Raviner och torpet

Resan tog bara 3 timmar ner till två av Nalles vänner, med barn. Deras sommartorp mitt ute bland skog, sjö och kohagar. Där har vi nu vart i 4 dagar och badat, ätit gott och busat med barnen. 
I söndags kväll när vi kom dit blev vi bjudna på grillmiddag direkt efter visningen av hus och tomtgränserna. Sedan var klockan alldeles för mycket för att göra något annat, så vi slocknade fort efter att ha lagt huvudet på kudden. 
Måndagen började klockan 9 med frukost. Därefter tog vi oss en biltur till Skurugatan (som det hette) och gick en stenig och lerig ravinstig i skogen. Eller det blev mest klättring och nerhasning bland vassa stenar och 20-30 meter höga och lodräta bergsklippor att blicka upp mot. Men cool miljö att få uppleva. 
Efter 2 timmars "bergsklättring" åt vi medtagen lunch på toppen av ett berg med utsikt över horisonten. Sagolikt och magiskt nästan.
Därefter tog vi en biltur runt området och de "närmsta" samhällena och byarna och tittade runt. Och köpte oss varsinn glass. Fint och platt landskap. Förutom ravinskogen som har Smålands högsta berg.
 
Vi åkte sedan hem till torpet och drog igång en grillmiddag. 

Skriv tillbaka

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0