Vad handlar livet om egentligen?

Livet handlar inte om att vara bäst, att vara felfri eller att alltid vara perfekt. Det spelar ingen roll hur stark man är, hur många 100 vänner man har eller hur duktig man är på att snacka.

Om man inte gör några misstag, fel eller chansningar så lär man sig inget. Man lär sig inte att hantera svåra situationer eller hur man ska gå vidare i livet.

Att göra misstag gör oss till människor. Att göra fel är tyvärr ganska normalt. Alla gör vi misstag. Alla ramlar och slår emot den hårda marken.



Men livet handlar inte heller om att våga falla hela tiden, eller om att vi faktiskt gör misstag, utan hur vi sakta klättrar uppåt, hur vi darrigt reser oss upp från marken.

Vi ramlar då och då, faller mot marken och tar emot oss med händer. Livet handlar då om hur vi ställer oss upp och fortsätter att gå. Fortsätter att gå, fortsätter att leva, fortsätter tills nästa gång vi faller. 
Om man aldrig ramlar så lär man sig aldrig att resa sig upp. Kan man inte resa sig upp kan man inte gå vidare. Kan man inte gå vidare kan man inte leva.


Skriv tillbaka
Postat av: Nattis

Jag håller med dig.. Livet är en resa utan genvägar. Men en viktig sak att komma ihåg är ju att vi inte behöver göra resan ensamma. Det finns alltid psykon man träffar på vägen men det blir lättare att gå med någon som kan hjälpa en att bära ens bagage.. om du förstår vad jag menar?!

2009-01-28 @ 11:40:45
URL: http://moveahead.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0