Turbulens

Det har vart lite turbulens med mitt jobb den senaste tiden. Kontraktet på lagret har rivits och jag har blivit förflyttad till ett nytt ställe. På två veckor var allt borta liksom. Jag har sökt lite nya jobb, vart på intervju, men det händer ju liksom inget mer.
Jag jobbar fortfarande kvar på bemanningsföretaget men har bytt arbetsplats nu. Det har vart skit nu i några veckor utan jobbtillfällen men i tisdags var jag på en introduktionsutbildning på det nya jobbet. Jag blev uppgraderad till säljare med högre timlön, men färre arbetstillfällen, än det förra jobbet på lagret.
Och i tisdags började det bra. Först skulle jag vara i Bromma klockan 7 på morgonen. Okej. Det är väl bra att börja tidigt. Men det var inte skönt att gå upp klockan 04.15 på morgonen. Inom första timmen gick ena nageln  av också. Långt in på nagelbandet så det sved och jag blev halvt handikappad. Okej. Bit ihop bara. Jobba på bara.
Och när jag hade vart där i 1,5-2 timmar och "provjobbat" så gick brandalarmet. Så det var bara att gå ut i minusgraderna och snön, i t-shirt och stå där och vänta och vänta. Två brandbilar med blåljus kom och konstaterade att allt var lugnt så vi kunde gå in igen. Det var ingen brand. Det var något som hade börjat ryka, typ. Vet inte riktigt. Men inget farligt i alla fall.
 
Sedan fortsatte utbildningen och det blev en ganska bra dag faktiskt. Roligare än det förra jobbet i alla fall. Mer variation. Mer glädje. Mer ljus. Mer frihet. Så snart ska jag börja jobba där på riktigt också.

Skriv tillbaka

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0