Sena kvällar, tidiga mornar

Dagarna går så fort ibland att jag knappt hinner med att slappna av, tänka efter eller känna efter.

Måndag och tisdag var det uppgång väldigt tidigt på morgonen. Så tidigt att man inte vaknar för en 4 timmar efteråt. Jobbade till runt 4 då.

I tisdags var det dans direkt efter jobbet. Gick inte alls bra då. Fel stång, dåligt grepp, trångt och svåra trix som jag inte klarade. Usch, nej.

I onsdags hade jag scoutträff på kvällen men innan (efter jobbet) åkte jag hem till mamma och åt middag där. På scoutträffen gjorde barnen fruktsallad genom att först göra byteshandel med redskap och frukter. Det var jätteskoj att se och fruktsalladen smakade gott. Yummie.

Idag, torsdag, var det dans direkt efter jobbet igen. Det blev en lång dag idag. Upp tidigt och jag kommer gå och lägga mig sent, precis som det råkade bli igår.

Det blir tidigt imorgon med..

Ny vecka, ny dag

Barnen börjar gilla mig ännu mer nu och rutinerna är satta. Idag började jag tidigare än någonsin, halv åtta. Det var fortfarande mörkt ute när klockan ringde imorse, fast jag hade ställt om klockan till sommartid. Eller kanske därför? Hur som helst.
Jag har vart trött idag men ändå haft jätteroligt och det har gått superbra på jobbet. Imorgon börjar jag också tidigt, fast då slutar jag sent också. Plus att jag har dans efteråt. Så det kommer bli en lååång dag imorgon. Borde gå och lägga mig....

Firade Kicki

Igår åkte jag hem till Kicki för att fira hennes födelsedag. Vi var ett kompisgäng som lagade och åt mat där; Drack lite vin och snackade skit. Sedan drog vi in till stan och tog några drinkar. Allt var så trevligt och bra och vi alla hade skitkul.

Trubbig?

Jag fick en äggkokare när jag fyllde år förut och då ska man sticka hål på den "trubbiga" sidan av ägget innan man lägger in den i äggkokaren.

Med det här ägget var det väldigt svårt. Vilken är den "trubbiga" sidan?

Våfflor!

Våffeldagen idag och självklart firas den med våfflor och goda vänner. Hugo och Lina kom över på våffelmiddag och vi åt tonvis med våfflor, ost och kex och chips med dipp. Drack lite cider till det också och grabbarna drack rödvin. En helt supertrevlig kväll.
Vi alla fyra var jättetrötta efter jobb och lite sömn och det märktes framåt småtimmarna, på alla faktiskt.

Min kompis Kicki fyller år idag också. Grattis Kicki på födelsedagen! Hipp hipp hurra. Hoppas du har haft en bra dag.

Dåligt grepp

Dansen idag gick inte alls bra idag. Greppet halkade hela tiden vilket ledde till att jag inte kunde utföra dansgreppen något bra. Bara gledoch gled. Tydligen så måste jag lära mig att stå på händerna också. Vi ska tydligen hålla på mycket med det.

Har frusigt konstant sen klockan 15 idag också. Vet inte om jag böjar bli sjuk eller bara är fjollig. Det kan ha med att jag är extremt trött idag också. Orkar typ ingenting. Bara att duscha var en ren plåga.

Nä nu måste jag försöka gå och sova lite så jag orkar med imorgon. Sov så gott. Natti.

Torsdag 24/3

Det fungerar bättre och bättre på jobbet nu. Barnen börjar vilja umgås med mig nu och jag börjar få kontroll på läget. Jag börjar få rutin på dagarna även om det är sjukt jobbigt att kliva upp ur sängen på mornarna.

Äsch, jag är för trött för att blogga nu. Har suttit med de här 3 meningarna i över en timme nu... Pallar inte idag.

Fröken Louise

Det måste kännas så otroligt skönt att lämna bort sina barn på förskolan varje dag. Att slippa barn för bara några timmar varje dag. Mina barn tänker jag bosätta på förskolan för tusan.

Man blir ju helt slut i kolan av att ta hand om en massa barn varje dag. Ha "koll" på de hela tiden. För så fot man släpper blicken händer något.
Jag får 30minuter barnfri tid på hela dagen. 30 MINUTER utan barn på hela dagen.
Föräldrar kan inte begära att man ska ha koll på enskilda individer, det går bara inte. Om man har typ 20 barn, som på min avdelning, kan man inte ha koll på vilka barn som äter bra, går på toaletten ordentligt eller lär sig räkna till 20 själv. Helt omöjligt.

Jag har full förståelse för hur förskolelärare jobbar på dagarna nu. Det är inte deras/min uppgift att uppfostra barnen. Det är föräldrarnas ansvar. Jag ska bara ta hand om de på dagarna och lära de att samarbeta och räkna till 10 typ. Föräldrar kan inte begära mer.

Fortsättningspoledance

Idag har jag vart på min första fortsättningsdanskurs. Fick åka direkt efter jobbet.
Det var jättesvårt och vi skulle tydligen träna på att stå på händerna(?) och att klättra på stången, vilket var roligare men gjorde sjukt ont. Nästa gång blir redan på torsdag igen.

Huvudvärk kan komma plötsligt

Har haft ont i huvudet i typ tre dagar nu. Som kommer och går hela tiden. Kommer oftast på eftermiddagar/kvällar. Antingen är det för att barnen har skrikigt för mycket idag på jobbet, vilket mina öron är mycket ovana med, eller så har jag typ vätskebrist sen hajken i helgen. Börjar bli jobbigt nu i alla fall.

Första dagen på nya jobbet

Jahapp, då har jag vart på min första arbetsdag på förskolan i Enskede. Det har gått jättebra och det märktes verkligen att jag behövdes där. Barnen verkade gilla mig och även så alla "fröknar".

Hela gården var täkt med vattenslask och lera så de sista tre timmarna när jag stod ute med barnen var det plaskvått i mina skor, skitkallt och det började bli riktigt ruggigt ute. Saknade en varm eftermiddagsinomhusfika då.

Men allt har gått bra och nu ska jag jobba där i fem veckor i sträck, heltid. Skriver kontrakt på torsdag och imorgon har jag sovmorgon till halv 9. Det rullar på nu.

Imorgon börjar jag jobba

Ja i morgon börjar min tid som förskolelärare. Jag ska börja som vik dagisfröken. Det ska bli jätteskoj men det jobbigaste kommer att vara att jag ska vara där klockan 8 imorgon och jag hittar inte riktigt dit.
Jag är lite nervös över imorgon, men det ska nog gå bra, ändå. Barn brukar älska mig.

Måste bara hitta dit.... imorgon bitti. Blir tufft.

Ska ut i trafiken

Nu ska jag ut och övningsköra och sen ska jag och sambon hem till min mamma och äta middag. See ya'

Ett samtal

Idag fick jag ett underbart och befriande samtal. Ett samtal som fick mig att känna mig lättnad och lugn men samtidigt stressad och nervös.

Ett samtal kan verkligen förändra ens liv, positivt eller negativt. Mitt var mycket positivt (eller negativt, kanske) tror jag. För..........

Jag ska börja jobba imorgon. Börja jobba på riktigt. På ett riktigt jobb. Kommer ni ihåg förut att jag skrev om ett samtal jag hade ringt som var jättejobbigt och det kanske var ett eventuellt jobb? Idag ringde de tillbaka till mig och sa att de ville att jag ska börja redan imorgon. Weii!

Hajk

För ett par timmar sen kom jag hem från hajken jag var på under helgen. Jag, två till ledare till och fem barn var med. På lördag morgon åkte vi till Tyresta by och promenerade en hel del, lekte leker och sov i en elfri stuga. Vi tre ledare showade olika figurer ur en miljöstory som hajken handlade om. Jag fick vara både en miljöbov, dum vakt och en snäll smygare och barnen skulle göra en massa uppgifter för att rädda en miljöhjälte. Jag hade roligt hela tiden och barnen var så glada och tyckte att det var jätteroligt att jag var med också. Alla hade jättekul.

Vi var uppe till 12 på natten och spelade kort och gick ett ljusspår och hade det supermysigt med ljus, lyktor och den brinnande eldstaden. På hemvägen idag hade vi "knuffa-ner-i-snö-krig" som började bland oss ledare och sen spred sig bland scouterna. Nästan alla föll ner som chockade pingviner ner i var och varannan snödriva. Hehe, det va skoj.

Det har vart en av de roligaste hajkerna på länge som jag har varit med på. Jag hade fullt upp hela tiden med "barnpassning", teater och planerande. Superkul.

Ut på hajk

Tjaba tjena hallå
Nu drar jag iväg på hajk. Kommer hem imorgon kväll. Ha det gott så hörs vi senare. Bye

We went crazy today

Det var sista gången på dansen idag och det gick skitbra, bästa gången hittills. De sista minutrarna went we crazy och klädde upp oss i glittriga toppar och klackskor och körde igenom hela danskoreografin. Det var superkul och bara lite lite svårare med klackskorna som höll på att falla av hela tiden. Men annars så.

I 8 veckor har jag nu gått den här grundkursen i poledance. Nästa vecka ska jag börja med en fortsättningskurs och gå två gånger i veckan för att styrka upp mina muskler ännu mer. Det är sjukt jobbigt att hoppa omkring stolpen på olika sätt och bära upp sin egen kroppsvikt med bara en hand hela tiden. Men grymt kul. Du borde verkligen prova. Det är roligt.

Het på gröten

Idag på juniormötet gick det riktigt bra, fast högsta hönset inte var där. Och jag var riktigt het på att scoutleda. Känns riktigt bra. I helgen blir det hajk,
d.v.s kyla och dålig sömn. Men ha en bra dag.

Träningsvärk

Träningsvärken från igår börjar sprida sig och nu har den hamnat på magen. Skönt med ännu mer träning imorgon (på torsdag alltså).

Försvarsmaktens reklamfilmer

Har du sett de nya reklamfilmerna för försvarsmakten? Det spelas in på Livgardet och på ett annat ställe i närheten där jag har krigat mycket omkring.  


http://www.youtube.com/watch?v=upZMwKfucEQ

http://www.youtube.com/watch?v=VMaVwRXI1WI&feature=relmfu


Ganska coolt att det spelas in där, där jag har vart och gjort lumpen. Den hinderbanan har jag sprungit i. Brevid den brinnande bilen har jag sprungit.
Coolt va?!

Matat änderna

Tant Louise har vart ute och matat fåglarna nere vid sjön. En solig eftermiddag.

Halt på marken men väldigt skönt i luften. En kort liten promenix blev det. Och fåglarna bara älskade mig. Komsi komsi. 
 

Ut och leka pensionär

Nu ska jag gå ut och leka pensionär. Jag ska gå väldigt försiktigt i trappor på grund av min träningsvärk i benen och jag ska vara jätterädd för att gå i leriga vattenpölar fram till fågeldammen där jag ska mata änderna. Jag har typ en halv brödlimpa som jag måste bli av med. Ciao.

5 saker du kanske inte visste om mig

Här är några saker du kanske inte visste om mig

1. Jag har aldrig varit på någon konsert

2. Jag har har/haft många "fix idéer" (=lättare tvångstankar)

3. Jag började dricka kaffe som 18-åring

4. Jag hatar potatis, framförallt kokt potatis

5. Jag har aldrig färgat håret, i hela mitt långa liv

Sådär, det kanske var lite underhållande onödig information att veta. Men nu har jag skrivit det. Läs och njut och glöm gärna bort allt imorgon.

Nästan börjar tröttna

Det är nästan att jag börjar tröttna på att alltid göra bra saker och vara duktig hela tiden.

Igår övningskörde jag i tätt bostadsområde med branta backar och mörker och allt gick jättebra.
Idag har jag städat köket, vart ute och sprungit (för en gång skull!) och ätit min första nyttiga middag på länge, fiskgratäng och grönsaker.

Så nu mår jag sådär bra igen och känner mig stolt och duktig. Undrar om det är dags att göra något dåligt igen, som att sitta framför tv:n hela dagen, eller äta pizza två dagar i rad, eller spendera pengar på något onödigt.

Bilder från spa't

                      Här kommer fler härliga bilder från min spa-weekend

  Här har vi afternoon tea med kaffe och tårta och en massa andra godsaker.

                 Badar badtunna. 40 grader i vattnet, runt 8 grader i luften.

              Nästan hela dagen satt vi där. Drack några cider och bara njöt.

                                                    Mhm, hit gick jag.

                       Och fick massage och en ansiktsbehandling. Skööönt.

                     Här är jag glad och ombytt inför middagen på slottet.

                               4 rättersmiddag. Här är mat nummer 2.

                                          Jag sitter i slottet och äter.

Här är ett fika rum på slottet. Eller ett väntrum eller ett rum där vi satt och drack vår sena nattdrink i alla fall. Jag tog en White Russian, så god. Min favorit.

                              Södertuna Slott. Bye bye, gonna miss you.

Trodde aldrig att jag skulle få uppleva lite dyrbar spa-tid; Med min Nalle för den delen. Otroligt.

Spa-weekend

Har äntligen fått lite tid att blogga nu. Ikväll kom jag hem från min och Nalles Spa-weekend på Södertuna slott, i Gnesta. En verkligen skön och avkopplande spa-helg på ett slott drygt en timme från Stockholm.

När vi kom dit checkade vi in på deras hotellrum i flygeln utanför. Sedan tog vi oss en fika i slottet. Därefter var det relaxing som gällde. Vi badade pool, bastu och badtunna. Badtunnan stod utomhus i snön så man kunde blicka ner på Frösjön som låg alldeles intill, när solnergången sken på ansiktet. Vilken otrolig känsla. Kallt i luften men 40 gradigt vatten på kroppen.

På kvällen var det dags för en otroligt skön massage och en uppfriskande ansiktskur. Jag kände mig som en helt ny människa när jag var klar där. Avslappnad, ren och uppiggande.
Efter ett snyggare ombyte var det slutligen dags för lite middag. 4 rättermiddag på slottet med vin och fördrink. Annorlunda men gott.

Det var en underbar helg. Väl värt det. 
 

Är på spa

                                                  Tjabba tjena hallå!

Är på spa och har precis fått massage och en ansiktskur. Mmmm, underbart.
Så skönt.

Bubbelpladask spa

Åh vad jag längtar tills imorgon. Spa-weekend med Nalle. Det kommer bli så underbart. Jag ser verkligen fram emot det.

Jag blir borta till söndag kväll. Bo på Södertuna slott. Bada. Plaska. Äta. Mums. Det är min bästa Nalle som har fixat det här. Man blir så stolt. Duktig kille. Han vet hur man skämmer bort mig.

Ha en trevlig helg du med.

Spa weekend

Åh vilken lyxhelg det här är, idag har jag oljemålat och imorgon ska jag åka på
spa-weekend med Nalle. Det kommer bli så otroligt skönt. Få massage, ansiktsbehandlingar, bada i tunnor och basta och sen övernatta på ett slott och äta trerättersmiddag. Vilken lyx.
Jag har aldrig fått riktig massage ens. Det här kommer bli jättespännande.

Målar

Nu har jag målat lite grundfärg på tavlan. Fin färg va?

Ska måla

Nu ska jag ta mig an penseln och målarduken och få lite färg på tillvaron. Finally.

Vinterns slask

Mina vinterskor läcker in, min vinterjacka är trasig och går inte att använda...
Åh vad jag älskar vinterns slaskiga väder....

Går som smort

Dansen går som smort nu. Jag bara ålar mig runt stången och glider runt och runt som en graciös ballerina (egentligen som ett gravidt kylskåp, men ändå).
Det är klart att det finns vissa grejer som är jättesvåra att göra och som jag knappt klarar av, men mycket går faktiskt bra.

Idag fick jag inte ens blåsor eller blåmärken och roligt var det. Sista gången är nästa vecka, men jag ska skicka ett mail snart och säga att jag vill fortsätta två dagar i veckan på fortsättningskursen som börjar om två veckor. Det du!

My sweet little baby is back

My sweet little baby har kommit hem igen. Åh äntligen. Som jag har saknat henne, min laptop alltså. Den har kommit tillbaka från reparation. Hon har fått ett nytt moderkort och en ny fläkt. Hoppas att det funkar nu då. Den gamla datorn är ju så tröög(!).


Black and white

Här är veckans nya tillskott i kryddhyllan, eller på bordet eller som i det här fallet på fönsterbrädan.

Kunde inte låta bli att köpa de. Den svarta hunden för peppar och den vita för salt. (Eller tvärt om, vilket jag föredrar). So sweet!

TBE i blodet

Har gått lite ärenden idag. Reklamerat, köpt en glödlampa, tagit min tredje fästingspruta med mera. Så nu är jag hemma, tar en kopp kaffe, vet inte vad jag ska göra. Nalle kommer hem sent ikväll och jag ska iväg på scoutmöte om ett par timmar.

Målningen ligger på torkning och jag bara suktas för att få börja måla igen. "Nepp" säger målningen, "vänta tills jag torkat klart". Åh! Kom igen. Jag vill måla nu. Jag har köpt värsta coola färgen, turqouise, men nästa tavla kommer mest att vara svart ändå. Kommer bli supercoolt.

Kvinnornas- & semeldagen

               (Bildkvaliteten kanske inte är den bästa, men bullen var god.)


Mmm, god semla. Nam nam. Hur ska man egentligen äta semlor? I en skål med mjölk? Som en bulle direkt med handen? Med sked? Jag provade lite allt möjligt och kladdig blev jag. Mandelmassan kan åka bort nästa gång bara.  

Promenad + köra bil ska firas på fettisdagen

Ja för en promenad har jag även åtagit mig. Inte så farligt kallt ute idag heller.

Har även tagit en sväng med bilen idag. Körde först omkring på gamla industrivägar och senare ut i den riktiga trafiken på mindre vägar. Det gick jättebra, fast jag var supernervös. Fick tanka också, mmm.


Snart ska vi fira det med en semla också! Mmmm! Gott.

Har fernissat idag

Efter mitt duktiga samtal idag tog jag mig an att olja in min gamla oljemålning som jag gjorde för några år sen. När målningen är helt torr, det vill säga efter ca. ett år, ska man olja in den för att den ska hålla längre och inte missfärgas. Så man gör med foton som framkallas på gamalt sätt.

Så nu är den inoljad och glänser så fint så.

Telefonfobi!

Äntligen har jag ringt det där läskiga telefonsamtalet som jag har gått och ältat i flera veckor nu. Äntligen har jag slagit nummret till ett jobb. Äntligen är jag tillbaka på marknaden.

Jag hatar att ringa till okända personer. Usch, det är så läskigt och obehagligt. Jag gillar det inte. Det spelar ingen roll att jag vet att de kan vara supersnälla i andra änden av luren, det är obehagligt ändå.

Det här samtalet gick förvånadsvärt bra(?). Jag försökte först några gånger innan men kom inte fram. Men tredje gången gillt. Hon lät jättepositiv till att jag ville börja jobba där. Jag har aldrig vart med om ett positivare samtal med en eventuellt arbetsgivare.

Det känns verkligen som att jag kommer börja jobba där inom kort.

Känslan efteråt är så underbar att jag inte kan beskriva den. Bra gjort Louise, bra gjort.
(Här är ett bra tillfälle att berömma Louise! Hon förtjänar faktiskt det.)

Kunde bli blodförgiftad

Fick till slut bort spiken ur sulan med hjälp av en nål och en tång. Det var en encentimeter lång tagg i rostigt järn, rakt upp i foten, som jag har gått omkring med. Det kunde ha gått riktigt illa om den satt lite djupare in i sulan, då hade jag fått in den i foten på riktigt och blivit blodförgiftad. Vilken tur att jag fick bort den i tid.

Spik i skon?

Hur får man ut en spik som sitter rätt igenom hela sulan på skon?

Jag kör så bra (ibland)

För jag har kört en bil idag! För jag har kört en bil idag! För jag har kört en bil idag! Fan vad jag är bra. Fy sjutton vad jag är bra, trallaallaalla.

Och bra gick det också. Jag har alltså övningskört idag för första gången på två år. Det kändes riktigt bra och duktig var jag också, för den delen. Fick inte motorstopp en ända gång. Det är väl bra?
Jag körde även på is för allra första gången. Halkade till lite smått sådär, för att prova på men allt gick så himla bra. Nu är det bara mängdträning som gäller.
Är en stolt flicka nu!

Brum brum

Förmodligen blir det en sväng med bilen snart också.

Långpromenad på isen

Har tagit en lång promenad på isen med Nalle idag. Det var skönt men samtidigt jobbigt. I en timme gick vi. Nice.
Nu ska vi festa loss på lite nyponsoppa och vaniljglass. Yummie.

Varning, pensionär här

Tog en liten promenad idag när solen höll på att gå ner. Det var skönt ute men riktigt halt. Kände mig som en gammal pensionär som precis lämnat sjukbädden, stel och vinglig.

Nu har jag vart hemma och både lagat mat och sett på Melodifestivalen. Bara skitlåtar var med. Orkar snart inte titta längre. Hoppas någon bra låt vinner nästa vecka i finalen. Man ska väl inte behöva skämmas för att svenska folket har valt någon som inte kan sjunga eller har en text som inte går att förstå eller ser ut som en nörd. Nä det vill inte jag i alla fall, men är det verkligen någon idé att ens hålla tummarna?

Sol igen?

Skiner solen igen?! Åh, jag blir så förvirrad!

Vart tog solen vägen?

Va, vad hände? Vart tog solen vägen? Det snöar väl inte nu?

Nallepojken är sjuk idag så vi ska tydligen inte åka och fika hos farmorn. Gud, varför blev det så här?

Solen skiner

Idag skiner solen igen så man blir sådär glad och, ehm... glad!

Jag och Nalle ska över till Nalles farmor och fika lite idag. Ha en bra dag!

Mysfredag

Idag har det vart en sån där lugn och skön fredag utan en massa måsten hela tiden.

Nu när Nalle är hemma också så ska vi ha lite fredagsmys med vin, snacks och Let's Dance. Ha en bra kväll så hörs vi senare.

Det här med dragkedjor

Jag hatar dragkedjor. Damn zippers.
Antingen så klämmer de mig eller så förstörs en nagel eller så går de 
bara sönder hela tiden. Jag orkar inte med dragkedjor. Min älskade
och bästaste vinterjacka gick sönder igår, på grund av dragkedjan
som delar på sig hela tiden. Nu kan jag inte stänga jackan längre
och kommer frysa ihjäl. Tack...!

Och är det inte jackor som går sönder så är det väskor. Flera av mina väskor är helt kaputt på grund av värdelösa dragkedjor. Min näst bästa jacka också.... Bittert inlägg, men det svider i hjärtat faktiskt. (Svider på lillfingret också..)

Träningsvärk och svettig

Svettig med blåsa på blåsan (på fingret) och har träningsvärk sitter jag nu hemma efter bunus danspasset idag. Det var riktigt jobbigt idag. Svetten rann och ont i hela överkroppen har/hade jag.
Vilken skillnad på träningsdagar alltså, både upplägget på dansen och instruktörerna. Helt olika. Så nu ska jag fortsätta gå de sista 2 gångerna på torsdagar så får vi se om jag fortsätter efter det. Men förhoppningsvis.

Den 3/3

Fint väder idag också, men jag orkar inte gå ut och gå. Ska ju ändå träna ikväll och jag har lite ont i kroppen faktiskt.

Ordnat bonusträning

Åt en impulsmiddag hemma hos Rolle och Petra med deras kids idag. Hade inte tänkt det men Nalle och Rolle skulle ändå träffas idag så jag passade på att säga hej till familjen.

Annars idag tog jag en vända till centrum och letade efter en antennsladd till min lilla tv som äntligen har kommit upp ur flyttkartongen. Nu står den fint i sovrummet och förhoppningsvis kommer den användas flitigt om någon vecka eller två.

Idag har jag även ordnat till mig ett extra bonus träningspass på dansen för imorgon. Jag får gå en extra gång utan att betala.
Visst är jag så jävla bra ibland?! Stolt!

Fint väder

Åh vilket fint väder. Solen skiner, snön ligger blank på marken och det är nästan 10 plusgrader ute. Jag ska nog gå ut en sväng. Har ju ändå vägarna förbi Fompan idag så. Bye bye.

Tömma ett badkar

En högt uppsatt politiker besökte ett mentalsjukhus och blev visad runt av föreståndaren. 

- Hur tar ni reda på vilka som är tillräckligt tokiga för att bli inlagda? frågade politikern.   

- Vi fyller ett badkar med vatten och ger dem en tesked, en kopp och en spann och ber dem tömma karet, svarade föreståndaren. 

- Aha! sa politikern. Och de som är normala tar naturligtvis spannen, för det går snabbast.   

- Nej, svarade föreståndaren. De som är normala drar ur proppen ur badkaret. Har ni förresten några önskemål, enkelrum eller 2-bäddars?

Jag vill ha action

Dansen börjar nästan bli mesig nu och det är ju inte bra.
Visserligen är det fortfarande svårt och jobbigt men de
senaste gångerna har inte känns bra.
Det är liksom ingen action längre.

Jag måste byta instruktör igen. Vet inte hur många gånger jag har gjort det. Men tjejen jag har nu gör bara en massa "mesiga" dansmoves. Vickar på höfterna hela tiden, går runt stången och vickar lite mer på höfterna. Jag vill göra lite roligare moves. Jag kan redan vicka på höfterna. Jag fick ju inte ens brännsår eller blåmärken den här gången. 
Jag vill ha action. Jag vill bli svettig. Jag vill utvecklas.    


Springa till bussen

Ska iväg på dans nu. Måste springa till bussen. Ciao

RSS 2.0