Krämig vitlökssill

Några fåglar på Midsommar viskade i mitt öra att de tyckte om min hemmagjorda vitlökssill. Så jag tänkte vara en vänlig själ och lägga ut receptet här, för er alla.
 
4 portioner ca. 10 minuter
 
    1 burk sill, 450 g
    1 dl turkisk yoghurt
    ½ dl majonäs
    1 pressad vitlöksklyfta
    3 msk hackad rödlök
    3 msk hackad gräslök
    Flingsalt
    Vitpeppar
 
Gör så här:
Låt sillen rinna av. Blanda yoghurt, majonäs, vitlök, rödlök, gräslök, salt och peppar i en skål. Häll ner sillen och låt ingredienserna mogna tillsammans i ca. ½-2 dagar. Färdigt.
 
Vill man ha en mer starkare smak av vitlök så lägg i en extra vitlöksklyfta. Annars är den jättegod som den redan är.

Skriv tillbaka

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0