Nyårsafton

Nyårsafton blev så himla bra. Vi lyckades verkligen.
 
Vi var hemma hos oss i nya villan. Gästerna kom runt 13-tiden så åt vi en lätt lunch tillsammans. Sedan gick vi ner i källaren och bastade i timmar.
Vid 16-tiden började vi göra iordning middagen. 3-rätters med hummersoppa till förrätt, oxfilé och potatiskakor till varmrätt och champagnemousse med hallon och mango till efterrätt. Allt hemmagjort från grunden. Det blev så jävla gott. Perfekt.
Vi tjuvstartade och gick ut lite tidigare på kvällen och skjöt av en raket och drack champagne. Så att vi kan komma ihåg raketen och njuta av smaken av champagnen. Utan att någon har druckit för mycket, eller att någon gör sig illa.
 
Vi hann med lite brädspel efter maten också. Rapparkalja blev det innan 12-slaget. Svårt men roligt spel där man skulle ljuga om olika kategorier.
 
Vid 12-slaget gick vi ut på tomten och drack skumpa och tittade på alla fyrverkerier som sprakade högt i skyn. Färgglada och högljudda. Vi skålade tillsammans, vi kramades, vi skrattade, mina vänner och jag.
Efter glädjerop och förhoppningsfulla önskningar gick vi in och dansade till gamla goda klassiker från 90-talet. Första dagen på det nya året. Nu är 2015 över.
 
 

Skriv tillbaka

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0