8 månader

Idag fyller Theo 8 månader. Grattis grattis bästa Theo. Min lilla plutt som börjar bli stor nu. (Eller han är ju alltid min lilla plutt, men lite äldre har han dock blivit).

Det firades med en promenad, vada i sjön, leka mycket tillsammans och äta en massa fruktpuré.


Och just det. Theo lärde sig att krypa också. Kom som en oväntad bonus. Han har inte ålat eller hasat sig fram tidigare. Men för tre veckor sedan ställde han sig upp på alla fyra bara, för första gången. Han stod på knäna korta stunder och la sig på mage med en gång.
 
Men nu så idag så kryper han. Min duktiga kille. Jag blir så stolt och glad när han visar tecken på utveckling och styrka, som jag inte har påverkat eller hjälpt till med. Han har lärt sig själv liksom.

Titta, jag kan! Jag kan!

Jag kryper, jag kryper!

Idag på min 8-månaders dag lärde jag mig att krypa. Jag har inte visat några förvarningar innan på att jag kan krypa eller ens åla mig fram. Men så idag så skulle jag överraska mina föräldrar. Stabilt och fort gick det också.

Midsommar

I år var första gången jag/vi firade midsommar med familjen bara. Vi åkte först till Tyresö slott för att äta sill-picknick och hälsa på våra vänner Hugo och Lina med barn som redan var där. Det var som vanligt proppat med folk där och solen gassade på stundvis.

Vi hörde den traditionella midsommarmusiken, såg stången såklart och köpte lite lotter till Theo. Han fick både en leksaksbil och ett gosedjur. Sedan drog vi hem och drack bubbel och åt jordgubbar med grädde. Och på kvällen tände vi grillen lagom till regnet kom.

 
Men det blev en bra och mysig midsommar med familjen. Min alldeles egna lilla familj.

Den stora Axel-dagen

Vi firar den stora Axel-dagen idag med glass, fruktpuré och mys på en filt utomhus. Hipp hipp hurra till mina två Axlar. Mina två favoritkillar.

Annanas or ananas

Sist jag åt annans var två kvällar innan Theo föddes. Nu åt jag det igen. Fortfarande lika gott och frätande på tungan. 


Vada vada vatten

Theo och jag har för hans första gång och för årets första gång, vadat i det kalla vattnet i Insjön. Jag blev mer badsugen efteråt medan Theo ville titta på bilarna. 

 

Men nu så har vi vadat i alla fall. 
Och jag har fått prova mina nya flippflopp. Vi gick en promenad i det varma men molniga vädret. Skona blev godkända.  

RSS 2.0