Ballerinaväder?

Det märks att det verkligen är sommar nu. Såg en blek man i shorts och flippflopps ströva omkring på praktiken idag. Verkar ju skönt.  
Och jag som gick omkring med piratbyxor också. Snart kanske ballerinorna åker på också.

Allt jag vill

Allt jag vill säga är att allt kommer bli bra igen. Att han kommer tillbaka och allt blir som vanligt igen. Men sen så hejdar jag mig, tänker efter och påminner mig om att han aldrig någonsin kommer tillbaka.  
Vi kommer aldrig mer få träffa honom, prata med honom eller skratta med honom. Han har plötsligt lämnat denna jord i stor saknad.
 
Idag har det precis gått en månad sedan du försvann. Vi saknar dig oerhört mycket. Men jag vet att du har det bra nu och att du är hel.

En färgglad dag på praktiken

Nu är det inte så långt kvar på praktiken, typ 2-3 veckor kvar. En dag bäddade jag om visningssängen. Kanske inte världens roligaste arbetsuppgift men jag fick se färg, tänka i ett tema, bestämma detaljer och snabbt få ett roligare resultat.
Till och med de övriga i personalen tyckte att det blev bättre, finare och mycket mer färggladre. Jag blev nöjd jag med. Faktiskt. Bortsett från alla kartonger runtomkring.

Eurovision song Contest

Attans då. Den bästa låten kom sist ju. Inge bra. Söta lilla Irlands låt.
Men grattis till Danmark! Ni hade en bra och värdig låt, även om den inte var bäst. Jag gillar speciellt flöjtmelodin. Så grattis Danmark. Nästa år blir det som Petra Mede sa, 20 minuter ifrån Malmö, i Danmark. Kul.
 
Sverige kom på 14:e plats. Mindre bra.

Eurovision

Ja, här sitter jag framför tv:n som resten av Europas befolkning och är nervös över resultaten från Eurovision song Contest. Ska jag vara ärlig så tror jag inte Sveriges Robin Stjärnberg  inte ens kommer top 10, men jag hoppas på det. Snart får jag reda på resultetet.
 

Bilder från min kusins konfirmation


Ska på konfirmation

Imorgon ska min (näst) ygnsta kusin konfirmera sig så då blir det konfirmation med kyrkobesök och fika för hela dagen. Norr om Stockholm ska jag så det blir att gå upp tidigt imorgon bitti. Vi höres.

Go-fika

Ibland får man go-fika på praktiken som tårta och kaffe och ibland får man en helt vanlig glass, som idag. Tack tack.

Lunchtider

På min lunchrast hinner jag med både att äta (såklart), mata fåglarna och sola. Det du. Sånt har jag aldrig hunnit med förut.
Det är skönt att ha praktiken nära hemmet. Gångavstånd på några minuter bara. Nice.

Vecka 19

Jag var tillbaka på praktiken igen den här veckan. (Var ju så illa tvungen, typ). Men försökte ta en dag i taget i alla fall. Och det gick väl okej, antar jag.
I torsdags var jag även ledig, då det var Kristi Himmelsfärd. Vilket var väldigt skönt och fick dagen att kännas som lördag.

A bridge over troubled water

Jag springer samma runda som vanligt, fast den här gången är det mörkt och knappt några människor ute. Luften är frisk och det luktar blöt asfalt och ljummet gräs.
 
Jag tar i och springer fortare än vanligt, känns det som. Jag spurtar några gånger och blir jätteandfådd. Ändå visar klockan 44 minuter istället för vanligtvis 42 minuter.
 
Jag lyssnar på radio i hörlurarna. Låten "Bridge over troubled water" med Simon and Garfunkel spelas, i sista uppförsbacken. Just den låten valde han som låt till hans mors begravning. Då framförd via orgeln. Nu som original.
 
Alla tankar kom tillbaka. All smärta spred sig och mitt hjärta vred sig i kroppen. Jag blev påmind igen och tårarna kom tillbaka. FAN!

Ett hjärta har slutat slå

                                 Ett hjärta har slutat slå.
                                 En människa har slutat andas.
                                 En närstående har somnat in.
 
                                Jag kan inte sluta att tänka på det.
                                Jag kan inte sluta att gråta....
                                Jag kommer att sakna honom.

Jag saknar också dig

                                        En harmonisk livsnjutare,
                                        En busig glädjespridare,
                                        En manlig förebild,
                                        Ett varmt hjärta,
                                        En drivande själ
                                        Och en glad familjefar
 
En vecka har gått sedan du lämnade oss. Vi kommer alltid att sakna dig och minnas alla underbara stunder vi fick med dig. Du är en stark förebild.
 
Det kanske var ödet som ville att jag skulle lära känna dig för att lära mig och se hur en så himla underbar människa som du kunde vara. Hur glad du fick alla att känna sig. Alla skämt och busigheter du kunde hitta på.
 
Vila i frid nu.

Aldrig riktigt förstå

Man kan aldrig riktigt förstå, om man aldrig har sett eller upplevt det. Om man aldrig har vart med om det kan man aldrig riktigt förstå.
Att leva med det dagligen. Att alltid bära med sig det.
 
Varför?! Det skulle ju inte sluta såhär!

RSS 2.0