Trädgårdsgöra och basta

I en vecka har jag nu bott i vår nya villa. Bara en natt har vi sovit i gamla fräscha lilla lägenheten, för att ta hand om blommorna, posten och utföra ett jobbärende. Jag och Nalle har jobbat hela veckan och när vi har kommit hem från jobbet har vi fortsatt att städa och göra rent i villan. Nu har jag tröttnat på att städa kan man väl säga. 

Imorgon har vi semester i en vecka. Då ska vi till Småland och hälsa på några vänners sommarstuga. Då tar vi semester från flyttstädningen också. Det ska bli skönt. Och roligt för vi ska busa med vännernas barn också. Men 5 timmars bilfärd är inte så lockande. 

En vecka i huset har gått och idag invigdes vår bastu i villan. Japp, för numera har vi en egen bastu. Vi har köpt nya "sittfiltar" till bastun också. Det var skönt att basta. Det var länge sen sist. Är helt slut nu. 
Under dagen har vi städat och fixat mycket på tomten. Klippt, borstat, rensat och krattat framsidan och trappan upp. Så nu ser det lite finare ut och det är ju mycket roligare att mötas av en fin miljö innan man kommer hem. Så kan man hantera kaoset innanför väggarna lite bättre. 



Skriv tillbaka

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0