Men idag så

Idag har det vart en till sådan där varm och solig dag att man inte vet vart man ska ta vägen. I solen var det runt 35 grader och i skuggan vill man ju inte vara hela tiden heller. Så det fick bli balkong-bastun i solen några timmar.

Doppade fötterna i sjön här utanför också. Det var kallt men badvänligt ändå. Blev badsugen, men hade inga badkläder på. Så det får bli en annan gång, typ imorgon kanske.

Sen gjorde jag värsta schyssta middagen. Kycklingsallad med fetaost, advokado, lite bacon och grönsallad. Blev nöjd faktiskt och det var ovanligt gott också. Jag som annars aldrig äter sallad, för att det inte mättar i längden och brukar inte vara så jättegott heller. Alldeles för nyttigt. Men idag så.


Så idag har jag annars gjort:

[X] Solat

[X] Promenerat

[X] Lagat nyttig mat 

[ ] Lördagsmys framför tv:n

Nä, just det. Inget lördagsmys framför tv:n idag. För tv-hel-vet-tet fungerar inte. Igår dog den och har inte funkat sen dess. Allt är bara svart. Skit också. Här betalar man (Nalle) flera hundra i månaden för att ha många kanaler att titta på, och så fungerar inte skiten. Bra....

Aja, maten var god och cidern smakar bra. Får väl nöja mig med det då.

Skriv tillbaka
Postat av: Emelie

Stackars dig som inte har någon tv nu när det är fint väder ute. Funkar den fortfarande inte eller? Startat om den? Flyttat på kablar? Meny-Inställningar?

2011-06-14 @ 23:50:41
URL: http://Emsi
Postat av: Louise

Ja, Nalle provade allt sånt där. Det var boxen som strulade, men efter 5 dagars mörker är den nu fixad. Efter många samtal, mail och sökande.

2011-06-15 @ 21:03:51
URL: http://turqoise.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0