Måndag sista oktober

Det var segt att gå upp klockan 6 imorse. Blev nästan chockad när klockan ringde. Men det var bara att bita ihop och dra iväg till jobbet.

Jag var fortfarande på den där nya förskolan som jag var på i fredags. Samma avdelning också. Så det gick bra idag. Inga konstigheter. Inget att rapportera.

Ska dit imorgon också. Samma ställe.

Bakisdag

Oj vilken seg bakisdag det var idag. Har segat och degat hemma hela dagen. Legat på soffan och kollat på tv, spelat datorspel och faktisskt städat i köket en hel del och tagit undan all disk sen igår.

Var det fest här igår eller? Snacka om många glas och flaskor det fanns här hemma. Hela köksbordet var fullt liksom. Men skoj hade vi. Och gott var det.

Party på vintertid

Vilken toppenkväll det blev. Först var vi här och fixade mat. Advokadoförrätt, potatisgratäng med lövbiffrulander och vin till varmrätt och glass till efterrätt. Supergott och jättetrevligt. Vi satt länge och åt och snackade roliga minnen och nya framtider.

Efter ett långt tag gick vi till diskobowlingen. Jag fick den första strajken och vann den första omgången. Sen råkade jag dricka för mycket så jag förlorade andra omgången. Me kul hade jag. De andra också.

Efterår gick vi hem till mig igen och efterfestade med nya drinkar och chips. Runt 2-3 drog Kicki och Danne hem, eftersom Danne hade slocknat på soffan. Just då slog Sverige om till vintertid så bussarna kom inte när vi trodde att de skulle. Men jag tror att det slutade bra. Har inte hört nåt ifrån de i alla fall.

Jag och Kicki

Är bäst.

Städat och klart för party

Snart kommer Kicki och Danne hit så ska vi fixa lite middag. Öppna vinflaskorna och skåla högt. Senare på kväller drar vi iväg och bowlar. Ännu mer glas och glädje. In i dimman!

Städar

Idag blir det städning för ikväll kommer Kicki och Danne hit. Så ska vi äta lyxmiddag och sen sticka iväg och bowla. Woho. Skoj skoj. Blir nog en hel del vid idag med.

Men det är ju så tråkigt att städa. Hade hällre velat shoppa skor och kläder.

Och nu..

Nu blir det träning. Ska ut och springa. Sen blir det middag med vitt vin.
Ha det gott. Trevlig helg.

Det blidde jobb idag

Jag var berädd sen igår kväll på att äntligen få jobba och förberädde mig och till och med gick och la mig tidigt. Har inte jobbat på nästan tre veckor så var väldigt taggad på att tjäna lite pengar.

Så idag har jag vart ovanligt pigg och är fortfarande pigg och glad. Jobbade på en förskola som jag aldrig har varit på tidigare. Men allt gick jättebra och det gick fort att "få kontakt" med alla barnen på avdelningen. Ska dit även på måndag och jobba.

Men nu ska jag fortsätta kvällen med att städa och kanske till och med träna lite. Ha en trevlig fredag.



Middag med mamma

Har vart hos min mamma under eftermiddagen och kvällen. Skulle åka dit och prata om en faktura. Fick mat där också. Alltid god mat hos mamma.
Chattrade lite med brorsan också. Som senare skjussade hem mig. Det var trevligt. Tack

Måste man göra allt själv?

Ska man få någonting bra gjort så måste man tydligen göra det själv. Det är ju så typiskt att man måste sköta allt själv.

Chefen har inte ringt på nästan två veckor, så jag ringde henne idag. (Fast jag har telefonfobi. Fast jag blir sjukt nervös när jag ringer någon halft okänd.) Dels för att jag inte har fått min lön än och dels för att jag inte har jobbat på två veckor.

Så imorgon ska jag få jobba. Chefen skulle ringa mig senare så skulle vi bestämma en plats bara. Behövs tydligen på flera ställen.

6 veckor

6 veckor kvar, sen flyger jag till Gran Canaria
. Inte långt kvar nu.

Dagens middag

Det ser väl ganska gott ut va? Nyttigt i alla fall. Ostgratinerade crêpes med broccoli och sparris.
Sitter och äter middag i min ensamhet och tittar på Rosa-bendet galan. (Nalle är på möte.)

Jag har tänt lite ljus. Myser för mig själv efter träningen.

Försöka går ju

Nu ska jag ut och springa igen. Eller det blir förmodligen en långsam joggingrunda egentligen. Måste försöka komma i form nu till vintern. Det blir ju bikini några dagar i december(!).

Inte bråttom heller

Man får inte ha bråttom när man oljemålar. Den saken är säker.

Idag satt jag nästan tre timmar, koncetrerad och fokuserad på minsta lilla millimeter. Målar jag fel en millimeter måste jag låta det torka och sedan måla över, låta det torka och sedan försöka igen. Så det är ingen idé att stressa på eller vara o-noggrann.

Men f*n vad bra det blir.

Känslig övningskörning

När Nalle kom hem idag skulle vi ut och övningsköra. Med en nyare och känsligare bil än vad jag är van vid. Det var svårt och jag fick till och med kärringstopp. Men efter en kvart på parkeringsplatsen var jag ute i trafiken och körde på mindre trafikerade vägar. Det var fortfarande svårt och gick ryckigt till, men det gick "okej". 

Svårt att hitta dragläget liksom. Och kopplingen var trög. Men annars så. 
 

Lollos apelsiner

Jag har längtat och vart sugen på apelsiner hela oktober, men det har inte funnits någonstans. Men nu så finns de äntligen i butiken.

Nu är jag lycklig. Hoppas de är goda bara och uppnår mina höga förväntningar.

Idag!


Uppfriskande kallt och skönt

Jaah..... konditionen är det inget fel på men förkylningen har satt sina spår i kroppen.

För att inte överanstränga mig första gången jag springer på 7 ½ vecka så gick jag de första minuterna och sprang jättelångsamt resten av tiden. Men halvvägs i mitt springande kom hostan fram ändå.

Visserligen var det svinkallt ute och mörkt, men jag tycker ändå att hostan kunde gömma sig hela springrundan. Jag hela tiden egentligen.

 


Sjukt länge

Nu har jag vart sjuk sjukt länge och orkar inte vara det längre. Tänkte försöka våga mig ut på en springrunda. Det var säkert 3-4 veckor sedan jag sist sprang, utan att överdriva. Så jag ska testa och se hur det går idag. Synd att det är så kallt ute bara.

Trött

Har vart och fikat hos Nalles farmor idag. Äppelpaj med vaniljsås, bullar och kaffe. Gottigottogtt.
Körde både dit och hem. Gick bra. Kändes bra. Inte långt kvar nu.

Annars så har jag sovit dåligt två nätter i rad nu. Hostar och kan inte somna. Vaknar tidigt på morgonen och kan inte somna om. Inte roligt. Så nu är jag aptrött klockan fem på kvällen. Inte kul.

Dagens (höjd)punkter

Kom hem för en timme sedan. Har vart och röjt på en tomt. Eldade slanor, plankor och annat joks.

Och lyfte en stor och tung elpump upp för en trappa. Tungt och krongligt men allt gick bra till slut. 4 personer på två pirror, ett spätt och skyddshandskar. Tog bara drygt tre timmar.

Och imellanåt tog vi en välförtjänt fika med kaffe nybakta bullar. Smaskens. Skönt att få vila lite också.

Sedan på kvällen åkte vi hem till Nalles föräldrar och åt tacosmiddag med lite alkoholhaltigt fyllda glas. Det var trevligt och blev ganska sent. Men maten var god och drickan smakade gott och sällskapet var supertrevligt med glatt humör och humor.

Röja på tomt

Idag blir det en tripp mot Värmdöhållet för att hjälpa Nalles familj med att röja på en tomt. Det ska städas och krattas och lyftas och eldas så det blir inga klackskor och finkläder heller.

Jag ska övningsköra dit också. Just ja, jag körde igår också. Det gick bra! Det var mörkt och jag körde fel i en korsning. Gör om gör rätt. Men annars gick allt jättebra.

Underhåller mig själv

Chefen har inte ringt på hela veckan. Undrar varför? Jag behövs ju där och jag gör ju ett bra jobb. Men chefen kanske har andra planer.

Idag har jag underhållit mig med att måla igen. Jag har ju tidigare haft slut på idéer, men nu tänkte jag inte så mycket utan bara blandade lite färger, blandade lite till och målade där det behövdes. Inga stora grejer, men viktiga grejer.

Nu ska jag iväg och övningsköra och sen ska jag handla mat. Ha det bra.

En smakfråga

Det är jättebra att man smaksätter mediciner. Det tycker jag. Med mint eller citron, jordgubb, vanilj ja allt möjligt. Men varför ska man smaksätta mediciner med lakrits?! Det är ju så fruktansvärt äckligt. Inte konstigt att barn eller jag då i det här fallet inte tycker om att ta medicin. Äcklig medicin som smakar gammal rot. Nä tacka vet jag jordgubb, mint eller vanilj.

Min förra hostmedicin smakade körsbär och choklad. Så god. Den kunde man ju nästan dricka till maten eller som drink till kaffet.

Förvirrad idag

Det känns sm att det är fredag idag, men det är ju bara torsdag. Jag är förvirrad.

Jag vill oljemåla, men jag vet inte hur jag ska fortsätta på mina tavlor.

Det är soligt väder så jag går ut på promenad istället.

Skallgång

Det blev en kort vistelse hos Petra och Rolle. Fick inget eftermiddagskaffe för tydligen skulle Nalle och Rolle gå skallgång för en dement äldre man som har försvunnit i Tyresö området. Vid Brevikstrakterna. Någon som har hört något mer från det?

Bortbjuden middag

Idag blir det middag hos Rolle och Petra igen. Va trevligt. Jag gillar de. Och barnen som är så söta.

Åh, solen skiner

Tror att jag ska gå ut en sväng snart. Till apoteket i alla fall och köpa lite mer hostmedicin och förkylningsmediciner. Kul. Annars bara njuta av solen.

Sleeping my day away

Imorse kunde jag faktiskt få sova ut. Utan att hosta och utan att chefen ringde.

De senaste kvällarna och mornarna har jag börjat hosta igen. Hostat och hostat. Så jag varken kan somna på nätterna eller somna om på mornarna.

Igår återgick jag till den gamla vanliga hostmedecinen igen. Så att jag kan få lite mer sömn, nu när chefen ändå inte ringer. Underbart kul....

Konstigt nog

Konstigt nog så ringe inte chefen imorse och väckte mig. Trodde faktiskt att hon skulle göra det eftersom det har vart brist på vikarier den senaste tiden och jag har sagt att jag kunde jobba denna vecka. Men men.

Så istället försökte jag skapa lite konst. Eller egentligen så fortsatte jag oljemåla på en av mina tavlor istället. Jag kan inte måla så mycket varje gång för det måste hinna torka där jag sist målade.

Hoppas chefen ringer imorgon, annars måste jag ju fortsätta att måla. Och det skulle ju verkligen vara synd (eller inte!).
Annars så har jag både tvättat och diskat idag. Så lite nytta har jag ändå gjort.

T&R med bilen

Har mest vart hemma idag. Känt mig nästan bakfull och sjuk på nytt. Hostade som f*n imorse. Torr i halsen... Suck. Kan jag inte bli frisk nu?

På kvällen åkte jag och Nalle till min pappa och åt mat och hämtade en mössa som Nalle hade glömt sen tidigare. Jag övningskörde både dit och hem och det gick väl bra. Det blev lite mörkerkörning och motorväg, vilket jag har tränat mycket på tidigare. Jobbigt med mörker dock, men det gick bra.

Lena PH:s show

Har idag vart på Lena PH:s show inne på Cirkus i stan. Nalle fick det som present av Lina och Hugo när han fyllde år i sommras.

Först var vi och åt på Vapiano, vid Humlegården. Jag åt min klassiska pasta med svamp och vitlök. Så himla god.
Sen drog vi vidare mot showen vid Skansen ungefär. Vi åkte en gammal spårvagn dit. Hugo var helt salig och berättade gammal information och historia om vagnarna. Ett av alla hans favotitämnen.

Det var mycket folk på Lenas show. (Jag gillar egentligen inte PH men den här showen var faktiskt både bra och rolig). Det var trevligt och showen blev bättre och bättre. Mellanakterna var ändå bäst med snygga manliga dansare och Kraftverk som musik. Grabbarna dansade till och med lite poledance i slutet. Det var så roligt och jag kände mig träffad. De gjorde flaggan och invirts och backhook och sånna danssteg som jag kan och har gjort. Riktigt roligt var det. Jag ville så gärna visa mina trix på stången jag med. Men det var filminspelning där också så jag vågade inte riktigt. Men bra utsikt hade jag.

Lena försökte göra den enkla och klassiska backhooken, men den blev inge bra. Sne liksom. Men mina var väl inte heller perfekta i början.

Showen var runt 1½ timme och efteråt gick vi till gamla stan och åt lite efterrätt och drack kaffe. Jag åt en fet chokladkaka med kaffelatte. De andra tog Tiramisu och Pannacotta med kaffedrinkar. Mums.

Efter någon timme började vi traska hemmåt. Jag hade både ont i magen och i fötterna av allt gående. Men en helt underbar kväll hade jag. Har ju aldrig vart på liveshower tidigare. Så det här är en dag att minnas.

Vilken helg det har vart

Jag har inte hunnit blogga en ända gång. Sorry for that. Knappt vart hemma liksom.

Igår (fredag) var det kalasfika med Nalles släkt för hans mormor fyllde år. Det blev kaffe, bulle och en söt prinsesstårta. Grattis Nalles mormor! 
Sen på kvällen åkte jag hem till Kicki med vin och glatt humör. Vi myste med mat, film och spel hela natten, tills klockan blev 5 på morgonen då det var dags för mig att åka hem och sova. Men skoj hade jag, eller vi för den delen.

Hann inte sova så länge förän det var dags att gå upp och stressa mig iväg in till stan för att möta upp Lina, Hugo och Nalle såklart för att äta middag på Vapiano och sen se Lena PH:s show på Cirkus. Trevligt.

Hoppet om ett slut

Hostmedicinen tog slut imorse så idag har jag levt på hoppet. Hoppet om att jag ska sluta att hosta. Hoppet om att hostan ska försvinna för alltid.

Men nu ikväll börjar jag känna att hostan sakta kryper fram. Usch.

Har övningskört

Det gick ganska bra att köra. Men det kändes att jag inte har kört på över tre veckor. Jag var ovan, det var mörkt, satt inge bra och körde ryckigt. Men fick inget motorstopp i alla fall. Och ingen krock heller.

Äntligen ut och övningsköra

Bilen gick ju sönder sist jag körde, kopplingen, för typ tre veckor sedan. Men igår lagades äntligen den trasiga kopplingen och idag får jag träna upp min körförmåga. Woho. Ur vägen!

Blandat färger

 

Har använt penseln idag igen och blandat lite färger
. Skoj skoj. Får aldrig nog av att måla. Nu är det mest torkning som behövs innan jag kan fortsätta.

Huhm

När jag för en gång skull pallrar mig utanför dörren så försvinner det vacka höstvädret och kalla vinder möter mig istället för värmande sol. Huhm..!

Har vart en sväng på bolaget idag. Hört av en liten fågel att det blir party imorgon kväll så jag bunkrade upp med lite vin. Snart är det fredag.

Oops

Kommer bli väldigt dålig i magen imorgon
av alla vindruvor jag har tryckt i mig hela kvällen. Den här skålen var dubbelt så stor för ett par timmar sen. Oopss.

Målat idag igen

Annars idag så har jag målat! Åh så roligt. Denna gång på en annan tavla.

Jag har ju några stycken som ligger på tork lite här och där i lägenheten.

Bjuden på middag

Kom precis hem från Petra och Rolle. Jag och Nalle har vart där på middag. Men nu är jag hemma och Nalle och Rolle ska fixa med deras båt

Längtar

8 veckor kvar, sen är jag där, igen, fast inte på samma ställe. Jag räknar ner dagarna.

Jaa, jag oljemålar nu igen

Det blir aldrig som man tänkte sig från första början, men det blir bra. Måste justera lite ställen bara. Men bra blir det.

Kan inte avslöja mer, men nämde jag att det blir bra?

Hem från Sickla


Underbart vackert väder
. Får mig att känna så levande. Blå himmel, röd-gula löv och friska vindar.

Går ut i det fina vädret

Kommer förmodligen vara sjukledig hela veckan, så idag passar jag på att gå till Sickla centrum för att dels få lite motion och dels för att kolla på vinterjackor.

Igår oljemålade jag lite också. Det var roligt. Det gör mig glad. Ska kanske fortsätta att måla lite idag eller imorgon också. Måste verkligen passa på nu när jag är hemma. Men men.

Någon som har vägarna förbi Sickla nu? Fika? Finns på mobilen. Annars hörs vi en annan gång. Ha en bra dag.

Saknar poledancen redan

Det var tyvärr den sista poledanceträningen idag. Jag fäller en tår för det.

Så jag tog i extra mycket och klättrade upp för stången gång efter gång och snurrade runt extra många gånger och slängde mig upp och ner gång efter gång hela tiden. Fick många brännande röda märken längs benen och blev ovanligt snurrig idag. (Kan bero på morfinet i kroppen). Men det var det värt.

Kommer sakna poledancen. Det är ju så himla roligt, men jag känner att jag måste ta en längre paus från den. Få ladda batterierna och kanske återkomma nästa år.  

Är sjukledig idag

Äntligen får jag vara hemma och vila upp mig från min hosta och förkylning. Ha tid att äta hostmedicin tre gånger om dagen, kunna sova tillräckligt mycket och allmänt hinna vila. 

Men säg inte till någon att jag tänker gå på min sista poledance ikväll. Det är faktiskt den sista för sen tänkte jag göra någon annan form av träning, typ springa, spinna, yoga, jumpa, gymma eller liknande.

It's sucks

Nalle "tvingade" mig att dammsuga hela lägenheten idag. Och jag lyssnar alltid på min Nalle. Så jag faktiskt dammsög hela lägenheten plus dammtorkade lite. Svettigt och jobbigt var det men nu är det klart och jag får pusta ut framför tv:n.

Vad har du själv gjort denna söndagseftermiddag?

Vilar

Har bara vart hemma idag och vilat. Tittat på tv och spelat spel på datorn. Ätit medicin och ost och kex nu på kvällen.
Ska väl snart gå och lägga mig. Hoppas du har haft en givande lördag. Natti

Papp(skalle)hammar

Papphammar är f*n roligt
, hur gammalt det än må ha blivit. Går på tv4film nu.

Natti natti

Herregud vad trött jag var idag när jag kom hem från jobbet. Först sov jag inte på ett par timmar men sen så växlade jag sovplats från soffan till sängen till soffan till sängen; framför olika tv program.

Men nu är det nog dags att gå och lägga sig på riktigt i sängen. Har tidigare under veckan sovit på soffan för att jag har hostat så mycket, men nu med allt morfin i kroppen tänkte jag prova att sova i sängen med Nalle.
God natt och sov så gott. Dröm sött och vakna blött.

Ha en trevlig helg

Värst vad glad jag blev när damen i tunnelbane-stämpel-rummet hälsade vänligt på mig och önskade mig en trevlig dag, fast det spöregnade ute, jag var trött, sjuk och det sipprade vatten mellan tårna.. i skon.


Idag gick jag upp halv 6 på morgonen och åkte direkt till jobbet för att öppna. Kokade frukostgröten och tog emot barnen som kom. Allt gick bra men när vi gick ut sen på förmiddagen tappade jag tålamodet. Jag frös och barnen gnällde. Så jag gnällde och tjatade på barnen. Inge bra. Men det blev lite bättre sen mitt på dagen. Och helt kaos mellan klockan 12-13 då jag var själv en stund med barnen.

Men jag slutade ett och gick hem i spöregnet med skor som läcker. Nu sitter jag ombytt hemma under en filt och värmer mig. Ätit hostmedicin och tänkte snart dricka lite honungsvatten. Ha en fortsatt trevlig fredag.

Mår dåligt

Jobbigt när jag mår illa av morfinet och får ont i huvudet varje gång jag hostar. Det är inte lätt att vara sjuk längre.

Men jag tror att någonstans så hjälper alla hostmediciner mig. Har hostat mindre idag, men det kan bero på att det gör så himla ont att hosta nu.

Honungsvatten smakar gott

Idag gick det bra på jobbet. Jag var iförsig trött och grinig och hade inget tålamod, men det är så det blir när jag är sjuk. Jag äter ju dubbla hostmediciner var av en är morfinbaserad, så jag kan bli lite trött och dåsig av den.

Hur som hels så gick det bra ändå. Vi gick till en park på förmiddagen, jag var kökspersonal mitt på dagen och jag nattade småbarnen på eftermiddagen. 

Jobbade till drygt klockan 17 sedan så det blev en ganska lång dag. Skönt att vara hemma nu och dricka honungsvatten. Snart blir det morfin.
 

Knaper knaper

Saft, saft, hallonsaft, bättre saft har ingen haft. Nu är det morfin för mig varje dag som gäller.

Jag var på vårdcentralen idag efter jobbet och velade och väntade. På grund av min hosta och 5 veckors förkylning. De skickade mig vidare till närakuten där de tog lite tester och prover. Tillslut fick jag två hostmediciner jag ska trycka i mig under några dagar. Tabletterna åt jag innan.

Grattis alla kanelbullar

Idag är det er dag. Er dag att frossas i och bli uppätna. Grattis.

Fick en kanelbulle idag på jobbet, som mellanmål. Det var gott. Slank lätt ner i magen. Grattis till alla bullar. Nästa vecka kanske det är chokladkakans dag?! Eller chipsens dag?

Jobba en vecka till

Imorgon ska jag jobba, fast jag hostar upp mina lungor vid varje hostanfall.

Men jag har fått lite antibiotika jag ska knapra i mig i drygt en vecka nu. Hoppas att det funkar i alla fall.
Vet inte om jag ska besöka vårdcentralen efter jobbet imorgon heller? Slutar ju hyffsat tidigt imorgon, sen blir det bara värre med tiderna. Sena kvällar, stängning och öppning. Men orkar inte hosta längre.

Friskt tränat

När jag dansade idag så kände jag mig frisk. Jag kände mig inte hes och jag hostade inte en ända gång. Det var en skön träning även om jag kände mig ganska fort trött.

Men så fort jag hade bytt om och gick ut kom hostan genast tillbaka. Borde kanske gå till farbror doktor?  

Drar och poledansar

Nä, nu går jag och dansar poledance istället för att ligga här och tycka synd om min hals. Hare gott.

Värdelös hostmedicin

Jag är fortfarande sjuk och blir hemma idag också. Den där värdelösa hostmedicinen jag har använt nu i en vecka har ju inte hjälp någonting, snarare tvärt om. Hostar bara mer och mer sen jag började med den.

Men imorgon måste jag tillbaka till jobbet. Ska jobba till fredag och sen får vi se om jag kan fortsätta att jobba eller om jag blir sjukskriven några dagar till. Så här kan jag inte fortsätta. Jag har en sån fruktansvärd hosta så det gör ont i halsen och magen hela tiden.

Vinylkryssning


Oj vilken kryssning det var. Jag är helt slut nu.

När vi kom till terminalen och gick på båten var det direkt middag på Grill House som gällde. Mousserande vin, förrätt, varmrätt och efterrätt. Supergott. 

Därefter drog vi till vinbaren och satt där och provade nya viner. Dyra och billiga, goda och äckliga, vita och röda viner. Nalle och Hugo älskar den där vinbaren. De skulle kunna sitta där hela kryssningen. Men efter några timmar fick jag loss oss alla därifrån och vi gick ner till dansgolvet och baren.

Drinkar håvades in, danssteg togs och skrattet flödades. Vilken kväll alltså. Det var liveband och både Queen, Tom Jones och Elvis var på scen. Kvällen blev lång och jag tror at jag kom i säng runt 8-tiden på morgonen.

Dagen efter, idag alltså, vaknade jag runt 12-13 tiden. Jag och Nalle käkade frukost och sen träffade vi Lina och Hugo. Vi satt vid olika barer, shoppade i taxfree:n och chillade den sista tiden innan båten kom iland. Det blev Taco bar till middag och sen dog vi hem till soffan framför serien "Gustavsson 3 tr".

Men det var en trevlig och rolig kryssning. Drinkar, dans, god mat och stört roligt sällskap av Hugo, Lina och Nalle såklart.

Kryssning here I come

Yeah, om ungefär 30 minuter åker jag iväg till båter. Då blir det kryssning för hela slanten. Båter avgår klockan 19.30 och då vankas det middag. Sen blir det party och liveband. Jag lär ju inte hinna blogga något ikväll så vi hörs imorgon kväll. Dimman väntar.

Säg inget

Säg inget till någon men jag tog lite *Hick* whisky i mitt morgonkaffe. *Hick* Bra start på dagen liksom. *Hick*

Dålig hostmedicin..

Min hosta har inte blivit bättre, men det skiter jag i. För idag SKA jag åka på kryssning, oavsett vad. Jag får väl hosta och vara trött och störa alla andra, det struntar jag i. Jag ska åka på Vinylkryssning med Galaxy ikväll. Någon som ska med?

Den gamla artister Harpo kommer uppträda live på scenen. Samt några coverband och någon imitatör på Elvis. Ska bli jätteroligt. Liveband, dans, goda drinkar och roligt sällskap. Jag får helt enkelt strunta i att jag hostar upp mina lungor hela tiden.

Men först måste jag packa klart och äta lite. Ha en rolig helg!
 

RSS 2.0