Kryssning

Har kommit hem från kryssningen ikväll, eller ja, för några timmar sedan i alla fall. Hej hopp vilken kryssning det blev. Den var jätterolig och den här gången var vi 10 polare som åkte. Jag och Nalle hade en A premium hytt, vilket innebär en stor och skön dubbelsäng. Det var nice.

Vi började kvällen i vinbaren med Hugo och Lina. Sedan blev det buffé med en massa god mat. Efter det började partyt. Det blev goda drinkar i baren och live musik och dans vid stora scenen. Framåt nattimmarna blev det disco också. Mycket dans där med. Vi röjde hela natten.

Efterfest i vår hytt sen blidde det sedan framåt sent på natten. Ja, vi satt väl där tills klockan blev halv 6 på morgonen då vi gick och la oss.

Här har Petra vikt en fin pappersskjorta av min tjugolapp. Hehe. Med svanslips och allt. Var det inte skjortor hon vek så var det båtar, som man fick betala med i baren. Det var lite skoj.

Morgonen efter började vi med att ta ett svalt bad längst ner i båten. Vi badade bastu och tvättade av oss. Det var väldigt skönt och uppfriskande. Efter det blev det frukost, eller snarare lunch vid grillrestaurangen. Cheesburgare är en bra bakfyllemat. Kan rekomenderas.
Sen handlade vi det sista i taxfree:n och satt och chillade sista tiden i baren med live musik och dansshower.

Det var helt klart en lyckad kryssning. Tack för det goda sällskapet, mina vänner. Det här måste vi göra om.

Skriv tillbaka
Postat av: Emelie

Åh vad snygg du var. Verkar som att ni hade kul iaf. Synd att inte jag kunde följa med.

2010-01-09 @ 19:18:28
Postat av: Louise

Jomen det var det. Tack så mycket. Ja det var lite synd att du inte kunde komma, men vi får ta det en annan gång istället.

2010-01-09 @ 19:30:11
URL: http://turqoise.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0