Hotellweekend

På hotellet så badade vi jacuzzi och bastade ångbastu till kvällen kom. På kvällen sedan åt vi på hotellets egna restaurang. Tre-rätters med regnbågstartar till förrätt, biffrad med confiterad potatis till varmrätt och pannacotta, kaffe och ostbricka till efterrätt. Det blev några glas vin till det. Supergott.
 
Efter maten tog vi ett sista kvällsdopp i jacuzzin innan vi gick och la oss i den stora fluffiga sängen.
Morgonen efter börjades med frukostbuffé med utsikt över Siljan. Jag åt så mycket gott att tandställningstråden lossnade från ena tanden. Pensionärer tappar sina plomber medan min ståltråd lossnar.... Alla är vi olika....
 
Så nu mår min tunga inge bra. Den fastnar och sticks på ståltråden hela tiden. Men men, det blir ingen tandläkare än i alla fall.
Sedan softade vi på rummet innan vi gick ut på en liten promenad i området. Det var strålande fint väder. Solen sken men det var lite kallt ute. Vi shoppade souvenirer och fikade på ett mysigt lantligt ställe. Mysigt.
 
Efteråt gick vi tillbaka till hotellrummet, packade ihop våra saker och checkade ut. Och den 4 timmars långa resa började.  

Skriv tillbaka

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0