Glad Påsk!

 
 

Host host

Jag har dragit på mig värsta förkylningen. Den kom helt oväntat i fredags. Nu kan jag knappt andas. Bihålorna är helt igentäppta, huvudet dunkar, hostar och nyser oavbrutet. Ska se om jag kan jobba redan på onsdag för jag börjar bli rastlös på dagarna. Men trött på kvällarna. Vila verkar inte bota min förkylning i alla fall. 

Men men. 
 
Jag överlever. 

1 år

Idag är det ett år sedan jag och Nalle förlovade oss. Vi har vart tillsammans i över sju år nu men bara ett år som förlovade. Det känns jättebra. Nalle är bäst. Jag älskar Nalle.
Idag jobbar Nalle och jag är hemma och fixar och donar. Ikväll efter hans jobb ska vi gå ut och äta på Vapiano i stan. Det var länge sedan vi var där, men det brukar alltid vara bra där. God mat, trevligt folk och intressant miljö. Så där ska vi fira vår kärlek, tillsammans med våra nya förlovningsringar.
 
Så det ska vi göra idag.

Mello-mys

Min bästa kompis Kicki var här igår så åt vi middag tillsammans och kollade på Melodifestivalsfinalen. Och för andra året i rad kan jag säga att rätt låt vann. Jag hade tippat på Frans låt If I was sorry, Oscar Sias låt Human och Wiktorias låt Save me skulle ligga i toppen i alla fall. Vilket de gjorde tillslut. Dock trodde jag även att Lisa Ajaxs låt My heart want's me dead skulle komma topp fem och inte Ace Wilders låt Don't worry. Men men.
Så länge som Samirs och Viktors låt kom sämst till så var jag glad. Och så vann rätt låt i år igen. Bra bra.
 
Jag tippar på att Frans låt kommer komma topp 10 i Eurovision Song Contest i maj. Jag hoppas på det i alla fall.
 
Och det var kul att träffa Kicki igen också. Länge sen sist och dagarna bara går och går till nästa träff. Vi får nog ses snart igen. Måste ju få se deras renoveringsresultat i deras nya hus.

Imellanåt

Jobben har börjat rulla på nu efter dagar av uppehåll. Oftast blir jag ivägskickad långt norr över stan för att jobba några timmar. Men några timmar är bättre än inga timmar.
 
Och eftersom det är lite lägre med jobb just nu passar jag på att måla om i sovrummet. Än så länge har jag bara målat fönster och dörrar, men planen är att både tak och väggar ska också målas om snart. Först ska alla hål spacklas igen och lister ska latex:as ihop. Och vi ska bestämma vilken nyans på väggarna vi ska ha också. Kulören vet vi redan men den återkommer jag till när vi har kommit längre i projektet.

RSS 2.0