Valborg

På Valborg hade vi bjudit hem några vänner på middag. Vi träffades hemma hos oss mitt på dagen och började med en gemensam lunch.
Sedan inhandlade vi lite nödproviant och hamnade sen ute på tomten i solen med en öl/cider i handen. Där snackade vi skit i timmar och njöt av det fina vårvädret.
På kvällen sedan lagade vi 3-rättersmiddag med tomat-mozzarella-toast till förrätt, helgrillad ryggbiff, klyftpotatis och hemmaslagen bearnaisesås till varmrätt och bananasplit/marängsviss med hemgjorda maränger till efterrätt.
Alltså jag är dålig i köket men grabbarna som var där inne visste vad de sysslade med. Fasen vad gott allting blev. Alldeles perfekt. Lagomgrillat kött. Såsen skar sig inte. Drickan var god. Marängerna var lagom gräddade. Nam nam.
Vi tog oss en tur till en majbrasa några kilometer bort också. Såg lite av den traditionella elden. Smällte maten. Snackade ännu mer skit.
Nämen det var en perfekt Valborg. Inte för mycket och inte för litet av något. Några drog hemåt framåt småtimmarna medan andra sov kvar.
 
Grattis Kungen och ni andra, hoppas ni hade en supertrevlig Valborg.

Skriv tillbaka
Postat av: Anonym

Du gjorde god efterätt! Puss

2016-05-03 @ 07:09:26
Postat av: Louise

Va bra då.

2016-05-04 @ 11:48:05
URL: http://turqoise.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0