentligen hennes kille från början och sedan lärde vi känna henne, så det här är första gången vi är ditbjudna på hennes födelsedagsfest. Så det ska bli skoj. 
 
Festen ska även äga rum i deras nya hus, som de flyttade in i, i höstas. Så det ska bli kul att se deras hus också. 

RSS 2.0