Flygresan

Detta inlägg är mest för min egen skull. Det är inget ni bör läsa egentligen. Inte för att det är hemligt eller så. Utan mest ointressant.

Det här med att flyga och att det inte alltid blir som man tänkt sig. Nu när vi skulle flyga, igår mårse. Planet skulle lyfta ca. 7.30 på morgonen. Klockan 22 kvällen innnan får vi ett sms av Arlanda där det står att planet är försenat till klockan 10.30. Inte jättekul med försenade plan men vi fick lite mer sömn den natten istället.

Väl framme på Arlanda senare står det att flyget är ännu mer försenat, till 12.00. Kul... vi fick ströva omkring på Arlanda och shoppa, äta och vänta i 3½ timme.
När vi väl får stiga på planet är klockan över halv 12 och när vi har satt oss en stund strular det ännu mer. Först var planet packat obalanserat vilket åtgärdades på 30 minuter och sen var det en ensam, flygrädd tjej som tvekade och tillslut bangade på att sätta sig i planet. Hon ut och planet var tvunget att packa ur hennes väska. Ytterligare minst 30 minuter på det som vi fick sitta och vänta, på planet, fortfarande på Arlanda.

Men men.
Planet var hastigt inhyrt från Tyskland med tysk personal som inte vana med svenskarnas språk och frågor. Maten blev strulig och betalningen ännu mer strulig. Och efter några timmar, då maten var uppäten och man lutade sig tillbaka för att vila, ja då var det en äldre man som fick blodsockerfall och svimmade av. Stackars den förvirrade personalen och stackars oss alla passagerare som har fått vänta så mycket på allt trubbel.

 

Men till slut kom vi fram till Gran Canaria och tog bussen till hotellet 5 timmar senare än planerat. Nu är vi äntligen här. Så alla problem lämnar jag bakom mig.

Skriv tillbaka

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0