Fina sambo

Just ja. Jag har glömt att berätta vad som väntade på mig när jag kom hem från träningen häromdagen.
En stor och fin bukett tulpaner. Från min sambo. Tack sötis. Vad fin du är.
 
Nu blommade det upp lite vårkänslor inom mig. Hehe.

Bra jobbdag

Idag var det faktiskt roligt på jobbet. Jag var på Åhléns på Fridhemsplan och där var kollegorna supertrevliga, glada och hjälpsamma. Allt bara flöt på och jag fick jobba längre än planerat, vilket gjorde mig inget. Bara mer OB till mig.
 
Så det kändes bra idag.
 
Trots att jag sov skitdåligt inatt. Kunde först inte somna och när jag väl lyckades så vaknade jag efter en timme eller två och var klarvaken igen. En gång mitt i natten tjöt telefonen efter laddning  och en annan gång (tidigt på morgonen) ringde jobbet.

Grattis bror

      Idag fyller min bror år. Grattis storebror!
Så vi tänkte fira honom med paket och middag ute. Några av hans vänner ska med också så vi blir ett litet gäng. Det ska bli kul. Hipp hipp.
 
Ska först bestämma vad jag ska ha på mig. Det är alltid samma dilemma. Klädångest.  

Ledig dag

Skönt med en ledig dag idag. Tog en sovmorgon. Drack två koppar kaffe. Nätshoppade lite. Surfade lite. Tog sedan en 20 minuters promenad till Sickla köpkvarter och hämtade ut ett paket på posten och köpte en present till min bror som fyller år i helgen. Det snöade och var ishalt på marken.
På kvällen tog jag min efterlängtade löpträning. Jag har inte haft tid eller ork att träna på flera dagar, men nu så. Höll på att slå ihjäl mig tre gånger bara. Men lyckades hålla mig på fötterna hela tiden ändå. Lucky me..

Middag och dans på stan

I fredags träffade jag mina vännerna på stan och åt middag på The Churchill Arms. Jag gick direkt efter jobbet och var egentligen jättetrött och hade ont i ryggen efter allt slit på lagret. Men blev snabbt pigg och glad bland mina vänner, vin och en fet hamburgare. Vi var ett gäng på fem vänner och en hund som käkade, drack några öl (jag drack vin och kaffedrinkar) och snackade skit. 
Jag lyxade till det och med en brownie till dessert också. Jättegod. Till och med hallonsåsen var riktigt god.
 
Runt klockan 12 drog hälften av gänget hem och den andra hälften drog vidare till Golden Hits och dansade rumpan av oss. Musiken var blandad, allt ifrån 60-talet upp till förra årets schlager och dagens Avicci. Inredningen kommer från 80-90-talets "The Golden Days". Glitter och glamour med musikikoner på väggarna.
Jag och grabbarna (ja, alltså Nalle och Micke) dansade, drack några drinkar och spelade lite Black Jack innan stängning. Skitkul hade vi. Som ungdomar på nytt. Inga hämningar. Inga måsten.
Efter stängningen vid klockan 3 drog vi hem till oss och sov som små nerklubbade sälar. Jag kände mig som 18 igen. Glad att få dansa. Lycklig att få dans med mina vänner. Fri att slänga med hela kroppen. En slags frihetskänsla. Vi mot världen.
 
Men idag mår jag som jag förtjänar. Lite bakis men ganska bra faktiskt. Det kunde ju ha vart mycket värre. Vi åt en dunderfrukost imorse och tog en långpromenad under dagen. Sedan var vi på banan igen.
 
Summa summarum var det en jättebra kväll som verkligen behövdes. Maten var god, drinkarna slank ner, dansgolven hade bra musik och sällskapet var perfekt. Det negativa får personalen på Golden Hits stå för. De var bittra, dryga och väldigt svårflörtade. Men jag tänker inte låta de förstöra mitt fina minne.

Paket

Jag hämtade ut ett paket på posten idag. Ett paket som jag nät-köpte förra veckan och har gått och längtat efter sedan dess.
 
Äntligen fick jag hem det. Det kändes som julafton igen. Nalle hade också köpt några saker som låg i paketet så vi öppnade det tillsammans. Bokstavligt tillsammans.
Åh! Det var ett skal till min surfplatta. Ett lila(!) fint skal. Det var turqouisa(!) hörsnäckor, minneskort och tränings-armbands-mobil-förvaring så att jag kan känna mig proffsig när jag är ute och springer med mina nya proffsiga träningskläder jag köpte för ett par veckor sedan. Nalle hade också köpt skal och träningsarmband samt en adapter och surf-penna.
 
Hoppas kvalitén är bra nu, för det var inte gratis. Nu har årets fattigaste månad fått en ny innerbörd. Det är inte för att man har haft jul och nyår förra månaden. Det är för att man shoppar så mycket den här månaden. Det är därför januari kallas för årets fattigaste månad. Jag förstår....

Ut och flåsa lite

Med huvudvärk och ont i rygg och ben ska jag försöka pallra mig ut på en liten löprunda nu.
Jag vet inte riktigt varför jag har så ont i ryggen och baksida ben. Kanske för att jag jobbade på lagret ståendes med böjd rygg eller sittandes som en påse nötter på golvet.
 
Eller när jag höll på att halka på vägen hem och sträckte panikartat ut min stela kropp för att balansera upp mig och inte ramla.
 
Det känns som träningsvärk men jag har inte tränat på flera dagar heller. Men kanske med träning och bra stretchning efteråt kan bota det onda.

Zara Home

På Åhléns behöver de tydligen ingen extra personal (mig) den närmsta tiden så idag fick jag chansen att jobba på Zara Home istället. Jag har aldrig vart där och jag visste inte ens att Zara hade en inredningsbutik. Men en dag med plock, uppackning, prismärkning och inne på lagret flöt förbi och jag hade jättetrevligt med en annan inhoppare. Ovanligt trevligt. Vilket gjorde dagen ännu roligare.
Skönt med sådana dagar ibland men de kan bli väldigt enformigt också. Att bara stå på lagret och plocka upp vara efter vara.

Bio ikväll

Ikväll ska jag och sambon gå på bio. Nalle har några biobiljetter som håller på att gå ut så vi måste nyttja de innan. Vi hade ändå inget planerat idag så det passar perfekt med bio. Förutom att det är snökaos ute och jag varken vill gå dit eller köra bil dit. Men det löser sig.
Vi tänkte se den där nya svenska komedifilmen "Micke och Veronica" med David Hellenius och Izabella Scorupco. Den verkar bra så det ska bli kul. Det var länge sen sist jag gick på bio. Brukar kanske bli 1-2 gånger per år.

Hej mitt vinterland

Det har har vart bar mark och ett par plusgrader i flera dagar nu. (Egentligen i nästan flera veckor). Men så idag snöar det för fullt och väntas storm under kvällen. Det sägs att vi ska få upp mot 2 dm snö idag.
 
Ofattbart. Men hey, jag ska inte döma.
 
En riktig vinter har jag ju saknat. Så det gäller vara att vara inomhus och vänta in snöovädret tills himlen har lugnat sig och marken är täckt av vitt puder.
Så att jag någongång får pulsa runt i snö som knastrar under fötterna. Kanske halka lite, frysa ännu mer och känna att man lever.

Lugnt med jobb

Det har vart ganska lugnt på jobbfronten de senaste två veckorna. Men härom dagen var jag i Bromma och jobbade på Åhléns och förra veckan i Mörby, så lite jobb har det blivit av och långa resor dit.
Igår var jag på kontoret också och vände lite papper. Ska kanske dit idag med. Det är så himla skönt att kunna välja när jag ska dit. Det är liksom bara jag och Nalle (hans kontor och jobb) som bestämmer det.
Ska dricka min andra kaffekopp innan jag bestämmer mig. (Kaffet i koppen alltså.)
 

Nytt år

Nytt år och nya möjligheter. Jag hoppas att det händer lite roliga saker detta år. För min del. Vår del. Och inte bara för våra vänner.
Några nyårslöften tänker jag inte ha, för jag kommer bara att bryta de, men lite mål och eftersträvningar har jag. Som till exempel att äta sundare, flytta till villa, fortsätta att träna (gärna mer om det går) och vara positivare.

Nyårsaftons minnen

Jag har jobbat idag, men det var så tråkigt så istället berättar jag om nyår och visar lite (suddiga) bilder.
Jag var ju i Södertälje (av alla ställen på jorden) med en massa vänner. Jag och Nalle  kom dit runt tre och började hjälpa till med maten. Vid sextiden kom alla gäster och vänner. Vi  blev 14 personer i Mickes nya tvåa.
Jag hade skitroligt. Det blev ett lyckat nyår. Vi umgicks med gamla och nya vänner till tolvslaget då vi gick ut, drack skumpa, tände på några raketer och tittade på fyrverkerier i raketdimman.
 
Vi sov över där, på en stor luftmadrass som läckte. Men jag lyckades sova och när jag vaknade var jag inte så bakfull heller. Dagen efter spelade vi spel, spel som jag knappt har spelat tidigare. Men jag vann. Varje gång. Bra start på året liksom.
Senare framåt kvällen gick vi och köpte pizza och jag kan ju nämna att vi inte var ensamma på pizzerian. Halva Sverige åt säkert pizza dagen efter nyår. Den klassiska "bakispizzan". Men gott var det. Otroligt gott.
Sedan åkte vi hem.

RSS 2.0